Samske 50 letnice in zmenkovanja
Ene 50 letnice, 50+ letnice se hvalite kako kar naprej zmenkujete, da komot srečate samske za zmenkovanje. Da imate ponudbe za ff, za občasnike, za poroke…
Kako vam to uspe?
Sem malce pod 50 pa sem bila pri 40ih zadnjič na zmenku. Od takrat nisem spoznala nobenega samskega.
Torej tiste, ki zmenkujete na veliko, kako vam uspe najti samske moške?
domišljajo si, 29.04.2025 ob 21:12
EH ja, ponavadi se poročene hvalijo kako jih moški obletujejo. Realnost je pa taka, da v resnici take stare babe niso nikomur zanimive.
Kako smo zagrenjeni, a ne. Od kje tebi domneva, da so vse poročene stare babe? Kaj se poročijo pri 70-ih, prej se ne smejo ? Ljudje so različni, eni so privlačni, drugi vitalni, tretji dolgočasni, negativni. Status poroka/samskost nima z izgledom nič.
En mal mlajša, 29.04.2025 ob 20:32
Ene 50 letnice, 50+ letnice se hvalite kako kar naprej zmenkujete, da komot srečate samske za zmenkovanje. Da imate ponudbe za ff, za občasnike, za poroke…
Kako vam to uspe?
Sem malce pod 50 pa sem bila pri 40ih zadnjič na zmenku. Od takrat nisem spoznala nobenega samskega.
Torej tiste, ki zmenkujete na veliko, kako vam uspe najti samske moške?
Ti si pomešala zmenkovanje in status moških!
A zdaj veš zakaj te noben ne povoha že 10 let?
Dvomim, da se da na spletu najti moške za zmenkovanje. Res je polno moških na teh portalih, ampak to je večinoma sama greznica. Mora biti ženska hudo obupana, da zmenkuje z njimi. Saj ne rečem, tu pa tam je kak normalen tip gor, samo to so izjemno redki.
To zmenkovanje z moškimi so samo bujna domišljija.
dvomimda, 29.04.2025 ob 21:36
Dvomim, da se da na spletu najti moške za zmenkovanje. Res je polno moških na teh portalih, ampak to je večinoma sama greznica. Mora biti ženska hudo obupana, da zmenkuje z njimi. Saj ne rečem, tu pa tam je kak normalen tip gor, samo to so izjemno redki.
To zmenkovanje z moškimi so samo bujna domišljija.
Naj uganem. Si se prijavila gor in čakaš na sporočila. Jasno te napadejo kot jastrebi, ti ugotoviš da večino le teh ni čist ok v podstrešju….in rečeš evo vsi so taki
Jaz sicer online ne uporabljam. Ne rabim. Ampak imam pa prijateljice, ki so tako našle partnerja. Potem ko smo predebatirale logiko. Ti moraš klikat. Ti moraš pisat tistim ki so ti ok po prebranem/videnem. Ti moraš narediti prvi korak če želiš dobiti nekaj kar želiš. Ne pa čičat in čakat. Sploh pri teh letih.
Koliko ljudi pa si spoznala v teh 10ih letih? Ker na kavč ne priletijo. Da imaš pa socialno življenje, pa v 10ih letih niti enega samskega ne spoznaš pa pač ni mogoče. Kaj veliko se na splošno ne družiš z ljudmi a ne? Ne spoznavaš na splošno ne novih ljudi? To ne pride kar od sebe. Nekateri ljudje so pač bolj družabni in veliko med ljudmi.
Kako? Tako, da najprej izgledam 10 let mlajša. Drugo postavo imam kot 25 napeto, ker že vsa leta 3x tedensko treniram s fitnes trenerjem.
In tretje ne želim partnerja-stres ti ravno partner povzroči.
Sploh ne vem zakaj bi ga iskala? Fuk povsod, takšni, ki so vezani 40+, komaj čakajo na nekaj hitrega brez obveznosti.
Pa smo vsi siti.
En mal mlajša, 29.04.2025 ob 22:11
No, je kje kaka ca 50 let stara in samska pa, da kar naprej spoznava samske moške in zmenkuje z njimi?
greš na app ona on,si napišeš par sporočil,potem klic po telefonu,če vidiš neko možnost ,greš na kavo,vsak dan z drugim.KOLIKOR HOČEŠ JIH IMAŠ,ČE SI MALO KOMUNIKATIVNA.
Pa še nekaj te ena ta iste teme odpira skoz ena, ki ji je 50+ speljala moža in zdaj je besna na cel svet.
Malo e zamisli, nekdo, ki je pri 50 ločen ne želi biti več v vezi, vsaj v tej družbi, ki jo poznam jaz. Dovolj so nam prijatelji. IN danes nam na kraj pameti več ne pride, da bi ves life preživela z ena ta isto osebo.
KDO PIŠE TE NEUMNOSTI SE SMILI SAM SEBI.
KDO VZTRAJA V ZAKONU ZARADI OTROK PA JE PATETIČEN IN SE ZAVEDA, DA JE REVČEK BREZ PARTNERJA. VSE KVAZI IZGOVORI ZA NE MOREŠ BITI SAM NA STARA LETA-KDO TO PRAVI? ENA FRANCKA IZ KMETIJE? JOŽEK IZ VUKOJEBINE ITN.
NEHAJTE SE ŽE SMISLIT SAMI SEBI IN NAREDITE SPREMEMBO.
Partner, ne hvala!, 30.04.2025 ob 09:14
Pa še nekaj te ena ta iste teme odpira skoz ena, ki ji je 50+ speljala moža in zdaj je besna na cel svet.
Malo e zamisli, nekdo, ki je pri 50 ločen ne želi biti več v vezi, vsaj v tej družbi, ki jo poznam jaz. Dovolj so nam prijatelji. IN danes nam na kraj pameti več ne pride, da bi ves life preživela z ena ta isto osebo.
KDO PIŠE TE NEUMNOSTI SE SMILI SAM SEBI.
KDO VZTRAJA V ZAKONU ZARADI OTROK PA JE PATETIČEN IN SE ZAVEDA, DA JE REVČEK BREZ PARTNERJA. VSE KVAZI IZGOVORI ZA NE MOREŠ BITI SAM NA STARA LETA-KDO TO PRAVI? ENA FRANCKA IZ KMETIJE? JOŽEK IZ VUKOJEBINE ITN.
NEHAJTE SE ŽE SMISLIT SAMI SEBI IN NAREDITE SPREMEMBO.
Se strinjam s predhodnico.
Sem 52 in mi zmenkov ne manjka, veljam za dobro mačko, dobro situirano ,vendar moškega za resno vezo ne želim. Tako preprosto je to. Poročila pri 30 na 10 testnih let, po 25 sem ga imela dovolj. Razšla sva se zelo mirno in pametno, brez drame in kaosa.
Zdaj dihava.