Najdi forum

šamponi

Ojla!
Zanima me kolikokrat na teden je najboljše pomivat lasje in kakšne šamponi proporočate? Imam lasje, ki se hitro mastijo in ko si pomijem zjutraj, zvečer so že mastni…..

priporočam ti vsak drug, tretji dan..jaz tudi imam mastno lasišče in prej sem uporabljala pantene, ampak sedaj imam nek nov Vivense Senso Duo in zaenkrat je uredu
nekoč sem si res pomivala lasje vsak dan…potem sem izgledala kot kup nesreče ker moji lasje so bili zanič….tako da jaz osebno res priporočam vsak drug al tretji dan, ker po nekem času lasje se navadijo da jih ne pereš tok pogosto. Nekateri proizvajalci, kot je recimo ta šampon Vivese Senso Duo, priporočajo uporabo vsak dan za dosego najbolših rezultatov in ne vem ali se tega držat ali boljš, da si perem kot od enega leta vsak tretji dan. A ste mogoče uporabljale ta Vivese Senso duo, ker sem to nabavila prešnji teden in ne vem kako je najbolj uporabljati. A ima kdo kakšne nasvete?

najboljse so, tiste ki se jih kupi v frizerskem salonu.

to je tudi res, da v frizerskem salonu so ful dobri, ampak jaz prisegam na Vivese Senso Duo

Če je tok učinkovit ta senso duo, kje se ga lahko kupi? v trgovini? v DM? kje?

jaz sem nabavila tle le : http://occasionforyou.com/386/zdravje/vivese-senso-duo/

res je šampon Vivese zelo dober. Olja nisem uporabljala. A je ful mastno?

olje ni mastno, uporablja se ga trikrat tedensko ponoči in zjutraj ga spereš.

Tlele se marktingarji sami s sabo pogovarjajo o tem Vivese šamponu…

jaz se samo enkrat na teden in to s koprivo od ilirije pa spravim vso mast z las.

So odkrili formulo, znanstveno preizkušeno bla, bla ,bla. 95% forumov je njihovo maslo kjer sami sebe reklamirajo. Cena samo 30€, samo še ta mesec. Kdo bo kupil če bo bolj poceni. Taka revolucionarna stvar mora imet pravo ceno.
Kupil sem to olje in moram reč, da res lepo diši. To je pa tudi vse, las na glavi je isto kot prej, al pa še manj, rastejo enako počasi, al pa še bolj počasi itd…
Mi je žal za vse ki imate težave z lasmi, ampak moja glava tega preparata ni prepoznala, kot zdravilnega

PS Včasih sem delal v trgovini z vsemi možnimi šamponi in jih tudi probal. Vse je to eno in isto nobeden me ni odrešil. (proti srbenju lasišča) razen Oronazola, in še enega. Še to je bolj na kratki rok pomagalo.
LP

Tudi sam sem imel težave oz. jih saniram še sedaj. Poskusil sem vse mogoče, pa nič…brez učinka.
Nato sem naletel na “Biotina” šampon ter “Biotina” smoothing (nekakšen regenerator)….ob souporabi kapsul Fitoval. Po mesecu dni so se pričeli pojavljati novi drobni laski, ki so kasneje postali normali lasje. Potem je ta idelek izginil s tržišča, pa sem poskušal spet vse mogoče, ampak spet brez uspeha…nazadnje sem naletel na Senso Due šampon in po mesecu dni še na olje Senso Due. Učinek podoben ali celo boljši od Biotine. Prav tako souporaba Fitoval kapsul. V bistvu to ni neko olje ampak bolj podobno neki vodici v pršilki. Je svinjsko drago, zato priporočam, da to olje na glavo pomaga nanesti nekdo drugi, da ga bo razporedil na kožo lasišča bolj racionalno. Šampon mi je zadostoval za tri mesece…prav sedaj ga naročam spet. Oba šampona(Senso Due in Biotina) dajeta prijeten občutek lasišču…ampak oba zelo draga:-(

“Resnicoljuben”, ni res, kar trdiš!
Moje izkušnje so drugačne. Res pa je, da so omenjeni preparati dragi. ..

