Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski in osamljeni

samski in osamljeni

lep pozdrav.Sem nov na tem forumu in me zanima ce ze obstaja tema samskih in osamljenih.lahko moderator prestavi post tja ce zeli.hvala in upam da vas je vec takih ki iscete cvek o tem,ali pa mogoce clo najdemo koga.nikol se ne ve.hvala vnaprej.pa se to.leta pri men ne igrajo vloge niti ne kilogrami..tk da punce kr pogumno 🙂

Ha ha, kot naročena tema, da Lepolaska zaključi delovni dan na MONu.

Srce, pripravi se na puščavsko nevihto:). Upam da nisi občutljiv.

Mimogrede, največja razlika med pari katerih zveze in zakoni laufajo ter tistimi, ki ne, je stopnja sreče oziroma zadovoljstva s samim seboj, ko so bili samski. Torej, če vse ni dobro, ko si sam in zato osamljen/nesrečen, v vezi ne bo nič boljše in le ta nima prihodnosti.

Saj tale post se nje neposredno tiče: za samske in osamljene?!
Zakaj ne bi poskusil sreče, če prej naredimo nekaj izboljšav na Lepolaski, bolje rečeno kozmetičnih popravkov s selotejpom, pa zamašimo nepotrebne govorne odprtine. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa kje hodis matjazko?? Edini, ki tukaj ne dela sramote moškim, poleg Marka. Sebe ne bom hvalil.

Te kaka ne spusti z postelje? Tu pa tam se samo oglasis, ko je že čisto temno, kot sosedov kuža, ki gre mimo, se na ogrado polula in naprej.

Lepolaska je misterij. Vse od začetka tuhtam med tremi scenariji. Je moški. Je ženska z podbradkom kot desa muck. Ali pa res pixxa 1a in se vsakemu dvigne, ko jo vidi. Za kavo nimam sans oziroma so takšne kot, da Boris, nesamozavestnez in vinko kdaj pridejo s teh skupnih podzemnih jam in zagledajo luč razuma. Samo ti ostaneš , edini ki jo lahko zvabi na teren in ugasi teorije zarote. .
.

@Poba
, ki si odprl temo, to je zadnji kraj za iskanje utehe, zaradi samskega statusa je niti ne rabiš. Tudi glede sporočil s strani nežnejšega spola ne pričakuj preveč.

Z Lepolaskinim sva se malo pomudila v gostilni. Malo imam slabo vest, ker sva se zaklepetala po moji krivdi, namreč padla je ena težka tema o enem milijonskem poslu. Upam, da jih bo dobro odnesel, če ga bo pot zanesla tako hitro domov, ker sem ga ob slovesu videl v družbi ene mladenke, glede na njena razpoloženjska nihanja, se malo bojim za njega. Ampak saj je še mlad, še 55 jih nima, medtem ko Lepolaska ni niti polnih 20 let mlajša od njega, bo že stoično prenesel, kot pravi dedec, mož – jeklo, ker ona tako ne mara nekih malinovcev, to se ne bodo niti poznale praske na njem ali pa kakšna zaušnica, če bo mimogrede priletela, saj si je zaslužil, nič ne rečem, bi ji lahko bil več na razpolago, kakor par ušivih noči za vikend. Se niti ne zaveda, kaj ima, kak biser, se mu bo še kolcalo, ko bo ostal brez nje, mu pa ta nova ne bo niti srajc znala zlikat in večerje skuhat, ker to 25-letnice imajo dve levi roki pa zgolj navadno, čudovito, mlado, čvrsto, brhko telo – nič posebnega.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ne skrbet.pac sm tu bolj frisen in kaka debata res ne skodi.ne pricakujem zdj 1483 sporocil..pac c bo kera pisala,je ok ce pa ne pa tut ok.gre se bolj kot ne za cvek,mnenja ipd. 🙂 pa hvala vama za odgovor 🙂

:)))))))))
Še vedno veliko večje šanse, kot Matjažko, ki si domišlja, da hodi z mojim v gostilno. :)))) Moj ima o poženščenih tipih enako menje kot jaz, tako da verjetnosti niso velike :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close