Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samske 40+ so res preveč izbirčne

Samske 40+ so res preveč izbirčne

Odgovor na objavo uporabnika
samska 45, 23.09.2023 ob 20:48

Veš Božo, če bi bila jaz tebi zanimiva, se pa kar v prepad vržem. Da bi bila na nivoju takega gnusa? Fuj, fej.

Ostareli muslič, ki še kar ziza mamo. Edin stik s preostalimi ženskami, poleg mame, mu je pa mon. Če mon crkne, Božo zzgubi še zadnji stik do žensk.

Božo, pa še nekaj: Slovenci znajo fajn seksat, ne visijo na monu, se raje ukvarjajo z ženskami v reali. Prijetni, urejeni, s pošlihtano glavo, ne visijo na mamini zizi…

Kako ostarel😩😩😩😩

😝😝😂😂

Ve kr neki govorite.

Zmesane ste.

KUpiš si vibrator pa je zadeva rešena. Ne rabiš dedca.

se ga je dotaknila, 23.09.2023 ob 20:51

Ja, Božota so se ženske dotaknila. Ko so ga usekale po buči, ko je kradel torbice starkam.

OK eto aj ovako…

Eto motimo se. No dejte nam prosim povedat kako pa je? Kaksno je stanje pri vas? Eni zenski +40… recimo da bi pa zdej ona druzino… ali pa moskega…

Al pa kaka je korist od nje…

Tam v tisti temi ni nobena odgovorila…

Plodne vruce vrele dobre mlade zazeljene, dober deal?

Ne mi zdej da nisem dobro skontu? Da sem na sociali ze vem.

bozomon, 23.09.2023 ob 20:57

Plodne vruce vrele dobre mlade zazeljene, dober deal?

Ne mi zdej da nisem dobro skontu? Da sem na sociali ze vem.

JEbem ti majku socialkarsko.

bozomon, 23.09.2023 ob 20:55

OK eto aj ovako…

Eto motimo se. No dejte nam prosim povedat kako pa je? Kaksno je stanje pri vas? Eni zenski +40… recimo da bi pa zdej ona druzino… ali pa moskega…

Al pa kaka je korist od nje…

Tam v tisti temi ni nobena odgovorila…

Človek se ti zdi resno primerno da druge ljudi sprašuješ o tem če so koristni? TI? Pasji drek na travi je bolj koristen kot ti. Vsaj smrdet neha po določenem času, pa travco pognoji.

Da ne prozivam peterku nonstop…

Lej đzabe ste se razdajale… ni rabu nic… nobenih obveznosti… zdej si pa v moskih oceh vredna manj… zdej bi ti nivo… pa pogoje… pa obveze da ma do tebe… zato da ne sme uprasat kam gres? Kdaj prides? A tam so te zastojn neki sabani jebal.

Obveznost brez avtoretete je suzenjstvo.

Pa a ste ve zmesane? Ko če da pristane na to?

vprašanje422, 23.09.2023 ob 21:06

Človek se ti zdi resno primerno da druge ljudi sprašuješ o tem če so koristni? TI? Pasji drek na travi je bolj koristen kot ti. Vsaj smrdet neha po določenem času, pa travco pognoji.

NO povej mi kar sprasujem?

Kako pa je? Kaksna je korist. Od mene smo ustanovili da je ni. Sem izrod. Zajedam drzavo in mamo… klosar obicni…

Odgovori mi kar te sprasujem?

Je to tako tezko?

Kurve ste. Ja.

Kurve.

Odličen opis Božota. Ja, pasji drek neha smrdeti. Božo pa vse bolj smrdi. Ta  bo crknil v lastnem smradu. Len kot fuks, smrad socialkarski. Uboga njegova mama, da je rodila takega izmečka.

odličen opis, 23.09.2023 ob 21:12

Odličen opis Božota. Ja, pasji drek neha smrdeti. Božo pa vse bolj smrdi. Ta  bo crknil v lastnem smradu. Len kot fuks, smrad socialkarski. Uboga njegova mama, da je rodila takega izmečka.

