samske ženske s psom
DOGA, 12.03.2025 ob 12:30
Alo Marta,a si mu ga že kdaj zdrkala,oziroma sta šla do konca???Če še nisi moraš probat,,,men je superca,,,enim pač ni
Ne, nisem. Samo prelizal me je. Čisto slučajno se je zgodilo. Naključen pes je prišel mimo, jaz pa sem bila zunaj na leželniku v poletni oblekci spodaj brez hlačk in se je zgodila akcija…….uhhhh, ko se spomnem
DOGA, 12.03.2025 ob 13:06
Moj Floki se mi tudi kar med noge z svojim gobčkom zaganja,tako da sem kar pogosto polizana,haha,,vsakih tolko me pa tudi pošteno nategne,,pa tudi poližem mu ga …men je to superca…..orgazmi prečudoviti….
Doga…koliko si stara ? Jaz 28, ko me je pa polizal sem bila pa 16…
Marta iz Vipave, 12.03.2025 ob 12:42
Ne, nisem. Samo prelizal me je. Čisto slučajno se je zgodilo. Naključen pes je prišel mimo, jaz pa sem bila zunaj na leželniku v poletni oblekci spodaj brez hlačk in se je zgodila akcija…….uhhhh, ko se spomnem
Tebi pa res manjka domišlije da bi si vsaj kaj pravega izmislila
Na lezalniku pa ziher si imela visoke pete,verjetno še fukštunfe gor
tina992, 19.06.2024 ob 14:52
Kaj si mislite o samskih ženskah, ki imajo pse, samce ? Po mojem jih veliko od njih uporablja za svoje užitke, da jim ližejo pičke, nekatere pa tudi fukajo z njimi. Sem si enkrat z eno dopisovala na enem forumu, ki fuka s svojim psom in je rekla, da ko te enkrat pes pofuka, šele potem vež kaj se pravi bit pofukana. Tako slikovito mi je opisovala, da sem bila na koncu čisto mokra in sem si jo zdrkala do norega orgazma….priznam, tudi jaz bi probala. Ima še katera to željo ?
- Tina Cao mozes me dodati na instagramu
Pozdravljena
Moja kolegica to prakticira v moji prisotnosti ,je rajc gledat,tudi z dvema psoma je ze ..noroo si kaj napiseva o tem sem resen,strogo diskreten in rajc me perverz imam kar veliki izkusenj s packarijami.
Pisi na preprostemisli@gmail.com
Lp
L
DOGA, 20.01.2025 ob 13:38
danes me je moj Floki spravil ob pamet,pičkico mi je celo prelizal,s prsti sem mu sem mu odstranila sramne ustnice,da je jezik prišel čim globje v mojo muco.Postavila sem se v pasji položaj,da me je lahko naskočil.Iz kurca mu je kar teklo,meni pa iz pičke,orgazem za orgazmom,cela lepljiva sem še sedaj,počasi bom šla pot tuš.Za nagrado sem ga še oralno zadovoljila..lp
Pozdravljena
Javi se mi na mail preprostemisli@gmail.com
Imam izkusnje s fuk frendico ki je cist nora ko jo fuka pes,faf tudi konj,2x bil z njo pri paru ki imata kmetiji v A,svasta se je dogajalo,
Ti kaj vec tam
Lp
Prosim pisi na mail,me zanima,imam kar izkusenj imel fuk frendico 37let ki sw je gonila s psi,faf konju,fukala s kurcom.ponija,ja polizat pol spermo iz nafilane picke je full rajc
Resen,strogo diskreten
Lo
Pozdrav ga.Marta,imam nekaj takih izkusenj s parom,a se prosim javis na mail preprostemisli@gmail.com
Lp
Prosim a se mi javite zenake,ki to prakticirate(z mojo bivso fuk frendico sva to ) za izmenjavo izkusenj,pogovor ,pisite na mail preprostemisli@gmail.com
Lp