Samozadovoljuje se brez sramu
Že parkrat sem dobil mojo punco, ko se je samozadovoljevala ob plakatu njenega najljubšega igralca. Običajno uporablja pripomočke, ki jih z mano ne, vem pa da jih ima. Ob tem sem besen in ljubosumen kot ris. Izgleda da res uživa in niti malo ji ni nerodno, niti slabe vesti nima, če jo zalotim, ker rada reče, da je to njej kot umivanje zob, nekaj vsakdanjega. Meni se zdi, da če toliko masturbira od mene ne dobi dovolj kar pa reče da ne, da je to drugi šport. Jaz pa imam občutek vsakič znova kot da sem prevaran, sploh ker gleda in misli na tipa iz plakata. Ona misli, da se obnašam nerazumno ampak jaz tako čutim. Ne morem pomagati!
Dragi moj Madmax,
vsega, kar počneva, ti res ni treba tukaj izblebetati. Pacek nemarni.
Bom še jaz povedala, da mi kradeš analni vibrator, ščipalke in vakumsko črpalko in jih potem ne pospraviš nazaj v moj predal. Sem ti stokrat povedala, da je tretji predal moj. Tvoja Ančka in vibrator sta v prvem predalu.
Če me boš jezil, bom odprla drugi predal in potem veš, da ti ne uidejo lisice in bič.
Samozadovoljevanje v vezi do neke zdrave mere zagotovo ni narobe, ne za žensko in ne za moškega. Vsak bi moral kljub partnerju včasih zase poskrbeti tudi sam. V tvojem primeru je to morda res malo pretirano pogosto, ampak ne jemlji tega, kot da je s tabo kaj narobe ali da je ti ne zadovoljiš, ne verjamem, da je ne. Pač ima visok libido in potrebuje več, poskusi se ji kdaj pridružiti 😉
Anonimno 3465, 06.08.2024 ob 12:34
Samozadovoljevanje v vezi do neke zdrave mere zagotovo ni narobe, ne za žensko in ne za moškega. Vsak bi moral kljub partnerju včasih zase poskrbeti tudi sam. V tvojem primeru je to morda res malo pretirano pogosto, ampak ne jemlji tega, kot da je s tabo kaj narobe ali da je ti ne zadovoljiš, ne verjamem, da je ne. Pač ima visok libido in potrebuje več, poskusi se ji kdaj pridružiti 😉
Pa porka madona, ste vsi kastrirani ali kaj?
Pa bolj jasnega vabila na sex ti ne more dati! Si glup ali slep?
Veš, da navalim ko mutav! A ti pa gledaš in ne mrdneš al kaj?
A ti si najljubši igralec svoje punce in nič od tebe? Kako tragično. Ni čudno, da bi ti vsi radi pomagali in jo osrečili, ker če bi bila srečna ona, bi bil tudi ti.
Nekateri se res ne zavedajo, koliko dobrote je v ljudeh in s kakšno vnemo – ne, kar s požrtvovalnostjo -, so jo pripravljeni deliti s sočlovekom v stiski. Da človeku poči srce od ganjenosti.