Seveda odgovora nobenega… pa sem se spomnil od kje mi je to znano…

Nastela kaj moski mora… ko pa se njo uprasa… tisinaaaaaaa.

….https://m.youtube.com/watch?v=9cO7SsL25tg&pp=ygUeV2hhdCBkbyB5b3UgYnJpbmcgdG8gdGhlIHRhYmxl

Stari… a ves kaj recem jst ko ma kdo za kako stvar navito ceno… jst tvojih financnih napak nebom popravlju.

Tako tudi za vas. Moski ne placujte za njihovo zaporedje slabih odlocitev. In glede na to kje ste… to dokazuje da nonstop delate napake. Nonstop. Da mate zgodovino slabih odlocitev.

BOžo, si že odpravil vse spolne bolezni, ki si si jih navlekel?

So ti tiča dobro obrezali? Bo šel v moško rit?

Pa samo kazes u pravu si… sve ostalo je suvišno.

Izgledas jos gluplje😉

samska 45, 23.09.2023 ob 19:00

Ha, ha, 60 letnika? Se ti goodlife zavedaš, da moški umirate približno 8 let prej, v povprečju. Torej je 60letnik na takem nivoju kot neka 68letnica. Starček.

Ja, fotrčki z otroci pa tudi no go.

Tako, da lej, bom še naprej samska. Mi ne fali prav nič. Starčka nočem, fotrčka tudi ne. Uživam raje sama.

Vsakemu svoje. Jaz grem proti 50-im, moja žena nekaj čez 30, ampak jih zgleda okoli 20 – dobri geni:). Starček ravno zanjo nisem, so pa meni kakšne ženske stare že pri 35-ih.

Imam pa kar nekaj 45+ samskih kolegic, pa tako kot je avtor/ica napisal – ne zgledajo slabo, so izobražene, svoje mini stanovanje lastniško, služba, avto, potovanja…ampak prav nobena ni RES srečna v tem samskem statusu. Globoko v sebi imajo issues.

Bodimo pošteni, dobre ženske so že pri max. 25-ih oddane. Malo kasneje noseče. Vse ostale imajo neke čustvene težave, ki večinoma izvirajo iz primarnih družin. Nekatere jih rešijo in imajo pri 37-ih+ otroka s starejšim ločencem, ki ima otroke iz prejšnjega zakona. Zdaj kako to funkcionira? Pri redkih dobro. Ker je ta novi ločenec po večini kurbir in zato ločen.

To so moja opažanja, pa poznam…heh, precej ljudi.

GOODLIFE, 23.09.2023 ob 22:04

Vsakemu svoje. Jaz grem proti 50-im, moja žena nekaj čez 30, ampak jih zgleda okoli 20 – dobri geni:). Starček ravno zanjo nisem, so pa meni kakšne ženske stare že pri 35-ih.

Imam pa kar nekaj 45+ samskih kolegic, pa tako kot je avtor/ica napisal – ne zgledajo slabo, so izobražene, svoje mini stanovanje lastniško, služba, avto, potovanja…ampak prav nobena ni RES srečna v tem samskem statusu. Globoko v sebi imajo issues.

Bodimo pošteni, dobre ženske so že pri max. 25-ih oddane. Malo kasneje noseče. Vse ostale imajo neke čustvene težave, ki večinoma izvirajo iz primarnih družin. Nekatere jih rešijo in imajo pri 37-ih+ otroka s starejšim ločencem, ki ima otroke iz prejšnjega zakona. Zdaj kako to funkcionira? Pri redkih dobro. Ker je ta novi ločenec po večini kurbir in zato ločen.

To so moja opažanja, pa poznam…heh, precej ljudi.

