samske ženske s psom
Andro555, 11.02.2025 ob 08:29
Ja vrjamem da si bila mokra sem imel enkrat možnost biti zraven ko je kolegico obdelal njen pes celo pomagal sem ji ga držat na njej res je uživala mislim da noben tip ni sposoben tko zadovoljit ženske res je uživala
Mene je enkrat pes polizal in sem doživela tak orgazem, da sem skoraj omedlela. Niti približno me ni noben moški jezik tako obdelal, še najbolj se je približala ena starejša gospa, s katero sva slučajno igrale tenis in po koncu igre mi je polizala pičko.
Jaz pa sem se sicer potem spraznil njena usta ko mi ga je potegnila mislim da mi je edino takrat res noro prišlo in toliko sperme mi je pa ja zraven masirala prostato kar to tudi večkrat naredi da mi dejansko vse iscedi je tudi nor občutek tudi z straponom me je že ampak to je druga zgodba je pa res vrhunska vem pa tudi da se večkrat z njenim psom zadovolji
Andro555, 11.02.2025 ob 10:48
Jaz pa sem se sicer potem spraznil njena usta ko mi ga je potegnila mislim da mi je edino takrat res noro prišlo in toliko sperme mi je pa ja zraven masirala prostato kar to tudi večkrat naredi da mi dejansko vse iscedi je tudi nor občutek tudi z straponom me je že ampak to je druga zgodba je pa res vrhunska vem pa tudi da se večkrat z njenim psom zadovolji
Sem vesela za tvojo kolegico, da jo pes obdeluje. Tudi sama si želim enkrat biti zapolnjena in speta s psom, medtem ko mu prihaja in me polni globoko v pičko. Mene je samo polizal in je bilo božansko. Koliko sta stara s kolegico ? Jaz sem 22.
Ona je 39 jaz 46 in je to vse odlično kar sedaj doživljam glede vsega tega v spolnosti mi je pa edino to žal da nisem to že prej poizkusil glede vsega skupaj pa nevem kako bi bilo če bi tudi jaz poizkusil z psom nvm morda se sliši noro ampak sem tudi o tem razmišljal sicer sem bsx kot tudi ona kaj misliš o temu
Andro555, 11.02.2025 ob 11:54
Ona je 39 jaz 46 in je to vse odlično kar sedaj doživljam glede vsega tega v spolnosti mi je pa edino to žal da nisem to že prej poizkusil glede vsega skupaj pa nevem kako bi bilo če bi tudi jaz poizkusil z psom nvm morda se sliši noro ampak sem tudi o tem razmišljal sicer sem bsx kot tudi ona kaj misliš o temu
Zanima me, koliko časa je kolegica speta s psom, ko se mu naredi tisti vozel v njej ? Takrat verjetno najbolj orgazmira, ko je speta, istočasno jo polni s pasjo spermo, ti jo pa še v usta fukaš….
super pravi si,,,,navajaš se že nanj,,,ritko maš sigurno že dobro raztegnjeno,,,,,kolegica naj ti pomaga ,ko te bo porival,,,,po moje mora bit super,,,občutek pasjega kurca v ritki,,,,imet,,,,jaz sicer se fukam tudi v ritko,,,mam imitacijo umetnega pasjega kurca,,,zaenkrat,,,,ob priliki si pa mogoče privoščim živega,,,hahaha,,,,,