Samski magnet za obupane ženske….
Kdo pa nima težav? Ga ni takega. Je samo razlika, ali jih želiš s kom deliti ali pa ne.
Mirsade. Hvala imaš prav. Točno tako. Res je. Kar pa se tiče moje slovnice na žalost imam samo 4 razreda OŠ končane. Pa podjetje z 20 zaposlenimi. Toliko z 4 razredi OŠ. In pa slovnične napake in pisanje.
Sej vem Marko. Vsi imamo težave in probleme. Hvala bogu da so. Jih sproti in skupaj rešujemo. Ni panika v tem. Samo če ženska takoj po zmenku ali dveh začne to to to in to pa spet to in usakic k jo pokličeš skoz jamranje mislim halo. Aj sploh še kaj pozitivnega lepega normalnega če me razumeš. Vsi imamo in jih bomo imeli probleme.
Marko razumem hvala za lepe besede. Glej tudi jaz sem se ločil pustil stanovanje otoku in bivši ženi. Se zmeraj sem oče in vedno bom. Samo ko eno spoznam ji ne govorim in ne pluvam po mami mojega otroka pač rečem niš šlo je zdaj bolje in gremo naprej. Čez čas ko a spoznam osebo pa navezeva zaupanje prijateljstvo jo spoznam malo bolje navade itd potem pa seveda pridejo na vrsto tudi problemi in težave. Vsi jih imamo in jih bomo imeli. In naveličan sem pljuvanja kako dajejo samo 80 eur prezivnine itd in kok so slabi in ne vem kaj še vse. Tudi kasneje ni lepo pljuvati po nobenemu. Samo želim si da bi spoznal žensko počasi kavica dve tri izlet dva tri hobi sprehodi večerja skupno kuhanje zabava pivo itd. Če razumeš seveda. Počasi.
Jaz sem porihtsl pri sebi in tako si želim spoznati. Ne gledam a je močna a je suha a je volana zdrava uspešna ima denar itd itd ampak dušo srce in da ima stvari urejene preproste stvari. Jaz vem kdaj imam druženje z svojim otokom kdaj so moji vikendi kdaj so moje počitnice kdaj je šola učenje treningi itd kristalno jasno razcisceno. Seveda se prilagajam če bivša žena kaj rabi ker je mama mojega otroka in se mi zdi prav da se tudi na to oziram in se prilagodim kaj naredim če je treba za otoka ker si tudi ona zasluži svoje življenje. Samo da pa zmeri naletim na žensko z 1001 težavo to mi pa res ni jasno bolj k študiram slabše je.
Pravilno razmišljaš.
Težko pa verjamem, da tako pogosto naletiš na ženske s 1001 težavo.
Iz mojih izkušenj se ljudje izražajo na 1001 način – nekdo bo iz muhe naredil slona, drugi pa bo v težavah, vendar tega ne boš zaznal. Vmes je še malo morje možnosti.
Sej naletim tudi na super žensko. A recimo potem ni tiste taprave kemije in energije ujemanja za kja več. In če tega ni obojestransko mislim da nima smisla rinitis v nekaj naprej.
A super ženska pomeni, da nima težav, da ti ustreza vizuelno in intelektualno, itd?!
Kemija in energija sta fantastični dodatek, če ju dobiš v paketu z zgornjimi lastnostmi.
Nisem pa sigurna, kako pogost je ta pojav “idealne kombinacije”.
To je zelo težko dobiti – vse v eni osebi.
“Taprava kemija in energija” je izgovor za iskanje težav.
Povedano drugače, pritegnejo vas zgolj ženske, kraljice drame oz. Materialistke (takoj poroka, otroci..).
Kako to, da si želite eno, pritegne vas pa čisto nekaj drugega? Oz. K vam priskakljajo pripadnice z drugega vesolja?
Kot rečno vam telo naravnost sporoča, da še niste nared za novo vezo. Zato srečujete zgolj “obsedene”.
Dragi Samski40. Tako prijazno pišeš, da mejiš že na psihopata.;) Gotovo nisi brez napak.
Razmisli. Sicer pa je res, iz prve roke pišem, da taki kot smo sami take privlačimo.
Če si tu gor našel dobre sogovornice, pejte v ilegalo, na ZS, morda bo kaj sreče.
April 15 greš ti na zs
April 15 zakaj sem pa psihopat. Se zavedaš pomena besede psihopat
Kdo pa nima težav? Ga ni takega. Je samo razlika, ali jih želiš s kom deliti ali pa ne.
[/quote]
ne bom jaz zdaj tebi odgovarjal, ker pač ne razumeš. Ni mi do pingponga. Pomagati želim avtorju.
Samski40, bolj kot te berem, bolj se mi zdiš tečn kot drek. Pa katera normalna bi te prenašala? Jaz sem samska, pa po tvojem pisanju sodeč, s tabo ne bi šla niti na kavo. Ker me že zdaj glava boli. Sprosti se malo, pa nehaj skoz težit.