Še nekaj: Težava je pri ženskah, ki imajo dolge lase in potrebujejo veliko šampona, s tem pa se zadeva še bolj podraži. Ne vem…mogoče bi bilo racionalno, da bi lasišče oprale s šamponom, ki sem ga prej omenil, lase proti koncu pa z nekim cenejšim šamponom.
Lp

Še o cenah: Biotino sem dobil za 19€, in za prav toliko tisti nekakšen regenerator(brez popusta sta bila mislim, da po39€), Sense Duo šampon pa za 39€ s popustom….olje….hmmm… pozabil ceno.
Lp

meni je ilirijina kropiva zakon, ker ne vsebuje silikonov ne obteži las, ker ima samo par sestavin ne zmasti las in ker je poceni jo dobim že za 1,19€
z njo umivam blond lase, ki sem jih pobarvala s subrino creme color 09 in 6% razvijalcem od ilirije
lase umivam parkrat na teden
lasje se hitreje zmastijo, če uporabljaš krtačo,

Meni tut najbolj paše vivese senso duo kosmetika. Najboljše je to, da vsebuje le naravne sestavine, zahvaljujoč čimer ni nobenih stranskih učinkov.

Če slučajno še nisi, probaj šampon od vichyja, v lekarni se ga dobi, je malo dražji ampak mene že po prvem, max drugem nanosu ne srbi lasišče več.

Zakaj tega šampona ne morem kupiti nikjer v uradnih trgovinah? Vsak link vrže na isto stran, kjer ni mogoče plačati po povzetju, zahtevajo predplačilo.. Transakcijskega računa pa nikjer. Torej lahko en lolek bolek da svoj transakcijski, jaz mu nakažem in ne vidim ne šampona, ne denarja, ali pa mi nameša šampon navadni iz trgovine.

Zakaj tega šampona ne morem kupiti nikjer v uradnih trgovinah? Vsak link vrže na isto stran, kjer ni mogoče plačati po povzetju, zahtevajo predplačilo.. Transakcijskega računa pa nikjer. Torej lahko en lolek bolek da svoj transakcijski, jaz mu nakažem in ne vidim ne šampona, ne denarja, ali pa mi nameša šampon navadni iz trgovine

Ojla. Jaz si jih umivam vsake 3 dni. Uporabljam pa od Avon Naturals šampon, zdaj sem pri vonju “malina in hibiskus”, prej sem uporabljala “kopriva in repinec” od Avon Naturals. Sem si kupila kar tisto ta veliko embalažo 700 ml, in zdrži zelo dolgo. Ne vem, meni se zdi umivanje na tri dni kar o.k. Če katera želi, ji lahko priskrbim šampon.
Me zanima še kakšno drugo mnenje? Je to, da zdržijo lasje 3 dni ok?

Tudi sam lahlo potrdim, da je Senso due šampon vrhunski. Poskusil vse pogoce…tudi Biotino, ki je skoraj kot Senso due(tudi po ceni). Sicer noben sampon nima ucinkov, kot piše, ampak vseeno….odlicen obcutek na lasiscu,ki ga izmed vseh samponov iz trgovin in lekarn ne nudi nobeden. Baje ga je prepovedala trzna inspekcija, ker baje zavaja kupce z laznimi navedbami. Sam trdim, da res rezultati niso tako impresivni, kot navajajo reklame, obenem pa trdim tudi, da so vsi drugi samponi slabši. Kot je napisal ze “Fizik”, rezultate precej izboljsa souporaba Fitovalovih kapsul….taksne so tudi moje izkusnje. Ponavljam:dalec najboljsi sampon doslej, ki je na zalost res drag. Žal ga v trgovinah in lekarnah ni, kar prekupcevalcem tega šampona daje moznost, da nabijejo ceno

New Report

Close