Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šampon moroccanoil

šampon moroccanoil

Uporablja katera te šampone, balzame?

So ok? Cenovno so kar dragi, vendar kupujem kakšen kvalititen šampon, balzam za suhe, barvane lase…

Morroccanoil sem uporabljala olje za lase, sedaj imam masko, a še ni prišla na vrsto. Ti pa lahko iz izkušenj rečem, da dokler ne poskusiš, ne moreš vedeti. Mi ne vemo, kak las imaš, kakšne težave, kakšna je njegova poroznost (guglaj hair porosity, naredi test in potem poišči, kakšni izdelki so primerni zate). Ni nujno, da bo nekaj, kar meni pomaga, pomagalo tudi tebi. Tudi ne vemo, ali imaš samo barvane ali tudi beljene lase. Pri slednjih je zadeva dosti drugačna, se bolj lomijo, so bolj suhi, so dosti bolj poškodovani. Tega noben šampon seveda ne bo rešil, je treba izstriči in pač prenehati, če tvojim lasem ne paše.

Na notinu imaš ogromno profesionalnih in malo manj profesionalnih znam, cene so v širokem razponu. Ne rabiš nujno nekaj za 30 eur, lahko pa za pod 10 najdeš kaj pametnega.

Meni osebno so ustrezali Redken All Soft, L’Oreal Professionel Absolut Repair, pa še kar nekaj drugih, s tem da se zdaj res ne spomnim vseh imen. Če greš v drogerijo, poglej za Guhl izdelki, morda tudi Aussie ali kaj so že, pa OGX mogoče. Včasih je kakšna navadna maska iz DMa boljša od kakšnega profesionalnega produkta. Ker na koncu je res odvisno od tega, kaj tvojemu lasu ustreza.

Če si lase sušiš s fenom ali celo likaš, obstajajo spreji za zaščito pred to toploto. Prav tako bi ti morda, če imaš res suhe lase, bolj ustrezal balzam, ki se ne izpira. Pa če ti pašejo kakšna olja, poskusi še s tistimi.

New Report

Close