Ne razumete. On ima samo probleme s tistimi, ki hočejo biti z njim. Ne s tistimi, ki nočejo.
To je ona Groucho Marxova šala:
[img]https://cdn-images-1.medium.com/max/1600/1*o4K7WugavAbazXs_3qMDfA.jpeg[/img]
Normalne, tebi primerne ženske so v uspešnih zvezah.
Velja tudi za moške.
Šrot, s teboj vred pa se potika naokoli.
Kaj ti ni jasno? Dobrih in uspesnih 40_letnic na trgu NI.
Normalne, tebi primerne ženske so v uspešnih zvezah.
Velja tudi za moške.
Šrot, s teboj vred pa se potika naokoli.
Kaj ti ni jasno? Dobrih in uspesnih 40_letnic na trgu NI.
[/quote]
Kaj si hotelo sporočiti, ločenci z ločitvijo postanete šrot?
Glej, bil si v zvezi dolga leta, tam je drugačna dinamika. Ko se s partnerico odtujiš, ti ne poroča več o vsakih in ovakih težavah. Če ti ženska na drugem zmenku govori o težavah, je to tudi znak, da ti zaupa, ne pomeni, da ji moraš ti težave reševat. Pač tako jih jemlji, poslušaj, poskušaj razumet in to je to, ne poskušaj reševat njihovih težave, razen, če te prosijo. Vsaj na začetku ne in tudi kasneje s tem ne pretiravat. Itak ne moreš drugemu rešit težave in večinoma noben tega niti ne pričakuje. Eni bi se samo radi izpovedali, konec. Če že tukaj zatajiš, potem ne vem, kako lahko pričakuješ prijateljstvo. Po mojem je težava v tem, da nasproti še ni prišla ta prava. Takrat bi že poslušal. 🙂
Moje osebno merilo. Če bi ženska pluvala po partnerju, bi vsekakor povrtal po tem, ali dejansko verjame, da je vsega kriv partner. Če bi odgovorila pritrdilno, potem gotovo (še) ni material za resno zvezo, saj lahko pričakuješ, da boš s tako žensko vedno kriv za vse težave. No go. Jaz te razumem, vem tudi, da se ti v fazi, kjer si, malo mudi. Ta tvoja nestrpnost tudi ima svoje posledice na drugi strani. Malo se moraš kalibrirat potem pa naletet na ta pravo. Lahko tudi traja, več let. 🙂
Marko. Vsekakor hvala lepa za lepe in v spodbudne besede. Hvala za razum in razumevanje. Kot si napisal, da bi vrtal. Tudi jaz sem vrtal, in večkrat prišel, do zaključka, da pa Glih mi bilo tako kot ženske pravijo in pljuvajo po bivših in problemih. In ja mogoče zato to odbijanje. Seveda se zavedam, da nisem bog in batina in rešitelj, ki bi vse rešil. Ampak veš Marko, ko ti po nekem zaupanju in n pogovoru reče ženska, veš sem totalno v krizi, pa jaz kaj pa je. Veš rabim 1000 eur. E to so vse te stvari, ki me enostavno odbijajo. Mogoče, da res rabi, in, da bi bila kasneje lahko lepa veza. Ne vem. A ne moreš mi pa takoj dej mi 1000 eur. Hvala Marko se enkrat za razumevanje in lepe besede. Mah bo ko bo enkrat bo že prišla hahahaha.
Ne, da se mi mudi. Ali pa, da bi hitel. No malo mogoče ja prehiteva. Samo leta bežijo. Ne želim pa si skakanja iz cveta na cvet leta bežijo, kar na enkrat bom pa 50. Pol pa počasi postaja vse težje. Imam namen si se kaj skom ustvariti. Ampak ja mogoče imaš prav. Počasi bo že prava prišla. Ob priliki imaš pa pivo v dobrem velja Marko. In se enkrat hvala.
Hehe, a za dnar te fehtajo? Ja poveš ji, da imata nekaj skupnega, da jih ti tud rabiš. Saj dnar vedno prav pride. 🙂
No na take pa nikoli nisem naletel, pa jih ni bilo tako malo. Vsekakor je to preveč predrzno za moj okus in preveč nespoštljivo.
Samo prave lisice bodo pretkane teh se merki.
Star si 40, pa že pišeš o 50…ti se čist preveč trudiš eno zahaklat. Mislim, daj se vstavi malo, malo zadihaj. Ženske še prehitro opazimo, ko se komu mudi (in tebi se) in to nas odbija (no, mene odbija, pa tud mislim, da v veliki večini ostale).
Trenutno dejtaš same “neprave” oz. obupanke kot jim sam praviš. Si pomislil, da mogoče zato, kr tud sam deluješ obupan?
….pojdi v cerkev in se pomoli….on zgoraj vleče vse niti…..:)))
Forum je zaprt za komentiranje.