Samske 40+ so res preveč izbirčne
Jožica411, 09.10.2023 ob 14:18
“normalnih moških za seks ne vzamejo” – katerih normalnih pa? Tistih, ki tu kvakajo, kako nobene starejše od 30 nočejo, ker ni plodna, oni sami imajo pa nepostrižene nohte in dlake, neumite zobe, pa vamp jim do kolen visi, da niti več kot 7 sekund seksat ne morejo? 😂 😂 😂 Ampak on je pa “še dober”, ampak samo za 20letnico, ker drugače mu ne vstane.
Oh ja, kako boli, ko nekomu postrežeš z njegovim lastnim odnosom nazaj. 😂 Stari prdci, ki mislijo, da vse samo nanje čakajo.
Bravo, Jožica za zapis 👏👏👏 Ne vejo, da obstajajo še vedno super dišeči moški, ki se negujejo in ne nergajo kot teli zafrustriranci tukaj gor 🤣
Babure6556, 10.10.2023 ob 09:41
Vse babnice jokajo, kako morajo prati descu. Meni ne rabte prat. Perem sam in niti ne dovolim, da mi kaka zabita baba tipka po “touch” zalonu na pralnem stroju. Perilo zložim v stroj, natipkam program in se opere. To je to.
Evo, še eden, ki misli, da rabi medaljo, ker si je gate 2x sam opral. 99% tipov nima blagega pojma, kako bit enakovreden partner in oče. In potem nabijate kako si boste z eno mlado “ustvarili družino”. To ni družina, če ničesar ne prispevaš, ljubček. Nisi niti milimeter nad nivojem navadnega osemenjevalca, pa nič drugega.
Jožica411, 10.10.2023 ob 13:42
Evo, še eden, ki misli, da rabi medaljo, ker si je gate 2x sam opral. 99% tipov nima blagega pojma, kako bit enakovreden partner in oče. In potem nabijate kako si boste z eno mlado “ustvarili družino”. To ni družina, če ničesar ne prispevaš, ljubček. Nisi niti milimeter nad nivojem navadnega osemenjevalca, pa nič drugega.
Ne rabim medalje, še manj pa babo, da mi pere. Itak ne znajo oprat kot je treba.
Če kaj mora biti narejeno dobro, naredi sam.
poročenaa, 23.09.2023 ob 18:09
Jaz se pa strinjam s samskimi monovci glede tem o samskih ženskah 40+.
V službi imamo tri samske med 45-50 let. Visokoizobražene. Vse tri živijo same, kupile stanovanje. Ampak izbirčne, da glave peče. Ne bi moškega, ki živi pri mami. Ne bi moškega, ki ima motor, ne bi moškega, ki kadi, ne bi moškega, ki ima otroke od prej… kup pogojev. Same pa odcvetele. Ženske bi morale spustiti kriterije, drugače bodo samske do konec življenja.
Ja, seveda pametuejejo kako one ne bi bile služkinje moškemu in bi moral moški tudi kuhat pa prat pa likat…
Ja, monovci, imate prav. ženskam se je odtrgalo. Potem bo pa jok, ko bodo samske pri 50ih, 60ih, 70ih. Vlak za otroke so itak že zamudile. Zdaj bi morale biti srečne, da jih hoče kak samski atek, da bi na ta način prišle do otrok.
butate v eno brezveze. samske želimo bit samske, ravno v tem tednu prišla iz dveh pogrebov, en 56 (rak na kosteh), drugi srčna kap, 53… se vam zdi, da potrebujem koga?
Anonimno 10678, 23.09.2023 ob 20:23
samska 45, 23.09.2023 ob 19:00
Ha, ha, 60 letnika? Se ti goodlife zavedaš, da moški umirate približno 8 let prej, v povprečju. Torej je 60letnik na takem nivoju kot neka 68letnica. Starček.
Ja, fotrčki z otroci pa tudi no go.
Tako, da lej, bom še naprej samska. Mi ne fali prav nič. Starčka nočem, fotrčka tudi ne. Uživam raje sama.
ti pa nimaš pojma o biologiji, a?
ženske ste plodne nekje do 35. leta, moški pa praktično celo življenje
v tem je poanta
Kkaj boš ploden celo življenje, če se ti še s hijapom ne dvigne pri 42…ne se hvalit z nečem, kar nikoli ne dosežeš
bolje imet eno odraslo normalno, kot plodno glupačo!
vsak ne želi plodnih in ne otrok, pomisliš daj na to, preden pljuvaš po 50+ samskih.
zato smo raje samske, ker svoje pir bauha pi 50 ne dvigneš več, kamolo kaj druzga.
tu gor ena taista pljuva po ženskah 50+, kako njihovi dečki ne želijo več njih, ena ta ista, ki je njen 35 letni dečko NJO lepotico 30 letno zamenjal za eno 50, le zakaj?
od odrasle ženske vedno dobiš odrasel odgovor od ene 30 nikoli!
Meni je zadnjič ena sodelavka v zgodnjih šestdesetih tarnala, da se boji iti v pokoj, ker je popolnoma sama. Nikoli poročena, brez otrok, izredno težkega karakterja, zato je tudi večino življenja brez partnerja.
Sedaj, tik pred upokojitvijo pa se boji samote, bolezni, revščine, spoznava da sama ne bo kos vzdrževanju hiše, doma za ostarele si ne bo mogla privoščiti z minimalno pokojnino,.. Celo življenje si ni ustvarila nič, nima prihrankov… Nič nima. Plačo zakadi, plačuje lizing za avto, 1x mesečno napolni hladilnik in je to to…
Še ne dolgo nazaj je tarnala, kako ne more plačati okvare na avtu… Zdaj bi ji bil dober kak penzioner njene starosti, ampak pes je nebi povohal mrho staro zateženo.
