Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samozadovoljitev za sprostitev

Samozadovoljitev za sprostitev

Jaz imam tudi enega takega ki vibrira, včasih pa le pride prav in paššššeeeeeee, dokler utrujena in blažena na zaspim.
Fu*ač je fu*ača ni, tale vibrator pa neumorno dela.

Sicer pa je ena stvar, ki se je sigurno še ne da nadomestiti – topel ljubeč OBJEM.

“Vesel oče”, tebi in tebi podobnim:
Prekleti zaplankani verski zaslepljenci. Poberite se v svoje luknje srednjeveške in tam med seboj širite te svoje verske blaznosti, zaplankane nazore in laži, s katerimi vas RKC polni že stoletja.
Pustite na miru normalne ljudi da živijo in samozadovoljevanje je življenje.

Prekleta banda zaparjena! Marš!!

hitro v nakup

13 Feb 2021 22:36
Meni se je življenje 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obrnilo na bolje od kar uporabljam vibrator. Pomaga mi pri sprostitvi, pomaga mi, ko jaz bi, mož pa ne, je moj ta bolš prjatu.

A obstaja tak moški, ki ne bi….? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vesel oče

Tole si poiščite sami:

https://www.biblija.net/biblija.cgi?set=2&l=sl&pos=1&qall=0&idq=0&idp0=4&idp1=5&idp2=6&m=1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20Kor+7

Prekleti zaplankani verski zaslepljenci. Poberite se v svoje luknje srednjeveške in tam med seboj širite te svoje verske blaznosti, zaplankane nazore in laži, s katerimi vas RKC polni že stoletja.

[/quote]

Ne se jezit, zakaj bi dopustil/-a, da to vpliva nate? To je duhovniško dr.kanje in kot tako mora biti ustrezno zapakirano…

Na gutenberg.org je objavljena neka knjiga, mislim iz sredine 19.stol., ki jo je napisal nek duhovnik, kao priročnik za duhovnike, v resnici pa priročnik za dr.kanje… Najbolj smešno je, ker je najprej vsaka omenjena spolna praksa smrtni greh, potem pa se začnejo izjeme… 😉 Vse je tudi zelo nazorno opisano, seveda z namenom, da se zna duhovnik pravilno odločiti pri spovedi… 😉

Vsakemu svoje, naj mu bo v veselje. Še dolgo mu bo to očitno edino veselje…

Ženska, ki zna dobro zadovoljiti sebe, bo znala tudi moškega.
[/quote]

Zakaj bi sploh delila s kom užitke, če imaš prav vse lahko samo zase!

Kdaj pa na vrsto pridejo Pišece? 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Kdaj pa na vrsto pridejo Pišece? 😛
[/quote]

kaj pa je to,Pišece??

[/quote]

Normalni ljudje ste po tvoje tisti, ki potrebujete vtikanje nekih predmetov v vse mogoče telesne odprtine?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

kaj pa je to,Pišece??
[/quote]

Kraj, kjer se nahaja znani forumovec.

Normalni ljudje ste po tvoje tisti, ki potrebujete vtikanje nekih predmetov v vse mogoče telesne odprtine?
[/quote]

Po tvoje pa so radikalni tisti ki ne varajo lazejo kradejo mutijo skodujejo itd… 😉

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Kako je naslov tiste knjige za duhovnike?

Če ne dobiš tiča se moreš pa drugače sprostit 🤷‍♂️ priporočam zjutraj ali pred spanjem, v službi ne bo več sitnih ljudi kar na enkrat 🤣

Odgovor na objavo uporabnika
kaj pa misliš, 11.02.2021 ob 17:35

Ženska, ki zna dobro zadovoljiti sebe, bo znala tudi moškega.

TAKO JE!

samo sestrična, 11.02.2021 ob 14:34

Pred dnevi sem sestrični pomagala pri pospravljanju stanovanja, ker se s partnerjem selita v večje stanovanje. Naletela sem na zanimivo “najdbo”. Na tleh v lično urejeni škatli so ležali živobarvni spolni pripomočki. Če ne bi videla lisic in vibratorjev, se mi sanjalo nebi, kaj vse to sploh je.
Sestrična je opazila moje začudenje. Ker je zelo odrte narave, mi je z lahkoto začela razlagati, da se samozadovoljuje, da se sicer z “igračkami” občasno poigrata tudi s partnerjem, večino pa je to v njeni domeni, njen čas, ko ga preživi sama s samo. Razložila mi je, da se s samozadovoljuje precej pogosto, saj jo sprošča, pomaga ji pri raziskovanju tega, kaj ti je v postelji všeč, ter si krepi imunski sistem.
Naj omenim, da mi je bilo nerodno sto na uro. Nisem tako svobodnega duha, kot ona. Ker sem trenutno pod precejšnim stresom razmišljam, če bi upoštevala njene nasvete.

Kar upoštevaj nasvete 😉
Ženske ki se samozadovoljujejo oz. samonegujejo, imajo veliko bolj sproščen odnos do svojega telesa in več samozavesti. To je čas, ki ga preživiš sama s sabo in je pomemben zate.
Žal se o tem še vedno premalo govori, ja.

Pa kar brez zadrege. Naj ti bo lepo!

Ja kje pa te ti živiš na marsu a ni to normalno? Za nekatere res ne ste preveč zaprte vase in še v kaj.

Rednamayy, 11.02.2021 ob 20:32

Nevem,kaj čakaš?! Halo,itak da se ženske samozadovoljujemo. Si ne znam predstavljat da se ne bi. To je nekaj normalnega in zdravega. Jst sm v mislih obdelala že pol ljubljane.. pr kaksnih je blo kr mal bedno,but very interesting! Kinky shit a litlle bit 😉

kinky 🙂 se strinjam

Zskaj pa se nebi poigrala sama s seboj če ji tko paše  jaz se tud sam poigram večkrat ker moji ni  do akcije . Sem ji kupil vibrator dildo pa ona noče nč uporbljat  da bi se kaj sprostila in odklopila . 1x na mesec je njej ok jaz bi pa vsaj 3 -4 x na teden

influenserke, 11.02.2021 ob 17:40

Zadnje dni se samo še o samozadovoljevanju govori in to o ženskem. Super, da se podirajo tabuji ampak samo da instagram odprem mi ven skoči ena influenserka, ki razlaga o uporabi sex pripomočkov, pa kako to one delajo. Jaz pa mislim, da ga ni čez ene taprave moške roke, ki vejo na katere strune je treba igrati.

Prav imaš..če je pravi moški in zna za te stvari poskrbet je to to.

Moj pa obvlada v nulo da vidim zvezde..

Lepo se imava.

Ce ji pase zakaj ne,samo naslednji korak je skok čez plot ,no mogoce se mene najde🤪🤪🤪

.https://www.youtube.com/shorts/JBbMiPC6wgk?feature=share

nič več, 11.02.2021 ob 17:31

Emancipiranke, kaj zdej tud za seks desci nismo več dobri?

Ne, že dolgo ne.

1. Črnec s 24-26.

2. Bosanec z gradbišča.

3. Doga.

4. Prijateljičin jezik in prstki.

5. Ter že 30 let in več “pripomočki”.

Če vas ne  bi bil pripravljen nategniti čisto vsak črnec, čisto vsak Bosanec, ter najmanj vsak peti pes, bi bilo v odnosih slov. ženske – slov. moški BISTVENO drugače!

Nimaš prav. Bildaš moški ego. Neutemeljeno.

New Report

Close