Samski in prednosti, ce si sam..
Še ena zabloda več, jah, nič, dobro ti gre, Spider.
Prava se oglaša. Ti najprej razišči, zakaj nimaš otrok, pa tako resna, normalna, v vezi bla bla…
S svojim čudaštvom se ukvarjaj, potem ocenjuj druge. jaz sem samski, ti si pa po moje lezba pod krinko, ki živi s tipom, da ne bi posumili, da je lezba..
Samo zato, ker razlogov za odločitev, da ne bom imela otrok, nočem razlagati tu gor, še ne pomeni, da jih ne poznam.
V tem, da sem čudaška, ne vidim nič slabega, dokler s tem ne škodim drugim okoli sebe. Poleg tega se je komentar nanašal na napisano, ne na tebe samega. Nikar tako ihtavo, no…
V najstniških letih sem eksperimentirala tudi z ženskami, pa ti čisto iskreno povem, da me seks z žensko nikoli ni toliko zadovoljil kot seks z moškim. Poleg tega se gibljem v krogih, kjer ni razloga, da bi skrivala svojo morebitno homoseksualno usmerjenost, tudi člani moje družine so mi v pogovorih o homoseksualnosti pritrdili, da le-ta ne bi vplivala na njihov odnos do mene (vsi člani moje ožje družine, pa tudi nekaj tistih iz širše, so na referendumu glasovali ZA). Čemu bi torej potrebovala krinko? 😮
Kot da bi spet v srednji šoli bil. Čist zajebana, ker je pič.ko lizala, wau ful si fancy, ful si IN zdej…lol
Ane, lahko smo srečni, da se tako fensi folk pogovarja z nami.
skoda, da si vprasal samo copatarje, sicer bi ti povedal. Ce ti pa oni odgovorijo, bos dobil pa tocno te odgovore, na katere si si ze odgovoril. Cesar se bojis, se uresnici. Torej si, potencialni …. kaj? 🙂
Ah neee, do (po mojih merilih) normalnih ljudi sploh nisem zajebana. Do tistih, ki sem, sem pa iz popolnoma drugih razlogov.
Dost je, da si ga šov citirat.
Forum je zaprt za komentiranje.