Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šampon, balzam, pena … karkoli “za kodranje” las

šampon, balzam, pena … karkoli “za kodranje” las

Imam naravo malce skodrane lase, pa tudi bolj krhke od barvanja.
Marsikaj sem že probala (nikoli trajne ali podobno – govorim o penah, gelih,….) … če dam gor mal tega in mal onega, pridejo ven, občasno boljši občasno slabši kodri.
Sem naveličana, a še vedno pa iščem nekaj kar bi mi ustrezalo: rada bi nekaj da bi mi ne preveč zlepilo in preveč strdilo las, a da bi se oblikovali v kodre … vem da lahko vsakemu ustreza kaj drugega, a če imate kako fajn “formulo” zase – a nam jo zaupate? Hvala.

Jaz uporabljam Label.m Curl Cream,
http://www.lookfantastic.com/label.m-curl-cream-150ml/10544052.html
(da se kupiti v BTC-ju v eni profesionalni trgovini za frizerje)
čeprav sem pred tem imela peno od Swarzkopfa, pa mi je tudi naredila lepe kodre.
Vidim pa, da je manj več, kar pomeni, da dam vsega le za en oreh, pa je ok.

Za kodre je zame najboljši šampon, balzam in krema od Kerastase. Edini izdelek, pri katerem ostanejo lasje res mehki in kodri lepo oblikovani.

Živi in pusti živeti

Kateri točno Kerastase?

js uporabljam spodnjo verzijo, ker je hitrejša in deluje. Štumf, odrežeš prste, zviješ v krof, narediš čop čist na vrh glave, 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} suhe lase zviješ v šumf in greš spat. Nič ni moteče pri spanju. zjuri imaš super lepe kodre, če bi si pa dala še mal pene in v lase u štumf bi blo pa sploh..

ma, ne gre, sem že probala. Imam prekratke lase da bi to dobilo lep efekt, pa še izgleda da struktura las ni prava za to.

Tole na sliki je krema, ki zadostuje za lepe kodre. Naneseš jo na oprane lase in ne splakuješ. Še bolje pa je, če imaš še kopel in balzam iz kolekcije za kodre, oboje v enaki oranžni barvi.

[img]http://shrani.si/f/3z/oS/20wF6h22/cremeoleo-curl1000x1000.png[/img]

Živi in pusti živeti

Hvala. Preden grem raziskovat, mi rečeš še koliko približno stane taka krema oz. kje se jo najceneje dobi – če mogoče veš?

Jaz kupim pri lokalnem frizerju in nekje na netu je tudi spletna trgovina. Malo pogoglaj in dobiš tudi cene. So kar visoke, samo tako kremo imam jaz skoraj za pol leta.

Živi in pusti živeti

Jaz sicer nimam kodrovv, niso pa ravni.In nekaj časa sem prakticirala teorijo “no poo shampo” in sem si jih prala s sodo bikarbono in kisom. In po neznani logiki sem bila skoraj ovca. In tudi druge uporabnice so imele isti ” sindrom”

Kako si jih oprala? Zmešala sodo in kis in na glavo?

New Report

Close