Torej ima tvoja neke težave ker si je tebe starega navlekla? In čez pet let boš menjal? Vidiš zaradi tvoje sorte so ženske samske. Tudi če niso popolnoma srečne. So bolj srečne kot v vezi s človekom, ki jih vidi kot kos mesa in ne kot ljudi. Tako plehko, čustveno prikrajšano bitje pač večino čustveno nepoškodovanih žensk ne privlači. Kakšno prihodnost pa imajo s takimi kot si ti? Ob prvi bolezni bo zginil. Ob prvi gubi mu bo dol padel. Ne moreš se zanest nanj kot na partnerja. Zakaj potem se it igrat neko partnerstvo, ki to pač ni? Ko si samski vsaj veš da si sam in se ne moreš na nekoga zanest. Ljudje v “partnerstvu” s tvojo sorto bodo pa še krepko razočarani, ko bodo ugotovili da ko niso več očem prijazni in lulčku koristni niso vredni več nič in so čisto sami na svetu, čeprav imajo ob sebi kao nekoga. TO je hujša vrsta osamljenosti kot pa biti sam.

@zanimivo198:

Prvo kot prvo – ne bom menjal, ker moja zgleda ZELO mladostno in to je meni in mojemu lulčku všeč, tak pač sem in ne vem zakaj bi se spreminjal? Dopuščam pa seveda možnost, da ona mene zamenja. In samo v tem primeru bi iskal mlajšo.

Drugače si me narobe ocenila in se v bistvu strinjam s tabo skoraj v vsem. Moja žena je res mlada in sexi, ampak to je postranskega pomena. Važno je, kaj ima v sebi in kako skrbi zame in zanajine otroke. To je neprecenljivo in takih žensk je morda 3%.

In ravno iz tega razloga ne bi pri hudi bolezni obrnil hrbta ali pri prvih gubah in celulitu.

Se res ne poznava, ampak še 1x – narobe si me ocenila. Všeč so mi mlade in sexy ženske, ampak moraj imeti srce, zvestobo in gospodinjske/materinske vrline, plus intelekt s smislom za humor. Brez slednjih 4 stvari je zame red flag po 3 mesecih, ko se med poliže:)

Ženske so zlobne. Tako piše v bibliji.

GOODLIFE, 23.09.2023 ob 22:32

@zanimivo198:

Prvo kot prvo – ne bom menjal, ker moja zgleda ZELO mladostno in to je meni in mojemu lulčku všeč, tak pač sem in ne vem zakaj bi se spreminjal? Dopuščam pa seveda možnost, da ona mene zamenja. In samo v tem primeru bi iskal mlajšo.

Drugače si me narobe ocenila in se v bistvu strinjam s tabo skoraj v vsem. Moja žena je res mlada in sexi, ampak to je postranskega pomena. Važno je, kaj ima v sebi in kako skrbi zame in zanajine otroke. To je neprecenljivo in takih žensk je morda 3%.

In ravno iz tega razloga ne bi pri hudi bolezni obrnil hrbta ali pri prvih gubah in celulitu.

Se res ne poznava, ampak še 1x – narobe si me ocenila. Všeč so mi mlade in sexy ženske, ampak moraj imeti srce, zvestobo in gospodinjske/materinske vrline, plus intelekt s smislom za humor. Brez slednjih 4 stvari je zame red flag po 3 mesecih, ko se med poliže:)

Takih kot ti pišeš jih pa ni veliko med mladimi do 35 let. Zelo redke so. Zato je tudi tipov veliko samskih, ker si želijo enako kot imaš ti. Bodi srečen, da si dobil tako. Mnogi nimamo take sreče v 35 letih do sedaj, da bi tako spoznali.

Tajanstveni, 23.09.2023 ob 22:35

Ženske so zlobne. Tako piše v bibliji.

