Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Rad bi gledal kako me moj Don,,,,?????Bi me pol za njim pofukal????Sosed me je že,samo ne ve kdo je bil pred njim,,,,,,za moža se pa prej umijem,,,,,ni se prišlo da bi bil prej Don

Odgovor na objavo uporabnika
Marjana943, 17.01.2025 ob 09:20

Rad bi gledal kako me moj Don,,,,?????Bi me pol za njim pofukal????Sosed me je že,samo ne ve kdo je bil pred njim,,,,,,za moža se pa prej umijem,,,,,ni se prišlo da bi bil prej Don

Če dobim to v kompletu z veseljem😍

Marta te je danes kaj lizal…AL si v službi????Jaz sem doma pa sem mu dala da mi jo malo poliže,,,superca

Mmmmm….bi blo zanimivo…..wolf…..moram premislit….ko se gonim pristanem na vse……ko pa je mimo…moram pa malo razmisliti……maš velikega,obritega…rad ližeš????

Marjana943, 17.01.2025 ob 12:15

Mmmmm….bi blo zanimivo…..wolf…..moram premislit….ko se gonim pristanem na vse……ko pa je mimo…moram pa malo razmisliti……maš velikega,obritega…rad ližeš????

Majhen ni ni pa ne vem kakšen orjak, ližem pa rad😍

Javi če se odločis.

wolfwolf, 16.01.2025 ob 13:36

marjana943, 16.01.2025 ob 13:30

hello….vesela novica…da sem našla to stran, moram vam zaupati da me je Don pofukal,noro,malo straha potem je pa to steklo,nori občutek,ko veš da imaš pesa v sebi….sedaj izkoristiva vsako priližnost,,,,poročena zdravo…dolgo se že nisve čule llppp

Se bi dalo enkrat pogledat to akcijo, dam nagrado

A to samo ne prakticirajo kaj pa kak par

Pozdravljena porocena,

Te morda mika da bi te opazoval med tem ko te tvoj stirinozni prijatelj pedena? 😉

https://kjd.lv/1wJWi 

Marjanca,Marta…še enkrat sorry za včerajšne nesl.šale…uživajte s svojimi kužeki lp

Jebemti, samo za biti tam zraven se naučim lajati, cviliti, pa še nogo bom dvignil pri opravljanju male potrebe,,

Vse ok….samo jezik ….bi znal tak lizati ….mmmmmm????

danes me je moj Floki spravil ob pamet,pičkico mi je celo prelizal,s prsti sem mu sem mu odstranila sramne ustnice,da je jezik prišel čim globje v mojo muco.Postavila sem se v pasji položaj,da me je lahko naskočil.Iz kurca mu je kar teklo,meni pa iz pičke,orgazem za orgazmom,cela lepljiva sem še sedaj,počasi bom šla pot tuš.Za nagrado sem ga še oralno zadovoljila..lp

New Report

Close