Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek samski in skoz lačen.

samski in skoz lačen.

Ne vem kòĺk hodov bi. Jej zajtrk aAĺ si lačen zjùtraj?  Pa nisi upòkòjenecpò novem

Odgovor na objavo uporabnika
obupanec518, 11.11.2023 ob 14:52

ni možnosti da bi jedel v gostilni. sem na minimalni plači. kuhati pa ne znam. kaj jesti, da je nasitno in poceni?

Najlažje  je pa jamrati.Mal poguglaj, pa mal se pozanimaj pa se boš počasi naučil kuhati.Jedel bi,  pa nč ne bi zato naredu.Vsaka te bo imela rajši,če boš znal kuhati.Vse se da če je volja.

Kulinarika.net mas izi recepte

Maja653, 11.11.2023 ob 15:49

Anonimno 5913, 11.11.2023 ob 15:43

0,5 kg fižola……………………………..2€

Prekajena krača…….,………………10€

1 por………………………………………..1€

Olje ali mast…………………………….1€

2 čebuli……………………………………0,5€

Paprika, poper, sol, moka, česen v prahu………………………………………..1€

Sveže zelje (za solato)……………..1€

Za približno 15€ si skuhaš 5l pasulja, to pa lahko papaš za vsak obrok naslednjih pet dni.

Dober tek.

Če bo za vsak obrok imel pasulj bo ostal za vedno samski 😂

Saj Je solata, ne pasulj. ☺️

Ĺačen, a imaš krompir pa jajca? A si celo zaposlen, pa ni za kruh, ker se penzije usklajuje, plače oa ne. A bo dalo luna?

Samo jamranje nesposobnosti, nauci se. Sexsat znas? Dober sexs je kot dobro kosilo.

Pašta, polenta, krompir skuta in sir,…enostavne jedi ki se jih enostavno skuha. Kupis kuharsko knjigo osnovne hrane in zacnes.

Nauci se kuhat. Internet menda znas uporabljat

Ti svetujem, da se kar pustiš od lakote umret. Naravna selekcija poroka fiks. Otroci smo si sami pražili jajca, panirali šnicle, pražli pomfri. Crkni !

Ne znaš kuhati? Torej skrajni čas, da se naučiš. Zihr imaš kolikor toliko pameten telefon, tako da YouTube in gasa. Parkrat neki zajebeš, pol pa dobiš feeling in je boljše. Kot pri vsaki stvari. Začni s Špar Budget testeninami pol pa dalje. Predvsem pa to – zbij si lenobo iz riti in ne išči izgovorov. Poznam cel kup ljudi na minimalcu in nihče ne strada, jih pa veliko prej da za čike in vejpe kot pa za hrano.

Gkib, 11.11.2023 ob 16:08

No ce kup 2velke konzerve prebranca. Razrec

Ma za 4x okoli 7e

Te konzerve so drage. Ampak ena velika je za 2x in ker si eden. Je ubistvu pocen.

Joj no daj najdi si recept in si skuhaj prebranca.je pa ja boljse

Fižol, polenta, banane, jajca, avokado, meso ( kupiš zrezek sol, poper in obrneš v povni), krompir ( zamrznjen pomfri, daš na peka papir v pečico, ki jo prej segreješ na 190 stopinj, daš peči 15 do 20 min), testenine s tuno, pesto, paradižnikom s parmezanom, pogledaš kake enostavne recepte na internetu, skuhaš si hrenovko ali kranjsko klobaso, brokole skuhaš, lahko kot priloga, v solati, ko se ohladijo, zmiksaš dobiš brokolino juho ( začimbe poglej na internet), fižol iz konzerve v solati ali skuhaš in zmiksaš dobiš juho ( začimbe poglej na internet), lahko zraven zakuhaš testenine, …

Dej ne jamraj, pij manj alkohola in nehaj kadit in boš lahko jedel v gostilnah tudi, če si na minimalni plači.

Makaroni in sir pa še malo slanine za okus

najbolj preprosto bo če se naučiš kuhati, ne jej instant hrane tisto je bližnjica v bolezen.

Si najdes boljse placano sluzbo? Mislim, ce pa za hrano nimas, ki je pa osnova za prezivetje, se je treba vprasat, kaksne so tvoje prioritete. Je pa za samskega moskega, ki ne zna kuhat in res nima smisla v kuhinji,pametno,  da se prehranjuje zunaj. Malica 10€/dan x 30 dni je 300€ in z minimalcem je to mogoce. Se splaca na dolgi rok , ker bos le tako dobil tople in uravnotezene obroke.

Nabavi si kuharsko knjigo. Hitro boš osvojil tehniko in kvalitetno jedel za malo denarju

Potem pa se delat spravi pa bos jedel

Samo jamrat je kul, ne?

Imaš net, na njem preproste recepte. Ne vem, si totalno nesposoben ali samo len?

GOOGLE…….

..recepti……

Vse ostalo je tvoja lenoba😁

Jaz sem pri 25 ih, ko se odselil znal samo lazanjo iz Hoferja pogreti in skuhati testenine s kupljeno omako. To jedel 3 leta in mi je dopozdil. Pol pa odkril, da je internet uporaben za kaj drugega se kot neumnosti. Kulinarika, okusno je,….

Jaz sem se z eno penzionistko iz bloka dogovoril, da ji dam 150 eur na mesec in hodim vsak dan k njej jest. Če je ni doma, ima ključ in mi nastavi na moj hodnik. Ponavadi toliko skuha, da imam še za večerjo.

Kupiš že pripravljene jedi in samo pogreješ. Danes dobiš vse že od golaža, makaronflajša, pasulja, ričeta, segedin. 1L kantica stane okrog 4 €. Torej 120 € mesečno. Vmes pa še malo zelenjave in sadja, pa kak prigrizek.

Simona 76, 17.11.2023 ob 17:37

Zavrneš vodo. Prelomiš špagete, jih vržeš v vodo in počakaš, toliko kot piše. Ali makarone ali riš ali ajdova, prosena in še kakšna kaša. Zraven ocvreš: piščanec, riba, goveje, svinsko meso. In solata. Reci, komu, da ti pokaže kako. Na ponev daj olje in gor vrzi meso. Ni tolk težko. Pa malo zalij z vodo. In dodaj narezano čebulo in zelenjavo k mesu, kake bučke.

Ajej, ne ne, nič ne prelomiš.

Sorry, samo to je preprosto lenoba. Da v današnjem čsau nekdo reče, da ne zna kuhat, ko obstaja milijone video posnetkov kuhanja, je preprosto lenoba. Prav tako so celi kanali posnetkov, kaj kuhati z malo denarja.

Spravi se k sebi, nehaj se smilit sam sebi in začni kuhat. Vse so ti že ostali povedali.

Poznam ogromno moških, ki so mojstri kuhanja in so se naučili sami kuhat.

Kjer je volja tam je pot. Srečno.

V brskalnik vpisi, recepti po sestavinah, napises sestavine ki jih imas doma in ti vrze ven vse recepte ki jih stran vsebuje glede na tvoje sestavine doma… Drugac pa kar se ti zlusta napisi jed v brskalnik pa ti bo najdlo vsaj 10 receptov.

Preko recepta pa lahko skuhas karkoli, tudi ce nisi vesc kuhanja 🙂

New Report

Close