Za starost je treba razmišljati prej, ne zadnjo minuto…
Ins, 11.10.2023 ob 15:00
Uh, ti pa si res za samski stan! Srečen kdo se te ogne…
Sem bolj jaz tista ta srečna, haha
Kaj mi bo lenuharski 50letnik, ki ni bil sposoben obdržat familije, ima 2 razvajena froca, da mu odžirata denar, slab križ in impotenco? 😂 Naj se kaj odpelje stran od mene v najbližji klub osvajat 22letnice, da se mu bodo vse smejale 😂 Tudi me smo se jim v študentskih letih, ko so dedki v usnjenih jaknah in nekih cotah od firme hodili po barih in si domišljali, kako so kul. 😂 Pa slinasti lazili za mladimi puncami.
Jožica411, 11.10.2023 ob 15:18
Dajte se ostareli tipi sprijaznit, da za vas so primerne zrele ženske, ki znajo prepoznat znake infarkta, ne pa mlade frklje. Ko vas bo kap, kako vam bo pa pomagala? Z znanjem komada od Billie Eilish? Bo uploadala video na tik tok? 😂
Ravno obratno. Zakaj bi skrbeli za bolne vrstnice? Raje mlade in zdrave.
Anonimno 1434, 11.10.2023 ob 23:59
Ravno obratno. Zakaj bi skrbeli za bolne vrstnice? Raje mlade in zdrave.
Hahaha, ja revše ubogo, pod katerim kamnom pa ti živiš? 😂
Hočeš mlado, da ne bo bolana. Ogromno 20… 30 letnic zboli za rakom, in kaj boš? Jo zapustil, kot naredi 90% luzerskih moških?
Le zakaj bi katerakoli, mlada ali stara zgubljala čas z idiotom? Saj so že pogruntal da si šrot, zato pa jokaš, kako so “preveč izbirčne”. Normalna se te niti s palico ne bi dotaknila.
Ti si bos ustvarjal družino? Saj sploh ne veš, kaj to je. Ti hočeš brezplačno služkinjo, čistilko, in mašino za rojevanje. Ne pa družino.
Jožica411, 12.10.2023 ob 15:52
Hahaha, ja revše ubogo, pod katerim kamnom pa ti živiš? 😂
Hočeš mlado, da ne bo bolana. Ogromno 20… 30 letnic zboli za rakom, in kaj boš? Jo zapustil, kot naredi 90% luzerskih moških?
Le zakaj bi katerakoli, mlada ali stara zgubljala čas z idiotom? Saj so že pogruntal da si šrot, zato pa jokaš, kako so “preveč izbirčne”. Normalna se te niti s palico ne bi dotaknila.
Ti si bos ustvarjal družino? Saj sploh ne veš, kaj to je. Ti hočeš brezplačno služkinjo, čistilko, in mašino za rojevanje. Ne pa družino.
Ti si mal bolana v glavo. No, ne mal, precej. In kot taki ti res ni treba skrbeti, da bi si kdo želel, da mu igraš služkinjo. Še manj pa si kdo želi, da ti v penziji menja plenice, lol.
Anonimno 1434, 13.10.2023 ob 02:17
Ti si mal bolana v glavo. No, ne mal, precej. In kot taki ti res ni treba skrbeti, da bi si kdo želel, da mu igraš služkinjo. Še manj pa si kdo želi, da ti v penziji menja plenice, lol.
Brez skrbi, moj si ne želi, da mu bi igrala služkinjo. Sva skupaj že leta, ker ni kompletno prizadet idiot, ki rabi eno, da mu bo stregla. Tudi ni 10…20 let starejši od mene, kar pomeni, da ima vedno trdega.
Ti pa kar prepričuj 22letnice, kako se je fajn igrat z razkuhanim špagetom 😂 Dobro babo si pa itak nesposoben dobit. Ti ostanejo samo zašpehane zanemarjene ostarele gospodinje, preveč obupane da bi iskale kaj boljšega.
Anonimno 10545, 08.10.2023 ob 16:14
Fr3kMen, 08.10.2023 ob 12:50
Ko spoznaš karakter teh samskih +40 brez otrok, te niti ne preseneča, da so samske. Sicer so izredno samostojne, na karierni poti izredne, finančno preskrbljene, ampak če si normalen se jih izogneš v širokem loku. To niso material za dolgoletne veze. Enostavno prepametne in ne zmožne prilagajanja.
za Fr3kmen
sem zelo zmožna prlagajanja, samo to potem moškim ni všeč, ker moraš biti bolj samosvoja. Ma karkoli, nikoli ni ok. Če imaš hobije ni ok, če jih nimaš ni ok, ker se boš preveč obešala nanj. Če ne gospodinjiš ni ok, ker si razvajena, če si gospodinja spet ni ok, ker si dolgočasna. Močno dvomim, da moški sploh veste, kaj bi radi, ker če tudi si točno tako kot po kriterijih in željah že najdejo nekaj kar ni ok, potem pa nisi dovolj privlačna, četudi imaš postavo in vse ok…
Ja madona, draga dama ti si pa za ožent, vsaj jest bi te…
Tiste, ki jim pri 45-50 bolj ustreza samski stan kot biti skupaj z moškim, ga tudi pri 60-ih, 70-ih, 80-ih ne bodo hotele. Mislim, da ne bodo prav nič jokcale takrat. Kot da bi bili stari desci nek blagoslov in kot da bi ženski olajšali življenje. Praviloma (seveda so vedno tudi izjeme) je obratno – moški visijo na ženskah, zlasti starci.