Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Odgovor na objavo uporabnika
DOGA, 05.02.2025 ob 08:44

Alo,pasje ljubke,,,,nekam ste potihnile,,,,,kaj novega,,,,,??????                   Imela nor vikend,,,,,,,s Fokijem,,,,,,,pa ve????

Pridi na privat klepet..te se vedno cakam.

Če bi rad kaj klepetal lahko tukaj,,,,,,,mam jaz svoje,,izkušnje,,,,,

DOGA, 06.02.2025 ob 12:23

Če bi rad kaj klepetal lahko tukaj,,,,,,,mam jaz svoje,,izkušnje,,,,,

Dajva tu na privat..kako ti lahko pišem?Tudi sam nocem slabih izkušenj.

Jaz javi se

Ja sem božansko ti rečem

Anonimno3488,si m ali ž???Jaz uživam vsaki dan,,,,

Bil sem zraven opazoval res je uživala noro mislim da bolj kot z moškim

Kakšna ki bi dovolila ogled akcije? Dam nagrado.

Ja vrjamem da si bila mokra sem imel enkrat možnost biti zraven ko je kolegico obdelal njen pes celo pomagal sem ji ga držat na njej res je uživala mislim da noben tip ni sposoben tko zadovoljit ženske res je uživala

Andro555, 11.02.2025 ob 08:29

Ja vrjamem da si bila mokra sem imel enkrat možnost biti zraven ko je kolegico obdelal njen pes celo pomagal sem ji ga držat na njej res je uživala mislim da noben tip ni sposoben tko zadovoljit ženske res je uživala

Mene je enkrat pes polizal in sem doživela tak orgazem, da sem skoraj omedlela. Niti približno me ni noben moški jezik tako obdelal, še najbolj se je približala ena starejša gospa, s katero sva slučajno igrale tenis in po koncu igre mi je polizala pičko.

Jaz pa sem se sicer potem spraznil njena usta ko mi ga je potegnila mislim da mi je edino takrat res noro prišlo in toliko sperme mi je pa ja zraven masirala prostato kar to tudi večkrat naredi da mi dejansko vse iscedi je tudi nor občutek tudi z straponom me je že ampak to je druga zgodba je pa res vrhunska vem pa tudi da se večkrat z njenim psom zadovolji

Andro555, 11.02.2025 ob 10:48

Jaz pa sem se sicer potem spraznil njena usta ko mi ga je potegnila mislim da mi je edino takrat res noro prišlo in toliko sperme mi je pa ja zraven masirala prostato kar to tudi večkrat naredi da mi dejansko vse iscedi je tudi nor občutek tudi z straponom me je že ampak to je druga zgodba je pa res vrhunska vem pa tudi da se večkrat z njenim psom zadovolji

Sem vesela za tvojo kolegico, da jo pes obdeluje. Tudi sama si želim enkrat biti zapolnjena in speta s psom, medtem ko mu prihaja in me polni globoko v pičko.  Mene je samo polizal in je bilo božansko. Koliko sta stara s kolegico ? Jaz sem 22.

Ona je 39 jaz 46 in je to vse odlično kar sedaj doživljam glede vsega tega v spolnosti mi je pa edino to žal da nisem to že prej poizkusil glede vsega skupaj pa nevem kako bi bilo če bi tudi jaz poizkusil z psom nvm morda se sliši noro ampak sem tudi o tem razmišljal sicer sem bsx kot tudi ona kaj misliš o temu

Bila pa sva tudi že v trojčku z eno njeno prijateljico res noro kdor ne poizkusi neve kaj je užitek vendar negre kar z nekom ki je kar tam iz ceste se je treba prej spoznat

Mene tudi povečini fuka Rex,v ritko mu ne pustim ,,,,,še,,,,me strah da se mu ne naredi čvor,,,,,potem pa traja da mine, ,,če si bisex si mu ga že gdaj fafal,,,probi superca,,,kolegica je tudi bisex?stara sem tud 22 let tako kot Aleksandra,zgonjena,obrita,odprta v vse luknje,,,mmm

Andro555, 11.02.2025 ob 11:54

Ona je 39 jaz 46 in je to vse odlično kar sedaj doživljam glede vsega tega v spolnosti mi je pa edino to žal da nisem to že prej poizkusil glede vsega skupaj pa nevem kako bi bilo če bi tudi jaz poizkusil z psom nvm morda se sliši noro ampak sem tudi o tem razmišljal sicer sem bsx kot tudi ona kaj misliš o temu

Zanima me, koliko časa je kolegica speta s psom, ko se mu naredi tisti vozel v njej ? Takrat verjetno najbolj orgazmira, ko je speta, istočasno jo polni s pasjo spermo, ti jo pa še v usta fukaš….

Speta je cca 10 do 15 minut in res takrat kr nori ko pa gresta narazen se ji veliko sperme cedi iz pičkice je pa res da je takrat vsa blaženo utrujena

Ja sem mu ga že drkou tut polzou bol na koncu pri špici kurca sem pa poizkusil spermo ko se ji je cedila iz pičke seveda ko se je dejanso že skoraj izcedila se je obrnila na hrbet potem sem ji lizal pičko edino mislum da je bil kuža kar malo ljubosumen se je skos zraven rinil

Glede tega pa da bi mene fukal v rit sem tudi to pomislil nebi smel biti sam

Uhhh, zelo lepo. Koliko časa se pa že pari s psom ? A ko je speta, čuti kako jo polni s spermo globoko v maternico ??

Je bila verjetno še rosno mlada, ko ga je imela v sebi ???

Mene je prvič in edinkrat polizal, ko sem imela komaj 16. Nikoli ne bom pozabila tistega orgazma….mmmm

super pravi si,,,,navajaš se že nanj,,,ritko maš sigurno že dobro raztegnjeno,,,,,kolegica naj ti pomaga ,ko te bo porival,,,,po moje mora bit super,,,občutek pasjega kurca v ritki,,,,imet,,,,jaz sicer se fukam tudi v ritko,,,mam imitacijo umetnega pasjega kurca,,,zaenkrat,,,,ob priliki si pa mogoče privoščim živega,,,hahaha,,,,,

Ja najprej sem bil skeptičen glede strapona no pol pa me je začela počasi z prsti pol pa z straponom tko da ja ful dobr filing ko me pofuka pa se mi sperma cedi res ker tip ni probal res neve kako dobr filing glede pasjega pa ja bo mogla bit zraven me ful zanima ka je ko si nafilan z toliko sperme

mene ko moj nafila to se kar cedi,,,,nekaj časa se sploh ne grem umit,,,,da sem vsa lepljiva ,,,,prava kuzla sem,,,,čudovit občutek,,,,velikrat mi jo pa kar sam poliže,tako da se še umit ne rabim,,,,,

samo to me še zanima ,a te je že kak moški pofukal??????mmmmm in te nafilal?????

Ja glede živega da bi me ker tip pofukou sem že bilo super mam pa tut oziroma imava skupaj kar nekaj teh igračk

New Report

Close