Samske ženske nad 30 so same luzerke
In ŠE EN ad hominem, koliko nepismenih opic pa vas je tukaj gor?
[/quote]
Ko se pojavi prvi, potem kar navalijo. 🙂
Če hočeš na nek wannabe faks zato, da boš imel usranega jurja plače, ob tem se pa še hvališ, da si uspešen, potem si prizadet direkt v pisker.
Evo ti argument.
[/quote]
Blebetanje nad izmišljenimi “dejstvi” ni argument.
Tudi če obstaja 10 res takšnih žensk iz tega ne moreš posploševati na ostalih par tisoč.
Torej – kje imaš realne argumente?
In vidiš… samo za to sem ti zgoraj napisal, če se sploh zavedaš kaj pripoveduješ o sebi s temi trditvami.
Nimam pa nobenega interesa zastopati kateregakoli stališča v tej debati.
Blebetanje nad izmišljenimi “dejstvi” ni argument.
Tudi če obstaja 10 res takšnih žensk iz tega ne moreš posploševati na ostalih par tisoč.
Torej – kje imaš realne argumente?
In vidiš… samo za to sem ti zgoraj napisal, če se sploh zavedaš kaj pripoveduješ o sebi s temi trditvami.
Nimam pa nobenega interesa zastopati kateregakoli stališča v tej debati.
[/quote]
Joj incel, spokaj se ven iz teme, če je ne razumeš. Vse je lepo podprto s statistiko, pa greš lahko ponjo zaprosit na urad, če te to rajca. Meni je dovolj, da malo pogledam okoli sebe in pomečem kandidatke za resno zvezo kot prfoks matematike na izpitu v prvem letniku.
No, to je že bolje. Katera branža, če ni skrivnost? Seveda, če ne nakladaš.
[/quote]
ne nakladam, IT, privat sektor.. smo uspešni, sem uspešna, delovno, cenijo me tam.. ampak kaj ti to pomaga, če z ljudmi nisi sposoben navezati globljih vezi… nikomur ni v interesu, da bi bil del njegovega privat življenja, ne rabijo te.. prototip luzerja
Joj incel, spokaj se ven iz teme, če je ne razumeš. Vse je lepo podprto s statistiko, pa greš lahko ponjo zaprosit na urad, če te to rajca. Meni je dovolj, da malo pogledam okoli sebe in pomečem kandidatke za resno zvezo kot prfoks matematike na izpitu v prvem letniku.
[/quote]
Ti nikoli ne bi mogel biti prfoks matematike. Pokoplji očeta, ki ti je uničil življenje, da moraš dan začeti z branjem časopisa, novic, če ne si ves iz sebe.
ne nakladam, IT, privat sektor.. smo uspešni, sem uspešna, delovno, cenijo me tam.. ampak kaj ti to pomaga, če z ljudmi nisi sposoben navezati globljih vezi… nikomur ni v interesu, da bi bil del njegovega privat življenja, ne rabijo te.. prototip luzerja
[/quote]
Če to drži, potem si med redkimi. Nikakor nisi luzerka, samo tako se očitno dojemaš. Saj se ti ni treba družit s pijanimi zadrogiranimi afnami, da bi bilo tvoje življenje fajn.
Jaz recimo najbolj uživam v miru ob klasični glasbi, daleč stran od takega folka. In mi je super, ne zamenjam za nič na svetu.