Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šampon za barvane lase, je res potrebno

šampon za barvane lase, je res potrebno

Za tiste, ki si barvate lase: kakšen šampon uporabljate? Takega, ki je prav za barvane lase, ali pač katerega koli? Če imate barvane in mastne lase, kaj vzamete-za barvane ali za mastne lase? Jaz imam zdaj navadnega brezovega. Je res, da če uporabljaš šampon za barvane lase, da je barva dlje časa obstojna?

Jaz že od nekdaj uporabljam navaden head&shoulders šampon, tega hoče mož, ker je pred časom imel težave s prhljajem, pa da ne komplicirava vsak s svojim. Barva je itak obstojna, pri narastku pa tudi šampon za barvane lase nič ne pomaga.

Glede na moje izkušnje je obstojnost barve odvisna izključno od kvalitete barve..
šampon imam pa tisti, ki mi ustreza (imam občutljivo lasišče), tako da ne gledam ali je za barvane lase ali ni.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

za “crna_vrtnica”

kateri šampon in balzam pa uporabljaš, če imaš občutljivo lasišče? Tudi jaz imam izredno občutljivo lasišče in sem se že parkrat nasankala z nakupom šamponov.

zaenkrat mi še ustreza (oz. edinole ta) od Afrodite – kopriva. Pa od la maresile imam balsam ampak ga dam samo po dolžini las in konicah – ne po lasišču.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

prisegam na vivese seso duo šampon, barvam lasje že štiri leta in nism mela boljšega kot vivese. Poceni je in lepo diši, poleg tega dobro deluje proti izpadanju las.

Ilirijina kopriva dvakrat na teden, bqrva pa loreal excellence po vsej dolžini vsaka dva meseca. Color US gre pa ves stran.

Šamponov za barvane lasje je res veliko, ampak jaz uporabljam Vivese Senso Duo. Mogoče ni tok poceni kot ilirijna kopriva, ampak je ful boljši.

New Report

Close