Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samske 40+ so res preveč izbirčne

Samske 40+ so res preveč izbirčne

Vse samske ženske (razen tistih, ki si želijo biti samske in o parčkanje sploh ne razmišljajo) so samske zato, ker so preveč zbirčne ali pa zato, ker so preveč zbirčni moški 😉😜

Odgovor na objavo uporabnika
poročenaa, 23.09.2023 ob 18:09

Jaz se pa strinjam s samskimi monovci glede tem o samskih ženskah 40+.

V službi imamo tri samske med 45-50 let. Visokoizobražene. Vse tri živijo same, kupile stanovanje. Ampak izbirčne, da glave peče. Ne bi moškega, ki živi pri mami. Ne bi moškega, ki ima motor, ne bi moškega, ki kadi, ne bi moškega, ki ima otroke od prej… kup pogojev. Same pa odcvetele. Ženske bi morale spustiti kriterije, drugače bodo samske do konec življenja.

Ja, seveda pametuejejo kako one ne bi bile služkinje moškemu in bi moral moški tudi kuhat pa prat pa likat…

Ja, monovci, imate prav. ženskam se je odtrgalo. Potem bo pa jok, ko bodo samske pri 50ih, 60ih, 70ih. Vlak za otroke so itak že zamudile. Zdaj bi morale biti srečne, da jih hoče kak samski atek, da bi na ta način prišle do otrok.

Vem, da je veliko takih, ampak vse nimamo teh pogojev. Samo neka privlačnost pa vseeno mora biti, če se ti gravža njegov dotik, kako biti s takim? Ti bi lahko? Samo so pač stereotipi in večina to verjame. Prepričevati nekoga je pa brezveze. Samo moški vseeno raje izberejo eno od tistih “zahtevnejših”, če si nekako normalna nimaš šans…

Ko spoznaš karakter teh samskih +40 brez otrok, te niti ne preseneča, da so samske. Sicer so izredno samostojne, na karierni poti izredne, finančno preskrbljene, ampak če si normalen se jih izogneš v širokem loku. To niso material za dolgoletne veze. Enostavno prepametne in ne zmožne prilagajanja.

GOODLIFE, 23.09.2023 ob 18:55

Realno je res tako, da je ženska pri 45-50 edino partnerka nekomu 60+, ki ima že polnoletne otroke.

Vse ostalo je katastrofa. Kot je ena pred mano napisala – lahko dobi ločenca njenih let z mlajšimi otroki – in bo gospodinja tujim otrokom. Nikoli mama.

Lahko dobi mlajšega, ki jo bo slej ko prej zapustil zaradi mlajše, ker si bo zaželel družine. Po drugi strani pa so mlajši moški, ki iščejo starejše ženske mentalni invalidi, nesposobni zadovoljiti in obdržati sexi mlado bejbo.

Lahko je ljubica ( kar v 90% potem je ) in to je spet recept za katastrofo.

Skratka, če potegnemo črto – preprosto ni druge rešitve kot ta prva, ki sem jo napisal.

Grenko dejstvo je, da čas povozi tako ženske kot moške, pa če si to priznate ali ne. Nekako je treba podreti mit, da je moški srednjih let upravičen do veliko mlajše, ker je še kerlc, pa gajnsen, ženske pa so uvele in bi teh letih  morala zagrabiti vsak izbirek ali pa prevzeti nego za dvajset let starejšega dedija.

Jaz pravim tako, naj vsak živi tako kot mu paše. Vsi imamo pravico do izbire. Če pali, je v redu, če pa ne, pa tudi prav. Konec koncev vsi drago plačamo  posledice svojih napačnih odločitev, nadutosti in nabildanega egota.

In zakaj je to zbirčnost, če imaš neke kriterije. Sem locena, pri 50, zaslužim dobro imam svojo hišo in kaj sedaj, da si navlečem nekoga ki nima za burek …. Pozabi.

