Samski in dopust

celo leto opevate to vašo samskost, kako f3kate vsepovprek in ste srečni in je to smisel življenja, ko pa pridejo prazniki ali pa letni dopusti ste pa vsi osamljeni in zdepresirani, ko pridete na plažo sami in zgledate tam ko en papki luzerski. Toliko kot vlagate v druge ljudi, toliko imate, ne sedaj jokcat tukaj

Jaz sem samska in brez sexa ze en cas ker me lovijo poroceni tipi ki gnjavijo za sex vse kar ki njihova zena.
Zamisli se tudi nad tem!
[/quote]
ja ampak razlika je ta da ste samski luzerji, vsi vas imajo za čudake ko greste kam sami tko potovat, razen tistim čudaškim hipijem ki se čudno oblačijo še nekako razumeš da gredo sami potovat ali na dopust ker so pač moteni,
samski ste pač ves zbran odpad na kupu ker niste primerni za zveze ker vas noben noče, neprimerni za pogovor neprimerni za prijatelja neprimerni za nič in tako vas tudi obravnavamo.

S tabo je pa res lepo živet.
Le pazi, da ne boš kmalu samska /ki.
[/quote]
jaz ne bom nikoli samski ker sem poročen, imam otroke in imam dve ljubici z eno je zelo resno in če me bo žena pustila je takoj druga na vrsti za polnjenje vagine redno ne samo ljubiteljsko, poročeni in zateženi alfa samci kot sem sam smo tako zaželjena roba, da imamo skos ženske okrog sebe. ženske ste pač preveč butaste da bi dojele, da slabše kot ravnamo z vami, raje nas imate hahahha

ja ampak razlika je ta da ste samski luzerji, vsi vas imajo za čudake ko greste kam sami tko potovat, razen tistim čudaškim hipijem ki se čudno oblačijo še nekako razumeš da gredo sami potovat ali na dopust ker so pač moteni,
samski ste pač ves zbran odpad na kupu ker niste primerni za zveze ker vas noben noče, neprimerni za pogovor neprimerni za prijatelja neprimerni za nič in tako vas tudi obravnavamo.
[/quote]
Joj, koliko imaš ti problemov sam s sabo. Zakaj se toliko ukvarjaš z drugimi in smetiš temo, ki ni namenjena tebi, ali pa se vidiš kot luzerja.

jaz ne bom nikoli samski ker sem poročen, imam otroke in imam dve ljubici z eno je zelo resno in če me bo žena pustila je takoj druga na vrsti za polnjenje vagine redno ne samo ljubiteljsko, poročeni in zateženi alfa samci kot sem sam smo tako zaželjena roba, da imamo skos ženske okrog sebe. ženske ste pač preveč butaste da bi dojele, da slabše kot ravnamo z vami, raje nas imate hahahha
[/quote]
No ja… Povej mi s kom se družiš in povedal ti bom kdo si…
Hahaha.. Toliko o tvojih butastih babah.

No ja… Povej mi s kom se družiš in povedal ti bom kdo si…
Hahaha.. Toliko o tvojih butastih babah.
[/quote]
lejj, tako ti povem, babe so tako butaste da večji krettten kot je moški bolj ga hočejo.. jaz sicer nisem nasilen, sem pa zelo aroganten in zato me ženske hočejo,…. ampak nasilni moški ki fajn stolčejo žensko po gobccu so prva liga za babe, še boljši kot arogantneži mojega tipa, tako to gre, jaa jaaa

Jaz recimo nisem za ležat teden dva na plaži na istem mestu. Sama ali pa v družbi 🙂
Do sedaj sem hodila bolj po potovanjih. Ne poleti. Poleti samo kakšen vikend skok do morja.
Letos pa ne vem. Verjetno bom našla kaj za septembra, oktobra ko ne bo več gužve v sloveniji. Kakšen podaljšan vikend, ne dlje. Par knjig s sabo pa je :).
Tisti ki pa trdi da zelo malo ljudi samih potuje po svetu pa pomoje dlje od umaga še ni bil :). Smo velikokrat v večini. Pa tudi če nisi ravno tako nadležen kot ta človek imaš takoj družbo.

Zakaj pa bi bila težava dopustovanje, če si samski?
Jaz se potepam po Evropi. Najraje se potikam iz kraja v kraj, si ogledujem naravne lepote. Jezera, slapovi, gore… po celi Evropi.
Pa seveda po Sloveniji je tudi super: najraje kake gore ali gorske doline. Kolo, kajak, plavanje, supanje… pa tudi Kolpa, Kočevsko, Prekmurje- tudi to je super.
Da bi pa se pražila na morju mi pa ni. Hrvaška me tudi ne pritegne. AJa, Plitvice ja, morje pa ne.
Lahko ti povem za svoje samske čase; kadar mi je res ustrezalo biti sam – sem sedel v avto, spakiral športno opremo in šel – npr na morje, pa tudi kam v hribe. To je bila hrvaška obala, Italijanska obala, italijanski Dolomiti, Avstrija. Večinoma kampiranje.
Cele dneve sem športal naokrog, zvečer samo še padel v posteljo. Vmes sem si privoščil kakšen dan popolne lenobe in bral.
Včasih sem šel sam jadrat. Majhna jadrnica in samo jaz in morje. Po 14 dni nisem spregovoril – ker ni bilo žive duše v bližini. Res je pasalo – to je bil popoln reset. Počutil sem se kot zadnji človek na svetu in ugotovil marsikaj.
Ko mi ni bilo do samote sem si našel družbo; znanci ali znanke, prijateljice, kolegice, kolegi, sorodniki… pa smo šli skupaj. Sam sem organiziral, potem je bila kar naenkrat cela družba skupaj. Včasih sem se pa komu priklopil – pa je bilo tudi zabavno – in čisto drugače, kot če bi jaz sestavil načrt.

