Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šampon za mastne lase…

šampon za mastne lase…

Imam dolge lase, rada sem urejena….in zdaj opažam, da imam naslednji dan po umivanju las že kar precej mastne lase:(, se pravi da bi si jih mogla umivat prav vsak dan…jaz si jih vsaki drugi dan, zelo redko, da kakšen dan izpustim…

Zelo me moti, da imam tako hitro mastne lase, poskusila sem že šampone vse sorte proti mastnim lasem…

Kateri šampon za mastne lase priporočate oz. ste z njim zadovoljni?

Hvala in prekrasno nedeljo vam želim 🙂

Se ena z identicnim problemom 🙁 koliko casa si jih pa samponiras?

Identični problerm in po mojih izkušnjah šamponi za lase stanje še poslabšajo. Ugotavljam pa zadnje čase, da je mogoče kriv balzam, ki sem ga v zadnjih letih precej uporabljala. Zdaj berem v vseh člankih na to tematiko, da balzami mastijo lase. Tako da sem nehala, pa bom videla, ali bo kakšen efekt + bolj zdrava prehrana. Sem pa 40 +

Pogosteje pereš, bolj se mastijo.

Najslabše pa je menjavanje šamponov kar naprej, ker lasišče rabi nekaj časa, da se navadi na nov šampon.

Šamponiram kar precej časa in to 2x, ko jih umivam…izpiram tudi dolgo, balzam dam samo na konjice in takoj sperem…
Pa nič ne pomaga…

ja tudi jaz sem malenkost čez 40…

Poskusi Alverde šampon. Imajo ga za različne tipe las. Dobiš ga v DM-u. Ampak pazi, ker je balzam v podobni embalaži.

Zelo težko, da ti bo samo šampon pomagal. Stvari je treba urediti tudi v telesu … Pij veliko, jej manj sladkega … v prvi vrsti.
Meni je pri mastnih laseh in prhljaju zelo pomagalo olje divjega origana – prhljaj je izginil, lasje se ne mastijo – po cel teden si ne rabim oprati las!! Zdaj imam premor, ki ga je treba narediti po 3 tedenskem jemanju, potem pa še 1 x tri tedne. Bomo videli kako bo po prenehanju, ampak upam na najbojše.

Moj najstnik ima zelo mastne lase in pomaga mu Garnierjev šampon s citrusi (za mastne lase).

Jaz imam od nekdaj zelo, zelo suhe lase in vedno sem kupovala šampone za suhe lase. Nazadnje sem kupila tudi en Garnierjev šampon z zelišči, ki je za normalne lase. Čudežno so moji lasje postali manj suhi, od zelo suhih so postali malo suhi. Nimam pojma v čem je keč.

ja meni pa pomaga ravno šampon. Lase imam kratke, umivam si jih vsak 2. dan, imam pa tudi zelo redke lase, tako da se takoj vidi, če so malo mastni.

Dvorec Trebnik, šampon za mastne lase. Fulll noro lepo diši, vonj ostane še dolgo, lasje 2 dni niso sploh mastni, operem jih zgolj zato, ker želim na novo zvolumizirat frizuro.

Drage žernske in moški če želite lepe lase in zdravo lasišče brez prhlaja.
Potem dajte med vaš šampon pol deci ali deci kisa jabolčnega .
In boste videli kako se bodo lasje in lasišče lepo odzvali po rednem umivanju
z tem .To je preizkušena že zelo stara zadeva ki deluje in je naravna ,

Proti mastnim lasem je učinkovit šampon Dan na dan Kopriva. Je zelo poceni in res učinkuje. Če na lase dajate tudi balzam, na lase ki se radi mastijo, nikoli ne smete dajati balzam do lasišča, ampak samo konice ali višje, ne pa na lasišče. Preverjeno že dolgo časa.

Brez zamere, ampak ta šampon ne pomaga. Preverjeno.

Ja, meni res pomaga. Umijem si lase enkrat tedensko, prej sem si morala pa trikrat. Torej, kakor za koga, je pa za poiskus -mogoče pomaga še komu.

Probaj Alverde, meni je pomagal.Ali kaj drugega od bio šamponov. Vsi ti Henklovi, L’Orealovi šamponi itd… še bolj pospešujejo mastenje, vsaj po mojih izkušnjah. Balzam pa le na konice. Imela sem velik problem z mastenjem, sedaj je bolje.

Uporabljaj čim bolj nežne šampone, tiste za vsakodnevno pranje las. Meni so najboljši Vichy-jevi šamponi, dobiš jih v lekarni.

Meni osebno je pomagal edino tea tree šampon.
https://www.paulmitchell.si/sl/shop/tea-tree/tea-tree-special/tea-tree-special-shampoo.html

New Report

Close