Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski in prednosti, ce si sam..

Samski in prednosti, ce si sam..

Žalostno, da vsega opisanega v zvezah niste mogli delati. Nič čudnega, da ste šli narazen.

To bodi v vezi, da na stara leta ne boš sam, je larifari. zveze razpadajo vsakodnevno, sej zveza ni smrtna obsodba na življenje skupaj do smrti. Če s eboste ločili pri 45, boste morali ravno tako iskati novo osebo, da na stara leta ne boste sami, kot prerokujete večno samskim.

Resno, računati, da moraš pri 30-35 v vezo, da na stara lea ne boš sam, je kr igranje loterije v teh časih.

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Samo je to čisto res. Lahko našteješ milijon prednosti samskega stana, pa je na koncu dovolj ena prednost nesamskega, ki povozi čist vse prednosti samskega … in to je … ne biti sam …

Je pa klinac. Sem zdaj par let samska (ločena) in kolikor mi prvo leto ni bilo do nikogar, slej ko prej začne ta samskost najedat … mene samo … in da je po parih letih štala še večja, se pojavi dvojna kozlarija … po eni strani si moškega v smislu partnerja želim zelo, pod drugi strani pa se samskega življenja in vsega kar spada zraven navadiš in če si še star tam nekje 35 ali 40+ … ti nekak ni več do tega, da se nekaj blazno prilagajaš, spreminjaš, da ti nekdo spet razruši nek tvoj red. Ne vem, vsaj jaz se tako počutim. Tako da za enkrat menim in tako delujem, da moški ja, nikakor pa ne za živet v dvoje.[/quote]

Pa imaš zdej moškega ? Če ga , zakaj 🙂

Čudno to razmerje.
Kaj sta spala na enojni postelji, da je bila taka gužva?
No kar se glasov med spanjem tiče se strinjam. Ne rada motim druge in še manj rada imam, da drugi mene motijo.
Tudi v vezi jaz jem samo tisto, kar meni paše. Kako vezo imaš to, da moraš nekaj na silo jesti?
Da bi se cel dan svaljkala v postelji mi pa ni, čeprav sem samska. Ampak, če mi pa paše večji del dneva brati neko knjigo pa vmes samo malo na kolo skočit, pa to naredim tudi, če sem v vezi.
Daljinec pa kaj vem, nisem ravno ljubiteljica TV. Je pa fajn, če je moj. TO pa je res.
Če mi paše zaspat pred TV, ne rabim zato biti samska :).
Nisem ljubiteljica glasne muzike.
Kar se pa prdcev tiče pa se ne ozirajo na samski stan.

Hja pa prave prednosti samskosti:
lahko potujem po mili volji oz. koliko mi lastni žep dovoli
športam kolikor je prostega časa
ni treba za nikomer pospravljat

Oj.

Je treba za vnaprej planirat, ne ? Omisliš si kakšno 9mm Bereto z dušilcem zvoka za takšen scenarij. Tiho, neopazno. Če se pred “kenslanjem” še v banjo spraviš preden si pošlješ šus v glavo, še manj packarije pustiš za sabo kot pa če se počiš v dnevni sobi naprimer. In potem čistilni servis strga tvoje koščke dementnih možganov dol iz novih tapet. 😀

Črni humor, hi hi.

Prednosti samskega stanu je pa že večina dobro uravnoteženo povzela. Sam bi dodal samo to, da lahko ure in ure brenkam na kitaro.

