Samski moški na monu vs v reali?
Kaj pravite, je tipičen samski monovec tak kot tipičen samski moški v reali?
Tule gor je nekaj samskih moških in močno upam, da to niso tipični samski moški v reali.
V reali srečam samske moške pa so večinoma čisto ok, normalni ljudje. Pa potem berem mon in se sprašujem ali tisti moški v reali samo dobro igrajo ali pa se na monu zbirajo samo odpadki?
upam da ne, 30.03.2025 ob 09:33
Kaj pravite, je tipičen samski monovec tak kot tipičen samski moški v reali?
Tule gor je nekaj samskih moških in močno upam, da to niso tipični samski moški v reali.
V reali srečam samske moške pa so večinoma čisto ok, normalni ljudje. Pa potem berem mon in se sprašujem ali tisti moški v reali samo dobro igrajo ali pa se na monu zbirajo samo odpadki?
jaaaaaaaaaaa.
Seveda so normalni. Sej mi ti v reali tudi nebi zaceli govorit da si nječ od nječ.
Drgač pa kontam te dni…
S cim se srecujete… kvalitetni moski so tam zunaj. Zakaj tega ne deijo s tabo?
Ja ker dejansko pri tebi ni nobene vrednosti.
Zakaj pa njega obletavajo? Ja ker vrednost tam dejansko je.
Al kaj? Take dobre, mi kao ne vemo. Smo zgube. Tam zunaj pa tocno to kar ti govorimo potem bi se stepli za vas tam zunaj. Res bi se. Tko ste pa nječ od nječ.
Sej pa ti pravim tam. No katere kamnčke si dobila? Ste dobile?
Vas ko malo izprasas pa potipas vidis da je to vse fejk. Sleparke. In valda da te moski ne vidi kot nekaj vec. Hrđave osobine… ne kuha… nic od nic ne pocne… jst res ne vem ker to vidi kot superiorno…
Al pa kera nika kovac ti je rekla da je to vec. To je manj. To je kurac ne pa vec.
Ah, tule na monu je nekaj bimbotov, ki so zrasli gor v prepričanju, da jim ženske pripadajo. Zdaj pa reveži ubogi vidijo, da jih nobena ne mara in zlivajo gnojnico po ženskah. To so tisti reveži z dna družbe. Pa ne mislim finančno, ampak po pameti, karakterju.
V reali so moški čisto ok. Eni boljši, večina povprečnih, nekateri pa taki kot monovci.
Evo ti…
…https://m.youtube.com/shorts/czgDNbAgV7k
Tam sem isto napisal…
Zdej pa poglej kje ste ve. Ve mate glavo v riti jebote. Lej kako se spravljate h stvarem
In ti si neki vec na zahodu? Ve mate pravice?
Stari kontra je. Ve na zahodu ste najnižje.
Pravijo, da je v družinah veliko nasilja, zlorab, da je dosti varanja partnerjev, alkoholizma, parazitiranja in vsega. Kaj to pomeni? To pomeni, da si veliko žensk za partnerje izbere alkoholike, nasilneže, prevarante, lenuhe, smrduhe, škrtuhe, falirance in iztirjence vseh vrst.
Torej, če so samski na monu res tako grozni, so samski po lastni izbiri. Lahko bi si komot našli babe, ker vas je polno takih, ki se poročate z “groznimi karakterji”.
upam da ne
ti n ostal kokle izjemno podcenjujete moške. ne vem ako naj ti, še napišem, nak oliko načinov naj tukaj še napišem preden boste razumele. ne vem več kako še.
moški vemo fse o ženski. fse. fsaj tisti ki smo nad 30. tisti ki smo nad 40, pa da šedobro zgledmo, kar je p ovaše po žensko dober izgled, pa sploh. zakaj? ja ker smo vas sporbali veliko. in če dam na takega še da je neki dodelan, kr pameten, kr inteligenten, ima neko čustveno inteligenco full razvito, da je dodelan, da ima denar, ima dobero kus za oblčait se. KAJ MISLIŠ TI??