Ne vem, v čem bi bil v 21. stoletju problem sam iti kam. Ne rečem ravno kam v divjino, nevarne ali odročne kraje, ampak Slovenija, Jadran ali Sredozemlje pa za zdravega in ne prestarega človeka ne bi smel biti problem.
Sicer nisem samska, a odkar je otrok odrasel, grem rada sama za par dni v kakšne terme ali na izlet z agencijo. Malo se družim, če mi zapaše, v glavnem pa mi to, da grem sama zelo ustreza. Rada sem sama. Ni mi do prilagajanja in zato tudi ne bi šla s kakšno prijateljico ali drugo družbo.

Jaz sem samski že od srednje šole. Star sem 28 let in dejansko nisem bil že 14 leta nikjer, tud na morju ne. Vedno sem pač delal med počitnicami, potem pa tudi nikogar nisem imel, s katerim bi šel kam. Letos sem se februarja mal ojunačil in nameraval rezervirat neko potovanje v Španijo, no ne mine slab mesec od tega, ko se je začela vsa ta drama s korono. xD Je pa res da trpim za fobijo in me to tolče dol da nisem nikoli zbral poguma kam it, pa pol vedno najdem izgovor da ne grem.

Zelo dobro te razumem. Ljudje, ki nimajo takšnih težav zelo težko razumejo situacijo in ne vedo, da je za osebo s socialno fobijo težko iti nekam, še posebej pa sam. Tako, da eden izmed vzrokov zakaj samski ne gredo sami na morje je tudi socilana fobija, ali agorafobija. Verjamem, da na to ni nihče niti pomislil. Tudi to je vzrok, zakaj so nekateri samski in zakaj se izogibajo ljudi ter ne morejo dopustovati sami. Želim ti, da se vseeno opogumiš in narediš prvi korak. V kolikor je pri tebi zadeva zelo trdovratna, pa bi bilo dobro, da si poiščeš strokovno pomoč. Srečno!

Bi ti predlagala da se pridružiš kakšni skupini. Recimo Oskar ima organizirana potovanja kjer gre veliko ljudi samih. Imaš celo možnost da ti nekoga za v sobo najdejo če je denar problem. So večinoma fajn, umirjeni ljudje. Shappa je tudi ok, ampak če nisi vajen glasnih ljudi, alkohola ipd potem bi mogoče še malo počakal s tem :). Za začetek je tako lažje.
Jaz sem šla prvič sama v London. Mi je bilo fajn ker sem mesto lahko raziskovala in ni sploh problem. Spala itak v hostlu. Je super za spoznat ljudi. Samo ocene prej poglej.
Ti pa povem iz izkušenj da je bolj težko ko načrtuješ, premišljaš …. na splošno ko si vrtiš stvari v glavi, kot pa ko tja prideš. Ker prej kompliciraš, tam se pa znajdeš. Verjemi :). BIla sem stara 31 ko sem šla prvič sama kam. Od takrat nobenih problemov več. Da ne govorim o tem da si samozavest pridobiš ker vidiš da si zmožen, prej pa samo izgovore in načine kako se izognit situacijam v katerih ti ni udobno. Zberi pogum ko bo tega sranja konc. Ne bo ti žal verjemi.

[/quote]
Ej ti – jutri ti lahko tvoj/a dragi/ga natakne rogove ali pa te odpika iz svojega življenja, pa boš čez par mesecev samski/a. To je prej, ko eur v žepu, a veš.
[/quote]
Če si že lepiš družbeno atiketo, si si nalepil napačno. Alfa ljudje so pošteni ljudje, ki se ne igrajo ogric z drugimi ljudmi.
Te babšetne, ki si jih okoli sebe nabiraš pa z ženskami tudi nimajo nič skupnega. Kot pravijo-isti ptiči skupaj letajo.
Ni se za hvalit s tem, da imaš “partnerstvo” za krinko, da te drugi ne bi imeli za samskega luzerja…

Ljudje imamo očitno zelo različne poglede na to kdo je luzer. Sicer ne maram te besede, ampak če bi jo že na koga nalepila, bi jo pa prej na osebo, ki je kao odrasla ampak sama sebe ne prenaša tako da ni zmožna bit sama niti sekundo in si od same groze da ne bo kdaj kakšno minuto morala preživeti sama s sabo naredi četico ljudi okoli sebe, da ga lahko preusmerijo in zamotijo in ne rabi se sam s sabo soočit.