Samski magnet za obupane ženske….
Ne vem zakaj se mi to dogaja. Po ločitvi sem bil nekaj časa samski. Premlel zadeve, in si rekel, no zdaj je pa čas za novo življenje. Začnem spoznavat ženske, nakar se mi začne dogajat ti, da se enostavno lepijo name samo obupane ženske. Al so poročene in v slabem zakonu, Al so totalno obupane depresivne, Al pa samo bežijo in gledajo korist materijslnost itd kako bi jim bilo lepše. Že takoj po dveh zmenkih me zasuvajo z problemi, pa težavami, pa finančne probleme itd itd itd.ali pa se mi dogaja, da bi se kar takoj selil poročile ustvarjale halooo se poznamo še ne. Zakaj enostavno ne morem spoznat ženske, z katero bi se ujela se družila, naj gre počasi spontano pogovori, izleti, sprehodi, druženje z otroki smeh radost žalost tko lepo počasi da si kdaj uzameva vikend za naju da se spoznavava. Enostavno naletim na začetku super ženska skozi čas pa obup od obupa. Drugače sem pa komunikativen, družaben, preprost, urejen, simpatičen, deloven, skrben, dobrovoljcek hahah. Enostavno razmišljam o tem zakaj se mi to dogaja. Zakaj enostavno ne morem spoznat prijeten ženske za prijateljstvo in ob kemiji simpatiji kaj več. Hvala za odgovore…..
enostavno privlačiš sebi podobne, tako da še par let delaj na sebi brez ženske, da boš končno tak moški, ki bo privlačen tudi v redu ženskam. Krš se vedno lepi na krš.
Zamenjaj parfum ali dezodorant za pod pazduho, očitno tvoji feromoni kličejo nase blesave in obupane babe.
Kje pa ti uspe najti toliko žensk?
Jaz osebno sem samska pa izjemno redko kje naletim na kakega samskega moškega.
Ti mogoče probavaš na spletnih portalih? Jaz sem tudi probala na spletnih portalih. Pa lahko rečem, da podobna zgodba kot ti: naval poročenih obupancev, potem ločenci z otroci , ki bi na prvo srečanej pripeljali svoje otroke, samski obupanci pri 50, ki hočejo naredit otroka… na samske brez otrok, ki bi bili za normalno spoznavanje pa tam gor skoraj nisem naletela. Sami taki, ki bi ali seks ali pa varuško za njegove otroke ali pa, da bi kar takoj začeli delat otroke.
Recimo je bil en tip, v začetku ni deloval kot f.fehtar. AMpak prvo srečanje si je namislil tako, da bi jaz prišla k njemu na drug konec Slovenije. Ko sem mu to omenila,da se pač ne bom vozila čez celo Slovenijo do njega, je pa začel, da itak bi pri njem prespala. Če mu pa to ni ok, da bi pa on prišel do mene in pri meni prespal. Prej pa tako zgražanje nad avanturisti. Ampak sam sebi se ni zdel f.fehtar.
Tako, da jaz sem zapustila portale.
Zaradi tega ker smo ženske neučakane. Nimamo rade počanih for posedanja čakanja na klic,.. rade imamo takoj vse. Kr seveda ni prav. Če si pa prepočasen ji ne daš jasno vedeti da mjo hočeš, si je želiš, bo pa itak vsaka začela težit. Tako pač je.
Zagotavljam ti, da 100% niso vse ženske obupane, še večina ne.
Tako da kar pogumno, pa lej, če ti zaupa svoje probleme, menda še ne pričakuje, da jih boš kar reševal, mogoče je samo znak zaupanja, zbližanja?
Je pa tako, da brez prtljage je človek pri dvajsetih, eni še takrat ne, vsak ima svoje križe, tudi ti.
Drugače pa ja, kolikor vem so ponavadi moški tisti, ki bi “pohiteli” pri spoznavanju, ženske pravijo, da bi si želele bolj počasi – torej ni dvoma, da boš spoznal tudi tako.
Ne bi rekla da privlačiš ti takšne, ampak takšnih je res vedno več. Ne vem, spoznavaj počasi, tudi vsak zmenek ne vzemi za zmenek, mogoče pa spoznaš kakšno fajn družbo.
Iščem eno fajn žensko za pogovor. Potem vidimo kako naprej.
Hvala za lepe in manj lepe odgovore. No tudi sam bil na portalih. Tam je katastrofa itak samo avanture. Skenslu vse portale. Se mi pa dogaja, ko grem z psom na sprehod. Itak spoznaš malo morje ljudi. Tako tudi naletim na ženske, steče pogovor, se večkrat srečaš nanese tema na o locitvah itd. Nato po parih beznih srečanjih srečanjih rečem, če greva na sprehod. Vse ok se zmenimo super umes kaka kavica pol se pa začne. Obup od obupa. Če pa je že ok pa mogoče ni moj tip ženske. Kar pa zadeva ddodorantov in parfumov. Uporabljam kolonjsko vodo in barotalko hahahaha. Super dišim.
