Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Šampon za mastne lase

Šampon za mastne lase

Pozdrav vsem skupaj !

Že odkar pomnim, imam probleme z mastnimi lasmi. Že drugi dan po umivanju so tako mastni, da si jih moram obvezno umiti. Poskusila sem že ogromno šamponov proti mastnim lasem in pri vseh je isto, lase sem si morala umivati vsak drugi dan.

Trenutno uporabljam Head & Shoulders Citrus fresh in je kar v redu. Zelo lepo diši in tudi po umivanju imam lepe lase, vendar pa ne pomaga kaj dosti proti maščenju las.

Zanima me, ali katera pozna kakšen res dober šampon, ki res dobro preprečuje maščenje las ? Prosila bi vas za kakršenkoli nasvet !

Hvala vsem !

..tudi jaz imam te probleme..probala sem veliko…ampak res veliko šamponov..ampak noben ni prov zares odgovarjal…dobri samponi so sigurno od loreala..elvital..ampak pri vseh samponih si morm na dva dni umivati lase..zato je najbolje da izberes en res blag sampon..in uporabljas tistega…jaz imam od johnsona…s pšeničnimi kalčki ali kamilico…
lp!

Tudi jaz imam mastne lase in preizkusila sem vse šampone in nič. Moram si umivati lasje na dva dni. Imam pa vedno šampon, ki vsebuje limono.

Jaz sem nehala uporabljati šampon za mastne lase, preprosto zato, ker so se mi še bolj mastili. Sedaj vedno uporabljam šampon za normalne lase, vsesorte znamke. Vedno pazim, da šampon zelo dobro izperem in če uporabim še balzam gledam na to, da ga razmžem samo po laseh, ne po lasišču.

Pozdravljene!
Če poznate kakšnega prodajalca Amway-a (sigurno ga), poskusite šampon SATINIQUE za mastne lase. Šampon deluje globinsko, torej očisti lase pri koreninah. Je blag in ga lahko uporabljate vsak dan.
Moj mož ima zelo mastne lase. Preden je začel uporabljati ta šampon, sem morala njegovo blazino oblačiti v dve prevleki – zgornjo prevleko sem menjala vsak drugi dan, ne glede na to, da si ob vsakem tuširanju lase opere.
Odkar uporablja ta šampon, menjam prevleko le enkrat tedensko.

Probaj vsake toliko časa čistilni šampon Freederm tar, ki ga kupiš v lekarni. Zagotovo ti bo očistil lase in videla boš, da se ti bodo manj mastili.
Lahko pa probah tudi čistilni šampon od Panten ProV (prozorna embalaža).

Jaz uporabljam sampone GHUL, ki so super. Tudi sama sem poiskusila ze nesteto samponov, pa sem si se vedno morala umivati lase na 2 dni. S samponi GHUL ( vedno vzamem drugega, sedaj imam z pivom – za tanke lase ) si umivam lase na 4 dni. Zraven pa ne upšorabljam tudi njihovega balsama, ker mi ni vsec, ker si ne morem razcesati las, ampak uporabljam Elvitalovega.

Očisti lase pri koreninah HALOOO ?
Če malo pomisliš s svojo glavo in ne poslušaš toliko akviziterjev bo bolje, prodajo ti tudi mačka v žaklju, samo da prodajo.Amway ima sicer dobre proizvode, samo ni pa to zdej neki VAU, ki vse spuca in popravi po možnosti brez vsakršne pomoči.

Pa ne mi zamert, če sem malo “žaljivo ” napisala ,ampak to me pa res razjezi, ko “vsi” verjamete akviziterjem.

Lep in sončen dan ti želim
Tina

No, mogoče sem malo nerodno napisala, vendar ta šampon očisti lojnice pri koreninah, ki mastijo lase.
Pravim da pomaga – sama sem to preverila (pravzaprav vidim rezultate).
Sicer pa, hvalabogu, da je ponudba velika. Imamo vsaj izbiro in se na trgu tako najde za vsakogar nekaj.
LP,
Natasha

Zelo zadovoljna sem s lotionom Favn (proti prhljaju in za mastne lase). Lotion vsebuje izvlecke zelišč in mentol. Drugi dan po umivanju las, ko se mi lasje začnejo mastiti, si lasišče dve minuti masiram s tem losijonom. Lasje so spet mehki, voljni in volumen las se poveča. Lase si umijem 4-5 dan.

Kje pa je možno kupiti za lotion .
Ali pozna katera tudi čudežno formulo proti izpadanju las.

Proizvajalec lotiona je FAVN, Pleteršnikova 28, Ljubljana, tel: 01 436 31 88. Lotion lahko kupiš pri njih. Če nisi iz Ljubljane jih pokliči in povej iz katerega kraja si, pa ti bodo povedali kje lahko kupiš.
Lep pozdrav

New Report

Close