Samski dom na Kotnikovi
StrpnaSlovenka
23.02.16 22:36
Pa kaj vam je? Kako vas ni sram. Koga se bojite, ljudi, ki bežijo pred grozo? Zakaj taka sovražnost do ljudi, ker so druge vere (nekateri celo ne), barve…, govorijo drug jezik….
Naučite svoje otroke, za katere se tako bojite raje malo strpnosti, bodo lepše živeli. Ne učite jih sovrażiti
Vsem vam, ki ste tako sovražni predlagam, da raje naredite kaj za te ljudi. Verjemite, pri srcu vam bo lažje.
Pa si ti mutava ali kaj. Sam ne jamri, če bojo tvoji otroc prvi posiljeni. To niso ljudje. Ljudje ne posiljujejo 10 letnih fantkov pa 7-letnih punč ker pač že dolgo niso imeli spolnih odnosov.
Umiri se malo. Ne bodi agresiven-a. Vzemi kakšno resno literaturo v roke in ne beri samo rumenega tiska. Kako se sploh upaš sprehajati po Sloveniji. Vsake toliko časa se zgodi tudi to, kar je srhljivo in obsojanja vredno. Ne moreš pa na ta račun spodbujati sovraštva do v veliki večini nedolžnih ljudi, ker teh grozodejstev ne pocnejo samo ljudje, ki niso Slovenci, evropejci, ampak żal velikokrat tudi slednji.
hahaha….se strinjam z strpno gospo ..usi žalite muslimane v slo je pa velik muslimanov usi bosanci so muslimani…zlatko reper tudi pa manche fudex hođa itd pa jaz sm tudi musliman sam moj oce je iz iraka mama bosanka. se pravi pol usi muslimani v sloveniji in na svetu so teroristi ali kaj drugo so muslimanski teroristi drugo pa muslimani ko bezijo iz vojn đihaad to so teroristi oni ne posiljujejo oni uzamejo nož in ti glavo odrezejo pred kamero tako da ceu svet vidi in jemu je useno če gre v zapor za 50 let če pa maš zeno otroka prvo ti ubijejo otroka zeno tebe prisilijo gledat too……to so teroristi ti ljudje pa bezijo od skrajnezev in si želijo miru mojo sestricno so tam ubil ko živi v iraku..tako da ja od tam so moje korenine in prihajam od tam in več od useh vas norcev vem kako je tam lajf vi pa sam nakladate…..privoščim vam slovencem da boste vi bili v vojni in bezali lačni žejni kot oni samo zato da boste iskusil to temo lajfa jaz sm biu star 3 leta ko se je začela vojna v bosni ko so srbi klal posiljeval mučil te živega zažgal…..itd tak da folk umirte se mal no
kaj pa vas ni sram govorit take da z eno besedo užalite veliko muslimanov?????haa frend ?? vi ste prvi začeli blatit muslimane ne jaz jaz sm musliman 22 pofukanih let sm v slo kaj sm jaz pol terorist posiljevalec morilec itd…? no kaj zda a so usi muslimani na svetu morilci posiljevalci itd..povej mi tuki na blogu tako pišete???? povej mi prijatuu…?