Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šampon za lase

Šampon za lase

Kakšne šampone uporabljate? Imam dolge, močne,  rahlo valovite lase. Trenutno že nekaj časa uporabljam Syoss šampone. So mi ok. Lasje zdržijo 3-4 dni ne mastni. Prhljaj se mi po njih ne dela, moti me edino, da so konice precej suhe… uporabljam tudi njohov balzam in šampon.

Jaz tudi. Lase. Šampon pa karkol pride. Mam tok debele lase, da vsadzga vidiš. Mal so strgani zaradi plapolanja čopa na motorju.

Najbolš sta se obnesla šampon in regenerator v bronasti/zlati flaši z zelenim zamaškom, k je moja prnesla.

Sponu; Argan.

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 30.03.2023 ob 21:02

Jaz tudi. Lase. Šampon pa karkol pride. Mam tok debele lase, da vsadzga vidiš. Mal so strgani zaradi plapolanja čopa na motorju.

Najbolš sta se obnesla šampon in regenerator v bronasti/zlati flaši z zelenim zamaškom, k je moja prnesla.

V Zlati flaški, kaj to za en šampon?

Vsako peto pranje s samponom za tvoj tip las, torej mastno lasisce in suhe konice, vsa ostala pranja pa s sensitive samponi, otroski nezni sampon ali Balea iz linije sensitive, tiste za obcutljivo lasisce in kozo.

Dolzino las neguj z razlicnimi maskami, izmenjuj hidrantno, proteinsko in hranilno.

Perla823, 30.03.2023 ob 18:49

Kakšne šampone uporabljate? Imam dolge, močne,  rahlo valovite lase. Trenutno že nekaj časa uporabljam Syoss šampone. So mi ok. Lasje zdržijo 3-4 dni ne mastni. Prhljaj se mi po njih ne dela, moti me edino, da so konice precej suhe… uporabljam tudi njohov balzam in šampon.

Za konice jaz uporablja olje…sampon in balzam od keune…kupim pri moji frizerki..

Sama imam močne, temne lasne. Nikoli nisem imela prhljaja imela pa sem kr mastne lase. Že cca. 5 let uporabljam Garnier botanic therapy (načeloma mi je čisto vseeno kater vonj oz. embalaža je). Lase si umivam na 4-5 dni (tudi en teden so že zdržali), ker sem si začela pravilno umivati lase se mi ne mastijo več tako kot včasih. Šampon nanesem samo po koreninah in ga dobro vmasiram, potem sperem in nanesem balzam/masko samo po konicah (približno do polovice dolžine las), pustim cca. 5 min in sperem. Sprobala sem že Gliss (lasje so bili mastni že drugi dan), Luxurius coconut, Syoss , Schaumo (preveč grob šampon), Head and Shoulders (moje lasišče je bilo izsušeno, preveč grob šampon)….

Syoss šampon, balzam, masko in eno dobro olje.

Sayoss šamponi so zelo v redi, sploh tisti s keratinom.

Ampak Sayoss balzami so pa tako zanič, da sem ga komaj izpraznila in čakala da kupim drugega. Potem sem se pa spet zafrknila in kupila tistega s keratinom. Tako slab balzam, v primerjavi z dobrim šamponom. Še šampon je boljši balzam kot sam balzam.

Jaz imam koprivo od ilirije.

Kača (v ponvi) sem napisu). Sam črka mi je ušla…namesto spomnu sem napisu” sponu”. Ma DM, sm mojo prašu.

ena ja drugo ne, 31.03.2023 ob 09:04

Sayoss šamponi so zelo v redi, sploh tisti s keratinom.

Ampak Sayoss balzami so pa tako zanič, da sem ga komaj izpraznila in čakala da kupim drugega. Potem sem se pa spet zafrknila in kupila tistega s keratinom. Tako slab balzam, v primerjavi z dobrim šamponom. Še šampon je boljši balzam kot sam balzam.

Syoss je imel pred leti fantasticne balzame, potem so nekaj menjali embalazo in vsebino, od takrat so zanic in sem zaradi usivega balzama nehala kupovati tudi njihove sampone. Sem tudi uporabljala te s keratinom.

Zdaj imajo nove maske za lase in sem kupila hidrantno za probat, fantasticna maska, res priporocam. Bom v prihodnje probala se s keratinom.

Ok hvala. Imam občutek, da bom ostala pri syossu. Se ne upam kar nekaj sprobavati.

New Report

Close