Noben ti ne svinja stanovanja.
Noben ti ne nerga za vsako nemogoco malenkost in te s tem spravlja v slabo voljo.
Noben ti ne umaze pol kuhinje ob cvrtju jajc.
Noben ne prdi v postelji.
Ni ti treba prat presvicanih gat nekoga drugega.
Ni potrebno poslusati jamranja na nivoju predsolskega otroka ze ob najmanjsem prehladu.
Partnerja ni potrebno pomilovat in skakat okoli njega kot med.sestra ze za tako neznaten primer, kot je naveden zgoraj.
Ce ze omenjati starost in s tem povezane probleme – vkolikor je tvoje zdravje ok, partner pa je bolan in po moznosti ze nepokreten, je ta skrb na tebi. Ce si sam, tega ni. Ce si bolan sam, prodas stanovanje in gres v dom.
Ni se treba druzit z osebami, s katerimi se sicer ne bi, pa se vsaj obcasno moras (partnerjevi prijatelji in druzina). I
Ni se potrebno pogajat o destinaciji za dopust. In verjemite, da je solo potovanje nekaj najboljsega na tem svetu. Sele potem vids, koliko vec ljudi spoznas, kot bi jih sicer v paru. Ker, ce si sam, se ti jih veliko vec pribliza, ker jih fascniria, da si sam in jih zanima tvoja zgoda, pa pripravljeni so ti pomagat, itd. Res pa je, da ne hodim na morje. Ja to – ni treba hodit na morje, juhej. Ma res, locila bi se, ce bi me kdo hotel prisilit v vectedenski dopust, ki izgelda kot izlezavanje na morju.

Pa briti se tud ni treba 🙂

Babe ne morjo bit samske, ker se jim zmeša. Tiste ženske ki so ali ostanejo samske so vedno prepoznanvne na 50km.. Tam do 40ega še gre, ker menja ljubimce, potem pa postaja prava tista vaška/mestna posebnica. Na obrazu se ji vidi, da je samska. Tist zategnjen obraz, trajne brazde med očmi, naučena strogost/odbojnost/nedostopnost. Fuj, saj poznae tiste stare tetke, to je to. Že nad 30 se mnogim vidi, da so bile dolgo same, se ji razvijejo tiste PEHTA fora ipd… To sam laufat, to ga ni boga, da jo še spremeni, glina je strjena. Sam stran od samske babe. Bolj je poročeno/vezano prevzet na štafeto, samo enega zamenja z drugim, parametri so pa isti, medtem k samska je že shlajeno ŽELEZO. Še klošarji se jih izogibajo.

To niso prednosti samskega življenja, to so prednosti nekoga, ki želi živeti sam. To je tako, kot če bi spraševali, ali se je na potovanje bolje odpraviti z letalom ali vlakom. Eni pač želijo hitreje priti na cilj, drugi radi potujejo tako, da gledajo pokrajino. Tako da tudi ob cvrtju jajc je recimo prednost življenja s partnerjem ta, da lahko umažeš pol kuhinje, pa tisti drugi za teboj pospravi. Ali pa jih partner recimo speče še tebi za zajtrk in za seboj še vse počisti. A ni to neke vrste luksuz, ki ga prinaša življenje v dvoje?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Meni je prednost, da lahko v prostem času v miru kakšen art film pogledam, ali kaj berem. če si v vezi, to ne gre, čeprav verjamem da obstajajo veze, kjer v prostem času gledata vsak svojo televizijo, ampak v čem je sploh smisel take veze? Ko si enkrat navajen, da imaš prosti čas zase, je kr komplicirano sploh razmišljat o neki vezi. če živiš sam, pa sploh.tega si folk, ki je kot samski trpel, ali pa je celo celo odraslo obdobje v vezi, ne zna predstavljat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja to velja za MOŠKE, ki imamo instikt še iz časov lova “fuck it or kill it” pa move on… Babe pa morajo biti v vezi, če ne se jim zmeša. Tipi mamo dost sem pa občasen šus, medtem k ženske rabijo stalno pozornost:D

Zna bit res.

To so tolažilni razlogi tistih, ki drugače ne znajo živeti, kot samski.
Težje človek prenaša to dejstvo, da z vezami nima sreče, več tolažilnih razlogov rabi, da kompenzira svojo bolečino.