Ženske niste pametne. šola ki jo imate vas ne naredi pametno ampak indoktrinirano v levičarsko poltiko skozi feminizem. FSE VEMO. fse. mogoče kaki fantič 18 let še ne ve. pa še ti zdaj vejo. naši isnovi vejo. ker jih mi ateki naučimo. zakaj jih to čimo??? ja ker os nas vzgajala samske ločene luzerke in nam uničile življenje. zato. ker os nas učile feminsitke v šolah.policajke ustavljale. prideš v ESD pa lih tolko, da sam čakaš, kdaj bo levap oltika spustila kriterije, da boš moral, še neko ateltsko lezbiko gledat. in razmišlajš, kako bo šla hcat, srat. kako ji boš rit brisal, k obo posrana in gotova in adijo, da te ne bo prijavila za posilstvo. kako jo boš zmržjeno cleo, belo v faco, preoblačil pamoderc pa gate pa ne vem kaj. da ne boš kaj kriv. zato, ste si ženske same zjebale use. ker ste sprejele feminzem odprtih gopcev. ker hodite na družboslovne šole. ker niste vzgojene v ženo. kaj misliš ,da bom jaz pazil pa skrbel pa rihtal pa vozil oroke mojega fanteka na trening in vse mogoče pa ga učil da bo nek uspešen moški. pol pa si bo lahko zbiral izme ene od vaših zabluženih razvajenih luzerski hčerkic, ki sanjajo o zeleni energiji i nso femisnstke??? kaj si ti nora malo?? ahahah da si boj fantek priden fajni športen moral zbirat izmed takih kto ste tukahj gor, ločenk smrldjviih, ugabnih samohrnailk??? takeh čerkice ugabne?? NE HVALA .
moški pač naredijo, kar morajo, da si spraznijo jajca. in nič drugo niste za nas kot to. 3 lukne in odvečno meso. če, pride do ljubezni, č pride, pride kasneje. prvopa mora biit ženska , suha, sexy, športna, lepa MLADA. žena!!!
kar tukaj in v reali niste ženske. ker znamo moškibolje kuhat od vas. fse zanmo sami naredit doma. problem je smo v tem da imamo feminozem, komunizem i nda vam leva vlada odnaša rit od malega in zavira fante od malega. to je resnica fsega. in nimamo denarja dovolj ker os fse sluzbe rezervirane za leve fašsitke. ki os njihove volilke. to je resnica fsega.
Zdi se, da se tu na forumu pokažejo tudi naše temne plati, ki jih v vsakdanjem življenju poskušamo skriti. Verjamem, da če bi se spustili v odnos s kom od tu, bi te dejavniki, ki jih tu beremo iz varne razdalje, priplavali nezavedno na površje in bi se z njimi rabili soočiti v realnem času.
Mislim, da je dogajanje na forumu odraz stanja na terenu in da ni dosti drugače, kot bi bilo, če bi se srečali iz oči v oči. Ljudje nosimo v sebi marsikaj, kar je bilo potlačeno in odcepljeno in nezavedno ponavljamo vzorce, ki so nam nekoč služili, da smo preživeli. In ko prevzamejo krmilo, imamo pred seboj frustriranega, ranjenega, trmastega otroka, ki poskuša izraziti svojo stisko na način, ki mu je najbolj domač in bolj kot ne edini poznan.
Velja tako za moške, kakor za ženske. Pogosto, ko berem zapise tu, me zagrabi nekakšna otožnost pomešana z grozo, da je na drugi strani nekdo, ki je morda v vsakdanu medicinska sestra, trgovka, učiteljica,… in se bova ob kaki priložnosti srečala. Potem pa pomislim, da v resnici tudi sicer oseba, ki jo vidim ni oseba s katero govorim in da je tudi sicer treba z mnogimi delati v rokavicah, saj se že ob bežnem pogledu obazi, da so tik pred tem, da izbruhnejo.
Izkušnje kažejo, da je ta forum en tak odraz, kaj ljudje, ki jih srečujemo v vsakdanu pogosto čutijo in kaj jih bremeni. Da tu na forumu lahko sem ter tja pokukamo v kotičke duše ljudi, ki jih srečujemo, katerih se močno sramujejo in ki posledično močno zaznamujejo njihova vedenja in ravnanja, kadar se sprožijo čustva, pred katerimi bežijo. Odtujenost se mi zdi kar širši fenomen, ki ni niti najmanj omejen zgolj na ta forum.
Ma ne no. Sem bila prepričana, da so Božota blokirali pa se pojavi ta driska v moji temi. Pa kaj ga res ne morejo odstraniti z mona?
Včasih so se ženske skoraj morale poročiti. Redka je ostala samska. Nekako skoraj nujno je bilo, da se poroči. Tako, da so tudi razni izmečki dobili svoje žene.