Pa nisi baš namudrio to pisanje.
Sem zelo razumna oseba. In jasno mi je da oseba pri 40+ ima prtljago. Tako kot jo imam jaz. Neka bližina zaupanje itd se začne malo kasneje. Mislim ne moreš kar, priti pa človeka, niti ne poznaš dobro, in začeti veš to pa to pa to in ono pa ono. Mislim pa takoj pljuvat po bivših itd pa kok je tesko. Veš take stvari so zelo odbijajoce.
….neiskrenost v ljudeh….govoriš o spoznavanju in dejmo it počasi in samo uživat…najbrž vključno s seksom ….40+ se nam ne da več it igric in dejmo pričakovanja na mizo in pogledat a je to to ali ne….jaz tudi spoznavam same nakladače, kaj oni vse in kaj bi….v resnici bi me pa najraje po pol ure na kavi že podiral in samo išče kako to zapakirat v lepe besede…
Če pridejo do kave, je isto kod, da bi jim noge narazen devala.
mogoče tega nočeš slišat, ampak žal je dosti populacije 40+ pač takih… temu bi rekla osebnostno na zelo nizki ravni. nima veze, ali so poročeni, v vezi ali samski…
imaš srečo, da veš kaj hočeš in lahko take hitro pogruntaš, da ne zgubljaš časa z njimi…
Jaz točno vem kaj hočem in želim. Zato pa tudi hitro preberem kam pes taco moli. Take, ki bi takoj na mizo dale račune, kaj zakaj kako, mislim da same ne vejo kaj bi. Pa zato hitijo. Ni hujšega takoj jet v vezo in se spoznavat. Čez dve leti pa spet obup. A ni boljše počasi, spoznaš človeka njegove navade itd itd. Ko vidiš, če se ujemata pa potem korak naprej.
SAMSKI, da se ti ne bo potreba še enkrat ločevati.
Kaj hočeš. Prvi, ki pride skočit v hlačke, samo kaj , ko te vse preberejo na prvo žogo in ti je ne dajo za povohat.
Sej zato sem pa samski. Da se ne zaletava, in da po letu dveh treh.,spet ločitve razočaranja itd. Kar se pa tiče avantur. Malo morje žensk in moških, na poratlih za avanturo. Naveličan sem tega. Želim si nekaj lepega resnega iskrenega. Želim si iskreno ljubiti in biti iskreno ljubljen. Naj povem, da mi leta, materijslnost, stas, izobrazba, denar, ne pomenijo nič in nikoli, nisem gledal, na to. Vse kar želim je iskrenost, in iskreno ljubiti. Žal pa je danes samo korist v prvi vrsti.
Dajmo pričakovanja, na mizo in vidiš ali je to to. No vidiš samska40+. To je to o čemer govorim. Ti bi takoj karte na mizo, da vidiš ali se splača ali ne. Takoj jasno povedat kaj in kako naprej. Se pravi, če ti bo tip nekaj zagotovil, no potem gremo naprej, če pa ti nima ničesar za ponudit pa fuck off. Pa neglede kakšen je kaj zakaj kako. Debel suh grd lep uspešen itd itd. Takoj karte na mizo, če je kaj koristi super gremo, če je pa tip bednik pa, ko ga jebe
Savinjcanka hvala za lep odgovor.
a veš del spoznavanja je tudi zgodovina osebe in ‘bojne rane’ – življenje žal ni samo fino se met in neizmerna iskrena ljubezen….mogoče pri starosti 20…ne pa pri 40+…..jaz tudi cenim pogovore in izlete in ja iskrenost, ne pa neka zavajanja in pretvarjanja….in ja me zanima kako se tip preživlja in kje živi, njegovi hobiji in kake odnose ima z otroki ter bivšo, če obstaja….kako dejansko gleda na življenje in kako se spopada s težavami….meni to ne pomeni ‘jamranje’, ampak odprtost…pripravljenost spusti osebo blizu…..veš od lepih besed se pač ne da živet – kaj mi pomaga njegov lep nasmeh in da mi skoz piha na dušo, če pa nima za bencin do obale (banalen primer)…
Milim tako. Samski 4o deluješ rešiteljsko, kot ti je nekdo že omenil in preveč govoriš – po žensko…. 🙂 Zmanjšaj besednjak in več opazuj.
Pa velik sreče
Forum je zaprt za komentiranje.