Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šampon za lase – suhe lase

šampon za lase – suhe lase

Kateri šampon je RES dober za suhe, naravno skodrane lase? RES dober šampon??
Hvala!!!

Olivno olje 😛

Kontaktirajte me. Sem imela grozne težave z lasiščem…

Kerastase.

Sicer pa je šampon šele osnova. Pomembnejša je dodatna nega – balzami, maske, serumi… Če uporabljaš samo šampon, ne boš dočakala kakšega bistvenega izboljšanja.

Meni je pomagal Garnier za suhe lase, take zlataste barve je. Ravno prav jih “namasti”.

Meni je pomagal od Gliss kur-ja, imaš linijo za suhe poškodovane, suhe slamnate lase ipd. Je pa res to, kar je že predhodnica napisala – šampon ne pomaga skoraj nič, bistvena je dodatna nega – predvsem olje za lase (ker ne zmasti), balzami (lahko tudi v spreju) in maska vsake toliko časa. Fajn je tudi od dm-a linija z arganovim oljem pa še zelo lepo diši. Če imaš suhe ti svetujem, da ne izbiraš šamponov za kodre, ampak za suhe lase.

Kako naj vas kontaktira, če nima vašega kontakta?

01maj10@gmail.com

Če bi imela kaj pametnega za povedat, bi napisala tule, tako pa verjetno kaj butastega prodajaš…

za avtorico:
Imam suhe skodrane lase, poskusila vse in svašta, za lepe kodre mi je fajn edino šampon za kodre od Balea iz DM, za lepe lase pa edino Syoss glanz.
Sicer so pa lasje različni in tudi suhi kodrasti si med seboj niso enaki, bo treba preizkusit nekaj stvari, preden najdeš pravi šampon zase.

A so ti toliko krat kaj butastega prodajali, da zdaj vsakega obtožit tega početja? Ne prodajam ničesar. Lp

Jaz kupujem sampon Biokap v lekarni. Stane okoli 10 eur ampak je res vreden svojega denarja

New Report

Close