Boljš, da sem sama in grem kamor hočem in imam mir

Haha. Kako me nasmejejo komentarji upokojenih dedkov, ki mislijo, da so vredni vec, kot one. Zenska pri 40, ki da kaj nase, ima odlicno postavo, je srecna in samska, svobodna… a vi stari moski resno mislite, da si bo taksna zenska nasla 20+ starejsega, da bo skrbela, ker ste mnenja, da je vase seme toliko vredno? Da, zenske so plodne tja nekje do 35. ali 40. leta, kasneje pa verjemite, bodo raje skrbele zase in uzivale zivljenje, ne pa kidale za vami. 60 let jim je morda star oče, prostovoljno pa dobre in izobrazene zenske ne bodo skrbele za upokojence in vam menjale plenice. V tem postu so edini obupani samski moski, ki jih boli ego, ker jih nobena zenska noce. Te zenske so samske, ker to zelijo. Vi ste samski, ker vas one ne zelijo. Malo se spravite v red, zacnite skrbeti zase, pa bo morda kaksna vasih let prisla blizu.

Plus tiste, ki same pse sprehajajo. 😁

Hm…kdo pa je rekel da hocejo otroke?

Zmrdujejo se ker vedo da se lahko, ker so samostojne in ne rabjo viset na moskem zato da lahko dihajo komot zivijo same in uzivajo.

To je večinoma vse ničvredno, moteno, zafurano…

“nesposobne prilagajanja” = niso pripravljene pucat in rit odnašat nedozorelemu 40 letniku, ki niti gat ne zna pospravit za sabo v koš za perilo.

Takim moškim pač ostanejo na izbiro samo ostanki: revne, neizobražene, nerazgledane in finančno nesamostojne ženske. Nekompetentnim tipom z mlahavimi taka ženska itak paše, saj jo ima lahko pod kontrolo, pa tudi ne bo mu pobegnila, saj nima kam. Pač zastonj sužnja in stroj za rojevanje v enem.

Pametna “izbirčna” ženska bo od takega tipa itak tekla stran kar jo nesejo noge.

Xvvx, 23.09.2023 ob 20:50

Res je to. Imam kolega, je ločen, zelo v redu človek , govori isto, današnje ženske so nemogoče , zahteve nerealne

za xvvx

pa kakšne nemogoče, nerealne zahteve? Malo nežnosti, da bi me imel rad je nerealna zahteva? Da sva skupaj kolikor pač čas dopušča je merealno? Da sva skupaj, da sva par je nerealno? Da kot ženska nekaj z veseljem naredim zanj je nerealno? samo takih pač moški ne marajo…

Fr3kMen, 08.10.2023 ob 12:50

Ko spoznaš karakter teh samskih +40 brez otrok, te niti ne preseneča, da so samske. Sicer so izredno samostojne, na karierni poti izredne, finančno preskrbljene, ampak če si normalen se jih izogneš v širokem loku. To niso material za dolgoletne veze. Enostavno prepametne in ne zmožne prilagajanja.

za Fr3kmen

sem zelo zmožna prlagajanja, samo to potem moškim ni všeč, ker moraš biti bolj samosvoja. Ma karkoli, nikoli ni ok. Če imaš hobije ni ok, če jih nimaš ni ok, ker se boš preveč obešala nanj. Če ne gospodinjiš ni ok, ker si razvajena, če si gospodinja spet ni ok, ker si dolgočasna. Močno dvomim, da moški sploh veste, kaj bi radi, ker če tudi si točno tako kot po kriterijih in željah že najdejo nekaj kar ni ok, potem pa nisi dovolj privlačna, četudi imaš postavo in vse ok…

Ja seveda saj ima vse svojo logiko. Izbirčna bom , ker resnica je , da se vezati nočem in to čutim globoko v sebi, seveda je to na nezavedni ravni , ker ce bi bilo na zavedni bi bile ze zdavnaj porocene. Taksne tipice komplicirajo v nedogled v izogib odgovornosti, vezanosti, zavisnosti…. Vsemu kar spada da zveza funkcionira.,

in verjemite globoko v sebi jim tako zivljenje zelo prija, le obcutek ob vprasanju kaj pa ti cakas je neprijeten.

To je pa tako zelo res!

