Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski in prednosti, ce si sam..

Samski in prednosti, ce si sam..

Če bi …. Če bi kaj? Če čebula ne bi če imela, bula bi bila. Če bi pes skoraj ulovil zajca? 🙂
Namesto, da se ukvarjaš z butastimi in nesmiselnimi, banalanimi stvarmi, če nekemu moškemu njegova žena zlika ene dodatne spodnje gate več ter so ob tem ne počuti hudo prikrajšano, da se me čoha po zadnjici, ampak ji je to celo v veselje (skrb za družino), so te ženske ‘brez če’ poročene in imajo otroke za razliko od tebe, ki si pri ČE-jih. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Potem pa razveseli katero s povabilom na zmenek.

A bi se rad primerjal?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Matjažko, ti pa res ne moreš iz svoje kože. Si že kdaj pomislil, da bi se mogoče sam naučil likati, kuhati, prati, da ne bi rabil mamice in da ne bi zganjal panike, ker je mamica ostarela, žene pa še nimaš?
Verjameš ali ne, ampak sploh ne rabiš kaj veliko pameti pa se to naučiš. Verjemi, da boš zmogel.

Tisti, ki se kar naprej pritožuje čez ženske, begunce, čez samske, čez feministke, čez debele, čez nesatarše, čez tipe ala dx…

Moje prvo srečanje z Robijem (tu na monu seveda): pritoževal se je kako je njegova žena grozna glede kuhanja krompirja in da še krompirja ne zna prav skuhat, da ga ne pokrije s pokrovko. Prav v spominu mi je ostalo, ker se eni pari še takih osnovnih stvari ne morejo dogovorit. Pa sem si zapomnila Robija. Je pa že vrsto let nazaj.

Olala! Krompir! Pokrovka! Hahahaha…
Jah, če se vklopi razum, je lažje živet. So pa reči, ki jih nekateri ne osvojijo nikoli.
Večini verjetno ne gre na živce, če nekdo nekaj naredi drugače kot ostali, gre pa na živce, če rezultat ni v mejah pričakovanega in so zraven še npr. dodatni stroški pa očitki…
Teženje glede malenkosti pa vedno povzroči slabo voljo.

Vsekakor bolje biti samski kot imeti na grbi kako DS, GF ali kaj takega podna od babe.

Kaj pa misliš o prevzgoji starunklja?

DS je treba zapreti nekam,kjer ne bo prišla do hrane pa gnati jo delat. Delat, delat.

Kako breme je to, da ste tako obremenjeni z mojim kg.
Pa vi ste bolj obremenjeni z mano kot sem jaz sama s sabo.
Si bom štela v čast vašo skrb.

Preveč OHjev je pojedla. To pa lahko tud na možgane negativno deluje…

O še en, ki je obremenjen z mano. Pa vidva z matjažkotom sta odličen par sadni frutek.

Ona sploh ni debela, še manj grda, zato ne rabite take pisat.

Ona sploh ni debela, še manj grda, zato ne rabite take pisat.[/quote]

Hm, sem mislila, da je sadni pisal o meni.

Definitivno. 🙂

Robija pa očitno privlačim kot magnet. Le zakaj?

Sanja s.v.i.n.j.a kukuruz. 🙂

Robi, saj ni treba skrivat.
Več kot očitno je, da se prikažeš v vsaki temi, kjer je kaj o debelih ženskah, kaj o izobraženih ženskah, kaj o ženskah brez otrok, kaj feminističnega… tam se vedno prikažeš in začneš pljuvati.
Ni potrebno razlagati zakaj to počneš. Vedno znova in znova. Pa ne le na tem forumu.

Ja pa nad kavči za 6 jurjev se tudi zgraža.

Stara psst

Definitivno. :)[/quote]

Ti drugi kdaj povedo, kakšno si ti dobil na grbo? Nalij si čistega vina.

Tak je , eni smo samski tudi zaradi otrok, ki so še majhni in dokler ne zrastejo bo pač tak,
ali pa tista varjanta kot je že zgoraj opisana, da furata skupno, vendar vsak v svojem flatu,
verjetno bi se velio družin obdržalo, če bi ljudje imeli dovolj denarja za dve hiši ali dva stanovanja ali vsaj dovolj sob in kopalnic za malo miru včasih.

Prednost je, da nimaš tašče!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kako prenašate tašče? mene bi zelo iritiralo, da me neka baba, ki mi v bistvu nič ni, komandira. če z njo zaratiš, tvegaš pa propad razmerja. Kako to copatarji rešujete?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close