Če igraš copatarja, potem res ne. 🙂
Smisel vsake veze je, da si svobodnejši, kot če si samski.
Kdor v vezah vidi le neko podrejanje, ujetost…Tistemu je res bolje, da ostane sam.

A daj no pokaži mi normalno babo, ki bo gledala, kako njen tip, če mu pač tako pade, v svoji sobi čepi in filme po svojem okusu gleda. kr neka teorija.

Eni nimajo sreče z vezami, ti pa s samskostjo ne, zato zganjaš tu gonjo, ker si kot samski trpel.

Eni nimajo sreče z vezami, ti pa s samskostjo ne, zato zganjaš tu gonjo, ker si kot samski trpel.[/quote]
A tebi se zdi, da je Robi srecno vezan? 🙂

Eni nimajo sreče z vezami, ti pa s samskostjo ne, zato zganjaš tu gonjo, ker si kot samski trpel.[/quote]
A tebi se zdi, da je Robi srecno vezan? :)[/quote]
..je srecno vezan.Za vezo je treba bit priden in ogromno delati in se prilagajati.
Tega vi samski niste sposobni.On ima sreco.

A tebi se zdi, da je Robi srecno vezan? :)[/quote]
..je srecno vezan.Za vezo je treba bit priden in ogromno delati in se prilagajati.
Tega vi samski niste sposobni.On ima sreco.[/quote]

Seveda, tako je. Tega niso vsi sposobni!

Jaz sem napisala, da so to prednosti za nekoga, ki želi biti sam.
Ni pa tukaj nič tolažilnega ali netolažilnega, ker jaz vseeno (z razliko od tebe) mislim, da obstajajo ljudje, ki svojo samskost izberejo povsem prostovoljno, ker v takšnem načinu življenja najdejo prednosti. Se pravi, ne da nimajo sreče z zvezami, ampak jim preprosto takšen način življenja bolj ustreza. To je tako, kot če bi napisal, da imajo ljudje, ki se na potovanje odpravijo z vlakom, nujno strah pred letenjem. Ali pa da nimajo denarja za avion. To ni res.

Ne razumem, zakaj ne bi mogel v miru pogledati filma ali brati knjige?

Ne vem zdaj, če sem po tvojih merilih ravno normalna, samo moj tip gleda nogomet, rokomet, košarko, smučanje, skoke, … naj še naštevam? Rad pogleda tudi dober film, ampak to (časovno) ni nič v primerjavi s športi, ki jih spremlja. Aja, pozabila sem še formulo in tiste moto zadeve. In kaj zdaj?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V čem je pa pol smisel take zveze, če vsak po svoje prosti čas preživlja?

Vedno bolj razumem razloge za tvojo “prostovoljno” samskost.
Pri nas si lahko vsak pogleda film, ki si ga želi in kadarkoli si ga želi.
Recimo zdaj bi lahko jaz gledal film, pa trenutno malo bluzim po forumu, medtem ko ona pegla. 🙂

Spider, če si spoznal le ženske, ki si te želijo podrediti in te imeti namesto cucka, potem res nimaš sreče.

Ničesar ti ne razumeš. Ti samo informacije, ki ti jih podajam, preslikujaš v svoj svet skromnega izkustva.

Ne razumeš, Robi. ne trudi se.

Ne vem, kaj posplošuješ. Včasih vsak po svoje, včasih skupaj. Odvisno od volje in interesov.
Saj nismo kopije drug drugega, da bi bili in morali biti in delati vse isto.
Imaš zgrešena prepričanja o partnerskem odnosu, zato s takšnimi prepričanji ne moreš graditi odnosa.

Ne morem, niti nočem, pa kaj?

Tega vi samski niste sposobni.On ima sreco.[/quote]

Seveda, tako je. Tega niso vsi sposobni![/quote]
Hahah ma dej ne bluzi! Kaksno garanje no.Jebem jst to, ce moram skoz pazit, pa se prilagajat pa bla bla..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close