Laži, 08.10.2023 ob 10:31

Razšla sem se po 14 letih, pri 37-ih ostala sama. Imam svoje stanovanje, dobro službo. Težava je, kje najti moškega, sem brez otrok, žal, si jih želim, se pa zavedam, da je mogoče že prepozno in kje bom našla moškega tako hitro, da bova lahko videla, da se ujameva, da sva oba v redu in ne drug drugemu zatežena. Mislila sem, da sem našla svojega kompanjona, ampak sem na žalost postala prevec drugačna, skrbna, bi morala biti bolj tako kot vidim ženske kako ravnajo s svojimi moškimi in jih dajo spat na kavč pa samo težijo jim, drugim pa jamrajo kakšne bedne može imajo, moški pa vse naredijo za njih. Sem vedno rekla, da imam jaz enkratnega partnerja, niti ene žal besede nisem rekla o njemu, ga podpirala pri vsem, me je pa to zabodlo v hrbet.

Ženska pri teh letih je že za odpis, uživam svoje življenje, ampak življenje v dvoje mi je bilo bolj všeč. Da imaš nekoga, ko prideš domov. Verjetno ženskam, ki niso imele takega razmerja, to ne manjka. Meni pa. Pa rečem ponovno, fajn se imam, sem polno zaposlena, ampak trenutki ljubezni in podpore mi pa manjkajo.

Evo jaz 44 leten sem zainteresiran zate.

ANONIMNO 7986 pa kaka fora je to s froci? Pa kaj, ce jih ni? Jaz osebno tujih sploh marala ne bi!

Tebe pa se manj!🤮🤮

Plodne do 35 leta? Ti pa si bebec in motenec, da ti ni para! Ogromno jih je, ki rodijo stare cez 40 let! Kje pa ti zivis, teslo??

Anonimno 10545, 08.10.2023 ob 16:14

za Fr3kmen

sem zelo zmožna prlagajanja, samo to potem moškim ni všeč, ker moraš biti bolj samosvoja. Ma karkoli, nikoli ni ok. Če imaš hobije ni ok, če jih nimaš ni ok, ker se boš preveč obešala nanj. Če ne gospodinjiš ni ok, ker si razvajena, če si gospodinja spet ni ok, ker si dolgočasna. Močno dvomim, da moški sploh veste, kaj bi radi, ker če tudi si točno tako kot po kriterijih in željah že najdejo nekaj kar ni ok, potem pa nisi dovolj privlačna, četudi imaš postavo in vse ok…

Moj post ni namenjen zagovarjanju moških, ker biseri so na obeh straneh.

Napisal sem zase čemu se izognem v širokem loku. Ne živim, da bi drugega spreminjal. Poglej komentarje nekaterih žensk tle. Ko zmanjka argumentov vsaka začne o ciscenju pranju in podobnih monovskih forah.

Se bolj me moti, ko ti ženska navede “vsi moški so enaki” ali moški ” vse ženske so enake”, tale tempo življenja nas je zgleda pripeljal do te faze, da ne znamo niti globoka čustva razvit do nekoga, ampak strmimo k jamranju in večnemu povelicevanju naše samostojnosti. Ženska, ki je +40 in brez otrok in se samska po vrhu pa se kr naj tolaži, da živi fantasticno življenje. Ja za forum, privat pa jokajo po sporočilih in se te oklepajo če kost vržeš.

Jožica411, 08.10.2023 ob 16:08

“nesposobne prilagajanja” = niso pripravljene pucat in rit odnašat nedozorelemu 40 letniku, ki niti gat ne zna pospravit za sabo v koš za perilo.

Takim moškim pač ostanejo na izbiro samo ostanki: revne, neizobražene, nerazgledane in finančno nesamostojne ženske. Nekompetentnim tipom z mlahavimi taka ženska itak paše, saj jo ima lahko pod kontrolo, pa tudi ne bo mu pobegnila, saj nima kam. Pač zastonj sužnja in stroj za rojevanje v enem.

Pametna “izbirčna” ženska bo od takega tipa itak tekla stran kar jo nesejo noge.

Zate je bolje, da ostaneš samska. Če bi prvotno objavo avtorja prebrala, bi verjetno lažje razumela kaj avtor sporoča. Ampak tebi to ni pomembno.

