Sampon za volumen?

Ali poznate kaksen sampon ki je primeren za vec volumna in za obcutljive tanke lase?
Preizkusila sem Guhl,Loreal(tisto iz reklame)in Palmshine od The Body Shop… Z nobenim nisem bila popolnoma zadovoljna..se najboljsi je bil Guhl.
Seveda pa vem,da prav dosti efekta od sampona ne more biti oziroma,ce ze je,kmalu izgine… (uporabljam sicer se nekaj od Garnier-en spray,ko grem ven)

Čemu pa so namenjeni forumu, če ne prav izmenjavi mnenj, izkušenj, pozitivnih ali negativnih mnenjih o določenem izdelku.
Ne razumem tistih, ki protestirajo, če nekdo pohvali kako stvar. Saj so reklame tudi po RTV, plakatih….. pa še za kako slabe in nekakovostne izdelke, včasih tudi strupene, zato ne vidim razloga, da se jezite, če kdo pove svojo izkušnjo, sploh o artiklih, ki jih drugače sploh ni mogoče kupiti.
Osebno imam zelo dobre izkušnje z nakupom takih artiklov in sem hvaležna tistim, ki so povedale svoje izkušnje, zaradi katerih sem se pametno odločila za nakup.
lp

Meni pri volumnu definitivno najbolj pomaga Herbal Essences Uplifting Volume. Da lep volument, je pa res, da si tudi lase sfenam tako, da naredi tudi fen malo volumna. Je pa res, da če ta šampon uporabljam predolgo, dobim po njem izredno suho lasišče, tako da ga moram takrat kar zamenjati za kakšenga drugega.
LP,
Lenka

Pozdravljene,
za volumen so primerni šamponi, regeneratorji, izdelki za stiling, na katerih je oznaka Volumen, Big hair ipd.
Razlika v šamponih za volumen je v tem, da na različen način neredijo ta volumen.
Kako šamponi za povečanje volumna las delujejo?
Lahko delujejo tako, da odebelijo sam las in s tem po večajo volumen, tak šampon vam lahko tudi še bolj splošči pričesko, ker je odebeljen las lahko še debelejši in s tem težji.
Lahko dodajo volumen tako, da ustvarijo posebno nevidno mrežico med lasmi, ki jih nekaj časa drži narazen in daje občutek voluminozne zračne pričeske. To dosežete tudi z lakom za lase ali razpršili za oblikovanje pričeske z močnim utrjevanjem. Lase malo natupirajte in boste prav tako dosegli volumen.
Lahko pa tudi zelo močno izsušijo las in s tem je las lažji in stoji bolj narazen in daje občutek volumna.
Profesionalne frizerske linije imajo kar nekaj izdelkov za večji volumen splača se jih poskusiti.
Pri mastnih laseh je lahko povečanje volumna že v tem, da temeljito odstranimo maščobo z las in so lasje zato lažji in vuluminozni. ne dodajajte regeneratorje na lasišče in bodo tudi bolj voluminozni, ker jih regenerator zaradi vlage malo potlači.
Zelo dobro se obnese sušenje tudi ravnih las z nastavkom difuser (poseben krožnik z špicami), s katerim krožite po lasišču in zelo lepo dvigne lase ( res naredi lifting las). Po končanem sušenju jih popršite z lakom za lase, da jih utrdi in vam stoji dan iali dva.
Preverjena metoda, ker imam sama zelo močne, težke in mastne lase pa še zelo dolge.
To je nekaj mojih nasvetov za BIG HAIR stiling
Simone Godina – Moderator
Antiaging Beauty Coach
Facebook: Antiaging center

Zdaj berem da kaj priporočate za volumen las in sem videla odgovor od Fashionista.si in me zanima kje se ta šampon da kupit in če ga uporabljam en teden, naslednji teden pa kak drug šampon če bom imela takrat suho lasišče?? Odgovorite hitro vem da sem malo kasno kaj vprašala vendar pa bi res prosila da odgovorite čim prej!!