Moški pa še bolj.
Sploh tisti ki berejo biblijo 🙂

Kdo ima zdaj visoka merila? 🙂

Anonimno 10678, 23.09.2023 ob 20:39

ma kaj bluzite pičke neumne no

po 35. letu imate še nekje 10% jajčec, če vam slučajno rata zanosit, je pa z vsakim letom višja verjetnost, da bo s plodom kaj narobe

ampak ta debata je akademska, ker ste pri tej starosti že preveč zatežene za sobivanje, kar je v bistvu vaš glavni problem

Potem sem pa jaz fenomen ker sem pri 45 letih rodila otroka….  zdravega………

Povzetek: nočem moškega. Glej, če njim tko paše za kaj ne. Starejši ljudje, so itak rajši v samoti. Meni je er na, blagor tebi, ker si poročena. Ko je bila pri meni v pol ure našteje 6 stvari, ki jih ne prenaša. A je možno, da dejansko, ti zavidaš samskim? Pusti jih na miru in najdi druge kolegice. Ene imajo 2 ni prav, druge nobenega spet ni prav. Za kaj bi morali bit vsi enaki?

ok, 23.09.2023 ob 18:46

Saj vem da je težko, ampak se lahko vsaj malo potrudiš in kaj bolj izvirnega napišeš? Verjetno ne.

Btw, večina žensk bo pri 70ih samskih.

In nobena ne joka pri 60ih ker ni zadnjih 20 let tujih otrok vzgajala in moškemu gospodinjo špilala. Nobena 🙂
Veš katere ženske jokajo pri teh letih? Tiste ki so celo življenje za druge živele. Za moža, za otroke. Otroci gredo po svoje, jih ne zanima mama več. Mož rata tečen in star, nič mu več ni prav, samo postrežen bi še vedno bil. Ceni itak nič ne. Potem še njega rukne ene 10 let pred njo. In takšne ne vedo potem kaj počet. Za kaj živet. Ker zase itak ne znajo. In potem pride depresija. Pa visenje na otrocih. Pa zloba do tistih ki živijo polno življenje. Žalosten konec.

Evo to pa je čista resnica… sigurno je tip pisal… če noče otrok, jih pač noče! Verjetno tudi svojih ni hotela, ker pač živi zase. Jaz imam dva in ko bosta 20 bom jaz 60. Upam, da bosta čim kasneje imela otroke, da se spočijem. Ker tega pedenanja imam čez glavo že zdaj. Jaz bi šla žurat in potovat, ne pa tole… itak me nihče ne šteka med temi kmetavzi, vsaka prava ženska mora uživat v razdajanju ko matt Tereza…japajade.

Razšla sem se po 14 letih, pri 37-ih ostala sama. Imam svoje stanovanje, dobro službo. Težava je, kje najti moškega, sem brez otrok, žal, si jih želim, se pa zavedam, da je mogoče že prepozno in kje bom našla moškega tako hitro, da bova lahko videla, da se ujameva, da sva oba v redu in ne drug drugemu zatežena. Mislila sem, da sem našla svojega kompanjona, ampak sem na žalost postala prevec drugačna, skrbna, bi morala biti bolj tako kot vidim ženske kako ravnajo s svojimi moškimi in jih dajo spat na kavč pa samo težijo jim, drugim pa jamrajo kakšne bedne može imajo, moški pa vse naredijo za njih. Sem vedno rekla, da imam jaz enkratnega partnerja, niti ene žal besede nisem rekla o njemu, ga podpirala pri vsem, me je pa to zabodlo v hrbet.

Ženska pri teh letih je že za odpis, uživam svoje življenje, ampak življenje v dvoje mi je bilo bolj všeč. Da imaš nekoga, ko prideš domov. Verjetno ženskam, ki niso imele takega razmerja, to ne manjka. Meni pa. Pa rečem ponovno, fajn se imam, sem polno zaposlena, ampak trenutki ljubezni in podpore mi pa manjkajo.

Ko da bi opisali mojo mamo. Saj vem, grem za njo, ampak upam da ne bom tako zagrenjena. Ker dejansko ne ve kaj bi sama s sabo, poskuša narest vse, pa ve da ne more več, saj je v letih. Če pa grem od doma (kar je redko), je ogenj v strehi da je stalno sama, kar absolutno ne drži.

To je pa zelo dolg text za povedat “noben me noče pof*kat”

New Report

Close