Ker ti je očitno uzaljenost prišla do živega, si potem šla v drugo skrajnost in kr potenciras koga pa nekdo lahko dobi 😆 tok je normalnih žensk na voljo, da te lahko moški z lahkoto preskoci in ne bo ničesar zamudil 😆

Super če me bo preskočil kak bedak, komaj čakam? Od kje ti pa (napačna) informacija, da sem samska? 😂 99% moških je pač kompleten šrot, in jaz zelo razumem tiste ženske, ki jim ne uspe najti tistega 1%, da so samske.

Inceli in zgube pa jamrajo, kako so preveč izbirčne in jim grozijo, kako jih noben več noče, ker so menda “odcvetele”. Vsaka ženska, če da kaj nase, celo pri 50ih ali 60ih, se jih mora še otepat, kot vidim pri znankah. Ženska ne more iz hiše, da ji ne bi nekdo usmrajal s svojimi osvajalskimi potezami.

Zagrenjene babe, ki so pobrale enega od takih cepcev za razplod, so pa zelene od foušije, ker vsaka pač ni tko zabita. Hehehehe, saj nisem jaz kriva, da ona ni bla dovolj izbirčna in je pristala z nerazgledanim runkeljnom, ki si ni sposoben riti sam obrisat in riga na kavču. Kje pa piše, da moramo biti vse v slabih vezah, ker nas (baje) noben dober ni povohal. Ljudje, ki imajo usrano življenje privoščijo sosedu se slabše (pa krava naj mu crkne). Primitivci, pač.

Pa kaj te brigajo one? Brigaj se zase in za lastno zivljenje. Zenske nad 40 nismo vec naivne, kot bi ti rad. Poisci naivne 20 letnice, ki se vedno verjamejo v moske pravljice za lahko noc.

Da bomo same, se me ne sekiramo, nam je 100% bolje brez vas. Ocitno se nisi nic naucil v tem zivljenju za kaj si na svetu. Nekateri ne zmorete biti sami niti pet minut, le kako naj bo zenska z vami, ce ze vi ne morete biti sami s seboj? In sedaj naj se me ukvarjamo se z vami in vasimi frustracijami in problemi. Nismo psihiatri.

Anonimno 10678, 23.09.2023 ob 20:23

samska 45, 23.09.2023 ob 19:00

Ha, ha, 60 letnika? Se ti goodlife zavedaš, da moški umirate približno 8 let prej, v povprečju. Torej je 60letnik na takem nivoju kot neka 68letnica. Starček.

Ja, fotrčki z otroci pa tudi no go.

Tako, da lej, bom še naprej samska. Mi ne fali prav nič. Starčka nočem, fotrčka tudi ne. Uživam raje sama.

ti pa nimaš pojma o biologiji, a?

ženske ste plodne nekje do 35. leta, moški pa praktično celo življenje

v tem je poanta

Pa katero to zanima, a?

Pa tu se je en kup samohranilk….

To je še poglavje zase

Fr3kMen, 09.10.2023 ob 02:02

Zate je bolje, da ostaneš samska. Če bi prvotno objavo avtorja prebrala, bi verjetno lažje razumela kaj avtor sporoča. Ampak tebi to ni pomembno.

Ker ti je očitno uzaljenost prišla do živega, si potem šla v drugo skrajnost in kr potenciras koga pa nekdo lahko dobi 😆 tok je normalnih žensk na voljo, da te lahko moški z lahkoto preskoci in ne bo ničesar zamudil 😆

Ne razumem, zakaj si pač ne najdeš kakšno, ki ima za sabo propadlo zvezo in več otrok ter boš srečen in zadovoljen, ko boš še tuje otroke imel na grbi. Ko se ti bodo spuntali, ti jih boš pa moral prenašat, saj boste skupaj živeli. Vsak je svoje sreče kovač….ti si očitno tip, ki rabi življenjske travme in pretrese. Če si sploh tip in nisi kakšna zdolgočasena gospodinja, ki prezira samske ženske brez otrok. 🙂

bozomon, 23.09.2023 ob 20:36

Lej kako se otepajo… neeeeee… pa nismo stare…. še smo za uporabit… prav jadne ste.

A woman’s peak reproductive years are between the late teens and late 20s. By age 30, fertility (the ability to get pregnant) starts to decline. This decline happens faster once you reach your mid-30s. By 45, fertility has declined so much that getting pregnant naturally is unlikely.

Ma ti si jadan ko fehtas…..

New Report

Close