šampon
Kateri šampon vam je najboljši za lase? Jaz sem jih že kar nekaj dala čez in še nisem našla kakega ki bi lahko rekla da je res odličen, katerega predlagate vi?
sampon ki ga trenutno uporabljam je meni res uredu: glis kur od “svarckopa”. ta rumen. disi cudovito pa tut lase mas kr uredu po njem. seevda je pa to odvisno od vrste las…
Gliss kur je biu tud men zelo v redu, samo ne vem a ta firma (Schwarzkopf)testira al ne, tako da ga pol nisem vec kupila. Zdej imam pa od Avona Advanced techniques Straight&sleek pa je tud super.
Guhl. Nekaj časa sem kupovala cenejše- predvsem Nivea ter Dove, potem pa sem ugotovila, da se mi ne splača, ker imam po Guhlu veliko lepše lase (tudi dlje časa) in tudi razčešem jih lažje.
a ma guhl tut balzam?
Meni najbolj odgovarja Dove tudi regenerator uporabljam Dove.
Nekaterim odgovarja eden, nekaterim drugi. Vsak pač najde svojega, primernega svojemu lasišču in lasem.
LP, ina
Seveda. Uporabljam tudi Guhl balzam (imam pač lase, ki se radi vozljajo in težko razčešejo brez balzama). Pa kdaj pa kdaj kakšno negovalno masko…
guhl proti prhljaju. glava me ne srbi več in lase imam lepe.
od Vichy-ja.ta rdeč -kao energetski, če mam pa prhljaj pa ta zelen.slednji je edini, ki prhljaj tud odpravi, pa verjem , da sem sprobala že skorej vse.
toplo priporočam oba.
nia
Vse od Tigija – fenomenalno!
Fructis – katerega pa je odvisno al imam barvane lase al ne.
Najlepše mi diši, pa tud lase imam nežne, mehke po umivanju z njim.
Guhl šampon in balzam. Po mnogih preizkusih mi je ta najboljši.
Tudi meni. GUHL s kano (se tudi sicer kaniram) in GUHL s pivom…
loreal…citrus cr….šampon + balzam…..že tri leta….ga ne zamenjam…..
Forum je zaprt za komentiranje.