Najdi forum

Šampon

Kaj je bolje (in zakaj):

– samponi tipa 2 v 1
– ali sampon in regenerator loceno ?

Hvala.

Pozdravljena!

Žal vam moram že na začetku povedati, da nisem svetovalec za nego las, amapk le svetovalec make-upa, ličenja.

Glede na lastne izkušnje pa vam lahko povem, da raje uporabljam posebaj šampon in posebaj regenerator. Šampon 2 in 1 so sicer dobri, vendar mi ne sprostijo las oziroma mi ne zmehčajo las tako kot bi hotela. Moji lasje so barvani s kombinacijo pramen, zato potrebujem regenerator, ki naredi moje lase bolj mehke in voljne.

Ponavadi mi šamponi 2 in 1 zmastijo lasišče bolj kot klasični šamponi. Ker imam mastno lasišče in suhe konice mi regeneratorji bolj ustrezajo. Tako si regenerator vtrem samo v suhe konice in ne po vsem lasišču.

Šampone 2 in 1 bi svetovala strankam, ki nimajo mastnega lasišča, lasje pa niso preveč poškodovani z kemičnimi preparati.

Če imete barvane lase in obenem podobno strukturo lasišča in las kot jaz, vam svetujem uporabo silikonskih kapljic za suhe lase, enkrat mesečno pa vam svetujem tudi nanos maske. Osebno priporočam uporabo maske, ki jo lahko naredite tudi sama- zmešate jajčni rumenjak in olivno olje in nanesete na lase. Po 20 min. dobro sperete.

Lep pozdrav!

New Report

Close