samski in skoz lačen.
Pojdi v kuharski tečaj.
Zavreš vodo, posoliš, not streseš makarone, pogledaš na uro in odliješ čez cedilo. Kupiš konzervo, ribe, bolonska 9maka, pogreješ na olju in streseš gor. Prižgeš pod ponel, gor daš olje in streseš konzervo. Dovolj natančno. V posodo vliješ 3 kozarce vode, počakaš da zavre in notri streseš kozarec riža. Segreješ pinev, daš gor olje in zrezek, recimo puščanca ali karkoli drugega, goveje, svinjina, riba. Ko je rahlo rjavo je pečeno.
Ma si ti ena lenoba. Trgovin je toliko, da se že tepejo med sabo, receptov imaš pa na googlu kolikor hočeš. Lahko si veliko in poceni sam nakuhaš zelo okusne jedi na žlico in jih imaš lahko za nekaj dni. Ja, samo ritko bo treba dvignit od kompa, pa za ene pol urce za šporget it, če ga nimaš, pa ga za 20 € dobiš novega, na eno rinko, tudi to je poceni in te ne bo osiromašilo.