Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Zdaj mu pa pripravi nekaj dobrega, da bo imel polna jajca, ko boš ti njemu sfafala, da te obilno zalije, parkrat zapored, bravo!

Mmm zanimivo  ,ja

Odgovor na objavo uporabnika
DOGA, 26.04.2025 ob 12:10

Floki mi jo je pravkar lizal,orgazem za orgazmom supercaaa mmmmm

HA ha ha ja ziher zdaj glih ne!? Hahaha

Ja noro no.

Pozdravljeni

Midva se obcasno poigrava tudi z nasim kuskom rad polize naj bo meni ali njej med sexom se nama tudi pridruzi apak ker je kastriran noce skocit …….zanima me ce je kaksen par da naju povabi moja si zelo zeli da jo pes posexa

Sama sta kriva,,,ka pa ce bi tebe kastriral,mu ga žena vlece,al se to ne?Moj Floki me že fuka,kar nekan let,včasih mu privosčim tudi kako kuzlico,mu ga pol se zvečim veseljem polizem

DOGA, 17.05.2025 ob 10:31

Sama sta kriva,,,ka pa ce bi tebe kastriral,mu ga žena vlece,al se to ne?Moj Floki me že fuka,kar nekan let,včasih mu privosčim tudi kako kuzlico,mu ga pol se zvečim veseljem polizem

Mogoče pa ti lahko potem komu pomagaš in povabiš ane 🙂

Poročena 55 se lahko javiš na vrocaanita@gmail.com

Poročena55, 16.01.2025 ob 11:17

Boljšega ni kot da te pofuka pes…..pravi užitek,moj me vsakih tolko prefuka,noro

Oj Iz kje pa si

Javi se na vrocaanita@gmail.com

Lp

To se norca Mone psihičke delate. Na Tinder se prijavite budale potrebne pozornosti. Sosed, sodelavec. Sicer pa od zabačenih Slavk…

S centimetrsko živaljo in da ti tamalo odgrizne. Dajte Slovanke  grde ogabne grem kozlat.

Vedve še vete kaj je dober fuk,ni lepšega,kot da ti jo poliže,in še kaj več

Kot je že naslovu napisano….ja, sem samska, ločena, imam psa, mešanca srednje velikosti. Skoraj ga ni dneva, da me vsaj enkrat ne poliže do norega orgazma.(razen, kadar imam menstro)

Vsak moški se lahko skrije glede tega, kako do naredi pes. Lahko me obsojate, da sem goneča psica, vendar me to še bolj podžge.

Sem pa izobražena, profesorica na eni od Lj gimnazij. Te užitke pa občasno delim z eno mojo nekdanjo učenko….

Tanara,a te je že pofukal,al te samo liže,pusti da te nategne,teklo ti bo s tamale,ne bo ti žal

DOGA…sem že večkrat probala, pa me noče naskočit. Zato pa liže vrhunsko…obe luknjici, ko sem čist razprta, mi gre z jezikom skos do maternice in mi jo liže…dožim tak orgazam, se mi kar zvrti….

Tamara mene pa večkrat nategne,super,pa tudi večkrat mu ga pofafam,pa ti,mu ga kdaj potegneš??

DOGA, 27.05.2025 ob 06:15

Tamara mene pa večkrat nategne,super,pa tudi večkrat mu ga pofafam,pa ti,mu ga kdaj potegneš??

Nisem mu ga še potegnila, moram zbrati pogum. Kakšen je občutek, ko ga imaš v sebi ? Baje naredi nekakšen vozel in je potem spet s tabo ???

Meni jo samo poliže do vrhunskega orgazma, navadno zjutraj predem vstanem in grem v službo…Danes ni bilo časa…

Jaz mu ga večkrat potegnem,ko ga porine super občutek,je malo bolj na poskočno.Ko se mu naredi vozel malo obmiruje,to traja kar nekaj časa preden ga izvlece,iz ta male ti pa kar teče,saj mu kar prihaja noro ti povem

Jaz si s prsti razprem pičko, tako da mi lahko z jezikom čim globlje vse do maternic….in mi kar tečejo sokci ven on jih pa z veseljem liže….

Koliko si bila stara, ko si začela….jaz pred cca 6 leti, zdaj sem pa 48 let.

Z 16 sem mu ga začela mal masirat,potem pa se je to stopnjevalo,tak da enih 6let se že igram z njim,

Zelo mlada si začela….mmmm lepo, uživaj.

Mislim, da je tega kar precej, da se punce parijo s pesi, ali jim pa vsaj ližejo pičkice, tako kot meni….

Po moje tud,samo si ne priznajo ti tudi uživaj,daj da te čimprej nategne,da vidiš kaj je užitek,jaz mu tudi s prsti naredim prostor da svoj gobček,jeziček porine čim globje,da mi poliže ritno luknjico,superca,aja,poriva me pa komaj kake 4 leta

Tudi meni liže ritno luknjico, to mi je tudi noro dobro….

Kolki časa si najdlje bila speta s pasjim kurcem v sebi, preden ga je izvlekel ven ?

Tamara ,več kot 5 minut minut,vsaj men se je zdelo zelo dolgo je pa prijetno,to moraš res biti sam doma,da te pač ne zalotjo,najin pogovor me kar nekak,vznemirja,tebe????

New Report

Close