Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski magnet za obupane ženske….

Samski magnet za obupane ženske….

Vzemi si čas in napiši kaj je bilo narobe v prejšnjih vezah oz. kaj te je pritegnilo na ženski.
In boš videl da so vse po istem kopitu hitro iz ene veze v drugo samo da niso samske.

Ustav konje, pošlihti pod kapo kakšno hočeš in uživaj življenje.
Če kakšno zahaklaš lepo počasi. Saj nisi najstnik.

kot bi pisala jaz…. 🙂 očitno nimam te sreče, biti na pravem kraju ob pravem času.

enako…..pa samska zaradi višje sile….žal

No ženska stran medalje. Saj je samskih ločencev in vdovcev samo kaj ko so tako dolgočasni. Slab sex nič se jim neda jamrajo o službi.
Se ne čudim da so ločenci.

Evo, sedaj pa čisto resno, oz.morda za nekoga manj resno 🙂

Sem prijeten moški, star 34 rosnih, a zelo zrelih pomladi. Urejen, z zelo pošlihtanim podstrešjem, s službo za nedol.čas, s parimi hobiji … športnik po srcu in duši, rad potujem, veliko berem; zelo komunikativen.

Prihajam iz štajerskega konca, samski (po daljši zvezi) nekje leto in pol, tako da sem v tem času predelal stvari, ki so mi ležale na srcu in duši, in sem nekako “čist” v tej smeri.

Moja želja je spoznati prijetno žensko, z urejenim podstrešjem, s katero bi v osnovi razvil en zelo lep (tisti pravi!) prijateljski odnos, ki bi morda s časom prerasel v resno razmerje. – Bi si skupaj z menoj želela vstopiti v jesen življenja? – Bi si z menoj želela kdaj na sproščujoč sprehod & skupaj z menoj odkrivati lepote Slovenije, ali pa tujine? – Imaš dovolj monotonega življenja v smislu samskega življenja?

V kolikor si želiš enako, kot jaz, te prosim, da se mi oglasiš s kakšnim prijetnim sms-om na mojo gsm št., ki sem jo ustvaril samo za ta namen, da se ne izpostavim s svojo pravo gsm št. 🙂

Piši mi – vesel bom tvojega pisanja.

051805438

…navadno dobimo to, kar smo sami.

Jaz pa si želim kakšnega prijateljstva z moškim, pa ga tudi niste sposobni! Mogoče pa si sama podzavestno želim kaj drugega, da takšne privlačim???? 😀 😀 Skratka začaran krog…

“Norci” iščejo “normalne” in obratno 😀

Samski40, po prebranem sodeč, se te je za izogibat. Tečen, obupan do daske in še zdaleč, da boš normalen. Z glavo skozi zid 😛
Brigaj se zase, ukvarjaj se s stvarmi, ki te zanimajo in bogatijo zorni kot, ne seciraj sogovornika/ce.
Kot so dejali moji predhodniki; podobno privlači podobno (zakon privlačnosti). Če spoznavaš obupane, potem vedi, da tudi sam deluješ obupan.

Pozdravljeni,malo berem vse te poste.Tudi jaz iščem nekoga s katerim se bo dalo vsaj pogovarjati normalno.Sem bila na nekaterih portalih obup sam sex,pridi k meni,razna vzdihovanja.Vse sem pustila ,ker mi je škoda časa.No da ne bom jamrala imam dva otroka,ločena,zakaj – kasneje.In sedaj kaj si želim nekoga s katerim si delim lepe trenutke.Si pomagava v slabih,greva v naravo,sva iskrena,si urediva življenje po najboljših moceh,si zaupala…..ja saj ne vem če takšni sploh obstaja.?Mogoče pa,ne hitim,hočem počasi,če preskoči iskrica,pa naprej…..

Obupana 40+
Ne obupuj, tudi sam sem bil zelo rauocaran nad zmenki. Potem sem si vzel dolgo pavzo, spoznal zensko, se opekel. A nisem obupal😊
En dan, sem si tocno zastavil kaksno zensko zelim spoznati. Nisem se osredotocal na zunanjost, temvec karakterne znacilnosti.
In par mesecev kasneje, sem jo spotnal 😊
Pa sem tudi 40+

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close