Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samozadovoljevanje

samozadovoljevanje

Japkica, vprašanj je 80% lažnih, ki jih pišejo pobalini, ki so jim pod pazduho komaj začele poganjati dlake.:) Tako da je treba z rezervo jemati, jaz bi določena vprašanja zbrisal, če bi bil moderator, ker se topik zasmeti.[/quote]

S tem se pa sploh ne obremenjujem… :)[/quote]

S čim pa se obremenjuješ? S tistimi, ki jim poganjajo sive dlake ali se jim rečijo lasje na glavi? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

jaz se samozadovoljujem z blazino, in mi zelo paše.. tudi curek vode ni slab:) podobno kot z blazino je tudi naslonjalo pri kavču.. zelo paše 🙂

Pomoje se vas večina tle samo neki važi! -.- ČE NE PA STE VSI NORI!!

Zakaj nori ?
A je tisti, ki se samozadovoljuje, nor ?

ffaq no…jst sem 11 stara pa to delam?!

Predvidevam, da pridejo v poštev le tiste z oznako “soft”…:)

Zviješ blazino se vležeš nanjo in se drgneš 😉 probej, boš vidla da je ful dobr. Men osebno najbolj paše če mi jo prijateljica zliže, jaz pa njej..

kako se samozadovoljuješ z pojštrom?

Živjo! Nekaj me zanima in prosim če mi bose odgovorili. Ce sem zadnji spolni odnos imela novembra je mozno da sem sedaj noseca. In ali mora penis nujno predreti notri ali je dovolj ze ce se dotika samo zunaj. Prosim odgovorite NUJNO!!

nicole se čist strinjam s tabo

Odvisno katerega leta je bil ta november. Če je to lanski, potem je možno ja. Penis ne rabi prodreti, dovolj je da prodrejo semenčeca. Je pa majhna verjetnost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahahahahhahahahaha kera temaaa neee noooo

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hej.

Jst mam pa eno malo težavco.
Samozadovoljujem se že kr neki časa (prstki, curek, blazina, …) in sm se pred kratkim odločla, da poskusm tut z banano.
No ja, ampak sm naletela na problemčk – klub temu, da sm bla res ful vlažna in sproščena, je nism mogla na noben način porint notr.

A se je to še keri drugi zgodl?
A je bla pač banana prevelika, al mam jst tok ozko?

Nismo videli ne tiste banane, ne tvoje tamale. Kaj bomo pa zdaj? A lahko razširiš svojo tamalo? bolj težko a ne? A lahko poiščeš manjšo banano? Mislim, da ja. Kje je problem?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa probaj z bio bananami..So malo tanjše…Ali pa s čoko bananami…..Samo ne vem, če ne bodo malo premehke…Da ne bi ostal kakšen del kje…..:))

Hm… res da niste vidl nobene od teh dveh stvari, sam mene pa zdej res mal skrbi.
Čeprou sm prebrala, da je tipom bl ušeč ozka, ker majo pol bolši občutk… sam usen. Kaj pa če mam tok ozko, da ga niti notr nau mogu spravt? 🙁

Vi se že loh zafrkavate, sam jst sm pa res u skrbeh.

Nepotrebne skrbi.
Ponavadi je problem suhost same nožnice, ne pa ozkost.

joj joj robi, hit eno vodo spit, vročina ti je udarla v glavo 😉

Seveda je lahko nožnica tudi (pre)ozka pa čeprav je vlažna.

bax, mislim, da je banana premehka pa premrzla pa nasploh neustrezna, sploh pa pojdi raje v sex shop in si izberi en mini vibrator.

Tako dobrih izkušenj res nimam, da bi poznal vse ženske in njihov raztezni koeficient ..:)

Zakrčenost in na videz preozko nožnico lahko povzročijo skrbi in psihična napetost…Če pa je ženska sproščena, pa se marsikaj da narediti….Tudi otroka..Potem pa več ni problem z ozkostojo…:)

Am, vlažnost zihr ni bla problem. V to sem 100% prepričana.
Glede skrbi in psihične napetosti pa ne vem. A je dejansko to res loh tok velk vpliv? Ker neki težavc mam pa res …
Sam sm bla res čist sproščena in sm misnla, da sm odmisnla vse stvari – ampak mam te psihične probleme zgleda že tok v podzavesti…

Tako je, kot je napisal Robi. Ni potrebno skrbeti, ker mati narava je poskrbela, da se vagina prilagodi kakršnemu koli moškemu spolnemu udu glede na dolžino in glede na debelino. Če ga ne bi “notri spravil”, potem bi ti telo “zablokiralo” zaradi psihičnega vzroka, ker nisi s pravim fantom, kateremu bi se lahko popolnoma predala in zaupala ter v končni fazi sprostila v spolnosti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mati narava… Ja, sam učasih se ji kej tut ponesreč.

Bom to svojo luknco probala najprej prvadt na 3, mogoče 4 prstke, pol bom pa vidla kako naprej.

Sam k me je zdej res mal strah. Zakaj sm šla sploh probavat??

Veš kaj, kaj pa če še malo bolj podrobno opisovala, pa se bodo sigurno vsi tipi tle slinili tako z zgornjimi kot s spodnjimi odprtinami.

Pa forum se bo lahko preimenoval …

Veš kaj?
Tole je forum, na katermu loh usak izraža svojo svobodno voljo.
In ker sm pač naletela na en problem, sm to tut napisala.

In ja, če koga tole moje napisano vzburja in povzroča, da se slin, nj se pa še mal.
K da je važn, a do tazga stanja pride ob gledanju filmčkov, branju raznih zgodbic al pa pogovoru na forumu?

V čem je sploh problem? A v tem, kok prstkov bom uporabla? Čista groza.
Močno upam, da mi bo s trdno voljo pa rednimi vajami uspel v svojo vlažno in potrebno luknco spravt še kj večjega kot je pa eno navadna banana.

No, z vajami ti ne bo prav nič uspelo. A res tako slabo poznaš človeško telo? A misliš, da ženska, ki rodi, ima potem tako veliko, kot je otrok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close