Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Samske ženske nad 30 so same luzerke

Samske ženske nad 30 so same luzerke

Z ad hominem si odprl temo, zato je malo smešno, če si presenečen, da dobivaš ad hominem nazaj. Kar daš, dobiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samski stan je čisto fajn, ob taki ponudbi pa sploh.

Marko skače Marko skače po zeleni traaaaatiiiiiiii

Ad hominem številka pet, a začnemo pobirat stave? 😀
[/quote]
Brez kraje denarja ti ne gre :D, koliko si dolžen Slovencem 500 000, imamo statistični podatek. Vsak dan drug telefon, da te ne dobijo in te primejo za pimpleka.

Spodaj je recimo tema o tisti zlati (ali celo diamantni) maturantki, študentki kemije, ki je naredila samomor. Pa še tako luštna punca za povrh. No, takih je pa res škoda.

FDV in podobne bi bilo pa treba minirat in pognat v zrak, ker bljuvajo samo luzersko sodrgo.

Brez kraje denarja ti ne gre :D, koliko si dolžen Slovencem 500 000, imamo statistični podatek. Vsak dan drug telefon, da te ne dobijo in te primejo za pimpleka.
[/quote]
Ej ljubavi, to je pač biznis, če ti kaj ni všeč, se lahko pritožiš protikorupcijski komisiji, zavodu za varstvo potrošnikov ali pa kar direkt na spletno oko! Sem oblekel gačice, da se mi bodo lahko tresle!

Joj incel, spokaj se ven iz teme, če je ne razumeš. Vse je lepo podprto s statistiko, pa greš lahko ponjo zaprosit na urad, če te to rajca. Meni je dovolj, da malo pogledam okoli sebe in pomečem kandidatke za resno zvezo kot prfoks matematike na izpitu v prvem letniku.
[/quote]

Dejansko me spravljaš v smeh s temle… no vsaj nasmejal se bom, hvala.

Jamraš o ad hominem komentarjih – mene pa obmetavaš z ad hominem zadevami sam… in ostajaš brez vsakega jasnega argumenta, razen svojega jamranja.

Če te zanima zakaj z vsakim takim strelom vame totalno zgrešiš – si preberi tu na forumu. Saj je dovolj napisanega.

A še vedno čakam, če boš zmogel napisati kakšno dokazljivo dejstvo – ali bo samo jamranje še naprej?
Komentiram naprej zvečer… zdaj me zunaj čakajo druge zadeve.

Četrti ad hominem, a bo padel rekord? 😀
[/quote]

Pametuj tam med alkoholiki, niti za na AA forum nisi.

Šest 🙂

Ej ljubavi, to je pač biznis, če ti kaj ni všeč, se lahko pritožiš protikorupcijski komisiji, zavodu za varstvo potrošnikov ali pa kar direkt na spletno oko! Sem oblekel gačice, da se mi bodo lahko tresle!
[/quote]

Končno en argument. Pa nisem tvoj ljubavnik, nisem peder.

Pametuj tam med alkoholiki, niti za na AA forum nisi.
[/quote]
Sedem 🙂

A jurja bruto al neto? Resno sprašujem.

A jurja bruto al neto? Resno sprašujem.
[/quote]
Neto, seveda. Za jurja bruto delat je sadomazohizem.

ki išče sponzorko.😁

zaključilo je debato ker se je usralo. 😀

Osem 🙂

Devet 🙂

Ti avtor te teme, si zavaljeni grdi luzer, ki živi od socialne, v mamini kleti , ki ga nobena ženska ne mara, in zdaj stresaš svoje frustracije in jokcaš na forumu. Tvoj način pisanja vse pove. Hvala bogu da te nobena 30+ letnica ne mara, kaj pa bo s takim usranim revšetom! Zdaj pa le hitro na drevo pa v jok. Takim smetem ko si ti, res manjka trda vojaška roka, da te v red spravi, pederčina usrana!

Deset 🙂

In kaj bi on z babjim denarjem? za kva bi ga porabu?

Kaj je pravzaprav namen te teme, razen žaljenja žensk?

Ti kar obleci dolge gate, da se nauš tresu 🙂

Za rega rega kva.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[img]https://media.giphy.com/media/p49xABREclEPK/giphy.gif[/img]

Ampak, ker je vrhunec polne lune šele jutri ob 23 ur, to ni njegova zadnja preobrazba.

Res je žalostno, kar berem na tem forumu.

Da avtor kaze kak kre.ten je… :))))

New Report

Close