Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski lahko pomagam. Potrebuješ kaj?

Samski lahko pomagam. Potrebuješ kaj?

Samski ženski lahko pomagam. Potrebuješ kaj? Poveš kako ti pomagam?

Verjetno rabi tiča.;a kaj ko ga ti nimaš.

jaz marsikaj rabim (dva jaguarja v garaži, sibirsko lisico okoli vratu in tigra v spalnici). 🤗

Odgovor na objavo uporabnika
Roxi, 25.03.2025 ob 16:13

jaz marsikaj rabim (dva jaguarja v garaži, sibirsko lisico okoli vratu in tigra v spalnici). 🤗

Imaš rada prefinjene stvari? Kaj imaš še rada? Si samska? Se lahko spoznava?

Pa dobro no, ti nesrečni fukfehtar, vsak dan odpiraš enako temo in beračiš za fuk. Nič te ne moti, da se vesoljni mon dela norca iz tebe. Daj no že nekaj na stran od socialne podpore in si privošči kurbo nižjega ranga, enkrat na dva meseca ali morda celo enkrat na mesec, ko dobiš zraven še enkratno nepovratno socialno pomoč. Davkoplačevalci te častimo. Strani teh ponudnic ali ponudnikov je pa več kot dovolj, ni več tako kot v starih časih, ko je bil na volj samo salomonov oglasnik.

Casher, 25.03.2025 ob 16:06

Verjetno rabi tiča.;a kaj ko ga ti nimaš.

Imam ja in tudi še kaj drugega…

Anonimno 8603, 25.03.2025 ob 15:53

Samski ženski lahko pomagam. Potrebuješ kaj? Poveš kako ti pomagam?

Jaz bi rabila 50.000€, da poplačam očetove dolgove! Hazarder in pijanec celotno življenje, razen ko si je vzel premor, da je lahko bil nasilen do mene in mame…

Imaš kripto? Pustiš kontakt, da se dogovoriva kako mi boš pomagal?

Hvaaaaalaaa 💖💗💓💖💗💓💖💗💓💝

Za posekat smreke v gozdu, in10m drvi za nasl zimo.

Samska in poterbna pomoči, 25.03.2025 ob 17:27

Jaz bi rabila 50.000€, da poplačam očetove dolgove! Hazarder in pijanec celotno življenje, razen ko si je vzel premor, da je lahko bil nasilen do mene in mame…

Imaš kripto? Pustiš kontakt, da se dogovoriva kako mi boš pomagal?

Hvaaaaalaaa 💖💗💓💖💗💓💖💗💓💝

Moj kontakt je situiranpravi@gmail.com. Mi pišeš na email, da se tam dogovoriva?

Jajca, solato, bencin, 100dek pršuta, rio mare, losos, plačane položnice in najemnina.

Anonimno 6539, 25.03.2025 ob 20:28

Jajca, solato, bencin, 100dek pršuta, rio mare, losos, plačane položnice in najemnina.

Lahko ti. Sporoči na situiranpravi@gmail.com, da se zmeniva. Mi pišeš na email?

Samska in potrebna pomoči:

Moj kontakt je situiranpravi@gmail.com. Sporoči na email, če želiš, da ti pomagam. Te zanima, da se dogovoriva?

“Samski ženski lahko pomagam. Potrebuješ kaj? Poveš kako ti pomagam?”

A v zameno  za kranjsko klobaso?

Enostavno ne verjamem, da kaj takega obstaja.  Sploh pa ne v tej državi. In ne v tem času retrogradne venere in merkurja.

Anonimno 8105, 26.03.2025 ob 15:17

“Samski ženski lahko pomagam. Potrebuješ kaj? Poveš kako ti pomagam?”

A v zameno  za kranjsko klobaso?

Enostavno ne verjamem, da kaj takega obstaja.  Sploh pa ne v tej državi. In ne v tem času retrogradne venere in merkurja.

Tudi kranjsko… lahko. Obstaja, lahko ti pomagam. Če kaj potrebuješ povej in se zmeniva. Kako ti pomagam?

Rabim spucat žlebe, pospravit klet, zvlečt železje in plehovje na odpad, vrt preštihat, z vapom oprat tlakovce, pregrablat trato, v kurilnici položit ploščice, pa tri jurje mi lahko prineseš.

Imam potrebe, 26.03.2025 ob 18:25

Rabim spucat žlebe, pospravit klet, zvlečt železje in plehovje na odpad, vrt preštihat, z vapom oprat tlakovce, pregrablat trato, v kurilnici položit ploščice, pa tri jurje mi lahko prineseš.

Tudi to ti lahko. Si ti samska? Sporočiš na situiranpravi@gmail.com in se tam zmeniva. Mi pišeš na email?

Samski ženski lahko pomagam, če kaj potrebuje. Poveš kaj potrebuješ? Tudi lahko sporočiš na situiranpravi@gmail.com in se zmeniva, da ti pomagam.

Za prebelit stanovanje. Dobro plačam.

Monique608, 27.03.2025 ob 13:40

Za prebelit stanovanje. Dobro plačam.

Lahko ti pomagam prebelit stanovanje. Mi sporočiš na situiranpravi@gmail.com, da se zmeniva. Pišeš na email?

A moram bit samska? Jaz trenutno nisem, pa bi si želela bit. Pa ne morem zaključit veze, ker moram najprej prihranit denar, da ga vrnem partnerju. Zgleda, da si je na mojo lahkomiselnost  s posojilom meni, kupil  garancijo za vezo z mano.  Torej potrebujem  20.000. Če pa ga kar tako podarjaš in ti nič ne pomeni, bi pa še imela podarjenih tam enih 100.000 kot hrano za dušo, da ga razdelim  ljudem v stiski. Kaj pričakuješ v zameno? Ponudim ti lahko samo iskreno prijateljstvo do smrti.

Samska?, 28.03.2025 ob 17:30

A moram bit samska? Jaz trenutno nisem, pa bi si želela bit. Pa ne morem zaključit veze, ker moram najprej prihranit denar, da ga vrnem partnerju. Zgleda, da si je na mojo lahkomiselnost  s posojilom meni, kupil  garancijo za vezo z mano.  Torej potrebujem  20.000. Če pa ga kar tako podarjaš in ti nič ne pomeni, bi pa še imela podarjenih tam enih 100.000 kot hrano za dušo, da ga razdelim  ljudem v stiski. Kaj pričakuješ v zameno? Ponudim ti lahko samo iskreno prijateljstvo do smrti.

Boljši mi bi bilo, če si samska. Če nisi mi je tudi prav. Mi pišeš na situiranpravi@gmail.com in se tam dogovoriva. Sporočiš na email?

Če potrebuje katera samska kakšno pomoč, da njej kako pomagam mi lahko piše na moj email situiranpravi@gmail.com in se dogovoriva. Poveš kaj potrebuješ? Kako ti lahko pomagam?

Sem samska. Peesda, a ves, da mi res lahko pomagas. Bos? Res?

Vrt je za prestihat.

Cakam tvoj kontakt…

5000 € brez vračila.

Anonimno 8603, 04.04.2025 ob 13:46

Če potrebuje katera samska kakšno pomoč, da njej kako pomagam mi lahko piše na moj email situiranpravi@gmail.com in se dogovoriva. Poveš kaj potrebuješ? Kako ti lahko pomagam?

Jaz Tarzan, ti Jane?

New Report

Close