Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šampon za močnejše lase – ali sploh pomaga

šampon za močnejše lase – ali sploh pomaga

Gledeam te reklame za šampone in podobne stvari, da ti zgostijo lase. Imate kakšne izkušnje glede teh stvari, kaj sploh pomaga, da postanejo lasje bolj gosti in močnejši?

Jaz sem po letih uporabe fensi šmensi šamponov iz reklam prešaltala na čisto navaden brezov ali koprivin šampon od Ilirije v neugledni embalaži.In non stop mi poganjajo mladički, zdaj spomladi je bilo sploh noro. Še frizerka je opazila, da imam čisto drugačne lase.
Je pa tudi to, da tisti fensi šmensi šamponi nimam občutka, da res operejo, ampak pustijo nekakšno oblogo, film, pri tem od Ilirije mam pa res občutek čistosti.Enako kot pri gelih za tuširanje, ki sem jih zamenjala s trdimi mili.

Sama imam tudi brezovega od Ilirije in se ga kar držim. Je pa res, da je treba las nahraniti tudi od znotraj, s samo prehrano. Je pa stres, kot za vse drugo, dejavnik, ki pripomore k slabšanju

Glede tega se strinjam, a le delno. Ne gre za fensi šmensi šampone, ampak za navadne cenene, a dobro reklamirane šampone. So zanič, ne operejo, škodijo lasišču in posledično lasem. Zato se pa prdajajo šamponi ali pene z nazivom “čistilni šamponi” (!!!???), kjer v dekkaraciji zapišejo, da dobro očistijo lasišče in lase, odstranijo ostanke šamponov, regeneratorjev ipd … Ok, jaz imama zelo problematično lasišče (seboreično) in tanke, suhe lase in mi Ilirija ne dene dobro. Žal mora posegat po obupno dragih šamponih, ki pa imajo vsi že po defoltu videz “prozornega gela” in čistilni namen. A deli opravijo dobro, še seboreja se izboljša za 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Sem pa pred kakšnim letom kupila na kitajskem en blazno drag šampon, ki naj bi krepil lase, vrnil naravno barvo, preprečil izpadanje, povzročil rast novih … in ja, ne le da je seboreja izginila, rastejo novi, ne izpadajo več, edino sivi pa ostajajo. In očisti tudi tako kot je treba.

Doma imamo različne lase, prhljaj, mastni, suhi, skodrani, ravni, močni, tanki itd. Slučajno smo 1x kupili šampon za normalne lase in je odgovarjal vsem, težave so se čudežno izboljšale. Zdaj kupujemo sicer različne blagovne znamke, ampak vedno šampon za normalne lase in zeliščni. Mislim, da se o res še najbolj obnese, ker ne cerklja in ne bergla las, ampak ga spodbuja, da sam dela. Poleg tega pa seveda še zdrava prehrana in veliko vode, da gre nekaj v las tudi od znotraj.

Biotin in čim manj stresa. Ko je človek srečen, so lepi tudi lasje.

New Report

Close