Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Šampanjec

Šampanjec

Pozdravljeni. Zdaj gre pa zares. Priprave so na višku, še malo, pa bo. Pa imam še eno vprašanje za vas. Kje se splača kupiti šampanjec? Rabimo ga cca. 20 litrov, pa me zanima kateri je dober (če se kdo spozna) in kje se ga da ugodno dobiti?
Hvala, LP
M.

*********************************************************** Dobra volja je nalezljiva; prav tako slaba.

Absolutno penine iz kleti Istnenič. Dobiš jih pri njih na Bizljskem, v Šparu in Mercatorju. So cenejše kot zlata in srebrna radgonska in dosti boljše (pridelava po klasični metodi).

Izbira velika, cene ugodne, kvaliteta na višku (nagrade v Franciji, …).
Midva sva za poroko naročila 5 kartonov in svoje etikete….

Ja, absolutno istenič. Polsladko, demi sec Desiree.

Pa še svoje etike naročita in bo popolno. Imajo trgovino na celovški v ljubljani

Tudi jaz moram priporočiti Isteniča. najini poročni priči sta nama dala tudi etikete narediti in bilo je res lepo in predvsem okusno v kozarčku 🙂 pili pa smo tudi mi Desiree

Hvala za priporočila – je že dogovorjeno in naročeno. Res je super, ker ti točno priporoča kakšno vino za dol. čas, starost ljudi…
LP, M.

*********************************************************** Dobra volja je nalezljiva; prav tako slaba.

New Report

Close