Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

moraš mu ga malo drkaz,oziroma da ga malo začneš ven vleč,potem se mu bo počasi dvignil ga zagrabiš,vleče mu ga lahko od zadi,od strani, ali pa se vležeš pod njega ,da te nabija v usta….z jezičkom lepo po njegovi špici mmmmm…potem ga pa lepo celega potegni…..boš vidla Marta da bo šlo

metka ti si že kdaj fukala s psom,oziroma ti jo je že gdaj lizal?????

Odgovor na objavo uporabnika
poročena 55, 16.01.2025 ob 13:36

moraš mu ga malo drkaz,oziroma da ga malo začneš ven vleč,potem se mu bo počasi dvignil ga zagrabiš,vleče mu ga lahko od zadi,od strani, ali pa se vležeš pod njega ,da te nabija v usta….z jezičkom lepo po njegovi špici mmmmm…potem ga pa lepo celega potegni…..boš vidla Marta da bo šlo

Mene najbolj rajca, ko gledam filmčke, ko poklekne iz psa, mu ga z eno roko potegne izpod nog nazaj in mu ga lepo celega golta in mu ga liže….

marta to moraš sama probat,,,boš vidla neopzabno,potem mu jo še nastaviš da ti jo obdela…mmmm…sama misel na to pa se že mokra

wolf sem poročena,tako da si ne bom nek rizik na glavo na kopala,dost da imam razmerje s sodelavko,občasno zadovoljim 65 let starega soseda zdaj še Don,,,,,že to sem na tankem ledu…..je pa fajn …..

Bla bla bla…..samo nakladanje

to si ti reku

Marjana, a res nori občutek, ko ti gre z pasjim jezikom globoko v notranjost pičke in te obliže od znotraj, potem ti obdela še ščegija, jaz se kar zvijam od naslade. Ko me pa udari orgazem, za kar glasno zastokam……

Zadnjič sem imela srečo, me je skoraj starejša hči zasačila, ko me je lizal…

Je ja,,,,,ka bi nardila če bi te hčera dubla?????Ko te bo pofukal,boš vidla kaj je ùžitek,Don je kar nekaj časa rabu,sedaj je pa nenasiten😀😀😀😀😀

res ne vem kaj bi naredila….mlada je še, 16 let…

Kaj bi ti naredila ??

Težko ti odg.moja dva sta 11,13…tak da se fukam samo takrat ko vem da sem 100proc.sama,,,,no pri 16tih sem že jaz bla kar zlaufana..😀😀😀😃😃kolko maš ti let??

39 let imam. Saj moja tudi mislim da ni več nedolžna,tako da če bi med pač dobila,bi ji lepo vse obrazložila….😃

A ko je v tebi spet,a čutiš ko te polni s spermo? A te globoko napolni? Greš potem pot tuš ali te rajca,ko si polna sperme?

Hello,,,,čutiš ko te polni,,,,nabija te kot nor,,,,ko se mu pa naredi čep ,,,,sta pač enčas speta😀😀😀😀iz kurca mu pa kar teče….kako kdaj….malo samo obrišem,,,,mi jo sodelavka scuza……39 imam tudi jaz..

Eno prase se dela norca……iz….mene…..😒😒😒mogoče mi je favš…

Marjana ne se sekirat,ga bo že minlo….ampak je kar dobro opisal…..je teor.dobro poučen….pa izgleda da bere vse objave…tu in na perverzno,,ti še kar napiši kaj,Marta,Metka dobro jutro

Marjana sorry,malo za šalo😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Jebi se..sem zaradi tebe kol.zgubila…Marta javi se kaj…lp

JEBITE SE VSI,ŽIVI NATEG 👃👃👃👃

Ni panike. Tudi jaz sem poročen tako da diskretnost je 100%

Wolf kaj te pa zanima,oziroma,,,upam da nisi tudi ti en ZAJEBANT……

Marta ko je v tebi je super,spermo ti spusti v tamalo,dobro je če se pol pač umiješ,je pa rajcik ko veš da si polna pasje sperme.Dekline pri 16 so redko še nedolžne,če je po mami,bo prava kuzlica…

Rad bi sodeloval oziroma opazoval, ko…

Lahko na mail [email protected]

Namesto, da pisete neumnosti tu se naj raje katera opogumi in javi na spodnji mail in se za nekaj ur zakleneva v kaksen wellness…

Ce se sevada ne prestrasis moskega, ki ga ne mine do seksa potem, ko mu prvic pride 😉

[email protected]

Če bi si ti prebral naslov,se sploh ne bi tu javljal,ampak bi šel na drugi portal lp

Odgovor na objavo uporabnika
marjana943, 17.01.2025 ob 07:40

Wolf kaj te pa zanima,oziroma,,,upam da nisi tudi ti en ZAJEBANT……

Rad bi sodeloval oziroma opazoval, ko…

Lahko na mail [email protected]

New Report

Close