Danes je drugače. Če ženska ne najde ok moškega, komot ostane samska. Posledično izmečki ostanejo samski in zlivajo gnojnico po ženskah, jim grozijo, žalijo.
V reali poznam kar nekaj samskih moških, takih normalnih, ne žalijo žensk, ne grozijo. Ženskam pa so zanimivi.
upam da ne, 30.03.2025 ob 09:56
Ma ne no. Sem bila prepričana, da so Božota blokirali pa se pojavi ta driska v moji temi. Pa kaj ga res ne morejo odstraniti z mona?
Včasih so se ženske skoraj morale poročiti. Redka je ostala samska. Nekako skoraj nujno je bilo, da se poroči. Tako, da so tudi razni izmečki dobili svoje žene.
Danes je drugače. Če ženska ne najde ok moškega, komot ostane samska. Posledično izmečki ostanejo samski in zlivajo gnojnico po ženskah, jim grozijo, žalijo.
V reali poznam kar nekaj samskih moških, takih normalnih, ne žalijo žensk, ne grozijo. Ženskam pa so zanimivi.
Ja, čudno da potem toliko pišejo o nasilju v familijah, če so taki, ki ne spoštujejo žensk, obsojeni na samskost.
NIso rabile. Ti pa do da socialni prestiz in ugled
Ne?
No kje si? Kje si brez moskega? Jaše te vsak k ma 5 minut cajta. Zadnjic z mamo v trgovini pa je rekla za trgovke. Sem rekel vsak ki prinese 5e te lahko zajebava…
Pa sploh ne ves kako jst npr vidim zensko ko ji moski npr rece tiho in ona res tiho v javnosti. Se vedno za njim. Lojalna. Stari ti si dama!!!
Pise v bibliji da bodi na samovoljno zensko gledali kot na psa.
Jao, Desi, kaj si boš še namislil? Hočeš povedat, da je kriva ženska, če jo moški tepe? Kako nizko boš še ti padel?
Kaj je s človekom, ki tu gor piše cele romane in se dela, da je strokovnjak za psihologijo in ta ista oseba hrakti piše neboluze v stilu, da je ženska kriva, ker jo moški tepe? Aja, ne ženska je pogosteje nasilna kot moški. Zato pa beremo kako moški koljejjo ženske, ker jih zapustijo, a ne? Ker so ženske ta nasilne.
upam da ne, 30.03.2025 ob 10:13
Jao, Desi, kaj si boš še namislil? Hočeš povedat, da je kriva ženska, če jo moški tepe? Kako nizko boš še ti padel?
Kaj je s človekom, ki tu gor piše cele romane in se dela, da je strokovnjak za psihologijo in ta ista oseba hrakti piše neboluze v stilu, da je ženska kriva, ker jo moški tepe? Aja, ne ženska je pogosteje nasilna kot moški. Zato pa beremo kako moški koljejjo ženske, ker jih zapustijo, a ne? Ker so ženske ta nasilne.
Pravim, kar sem napisal. Ženske pogosteje sprožijo fizično nasilje nad moškimi. Res pa je, da moški navadno povzroči večjo škodo, če je nasilen napram ženski.
Analogija: bi napadla medveda? Najbrž ne, ker si znaš predstavljati, kaj sledi, če ga. V družini pa ta logika nekako ne vzdrži in ženske pogosteje fizično napadejo fizično močnejše moške.
Desi, ja, res si padel na poden, da si take izmišljuješ.
Poznam lepo število žensk, ki so jih možje pretepali. REs, da starejše generacije, amapk vseeno. In samo skrajno moteni osebek bo trdil, da so ženske tiste, ki so prve napadle. Ti povem, da si te ženske niti glasno govoriti niso upale, kaj šele, da bi upale udariti.
Prav verjeti ne morem kaki zmazki od moških se najdete na monu.
Vse tvoje leporečenje, potem pa take izjave, da te kozlat stisne.
Lahko padeš še bolj na dno? No pa saj me ne čudi na vse, kar si pisal tu na monu, da gre za resno bolnega tipa.
Imam opravka z ogromno ljudmi in če bi vzela vso resnico ki jo tu piše par primerkov (Navajo in podobni) bi nehala verjeti v ljubezen. Resnica je precej drugačna, takih je zelo malo, to so moški ki so zasvojeni s seksom, ki nimajo nobenih vrednost,so na Tinderju, prvi v vrsti za ženske ki tam iščejo seks, vendar je to za njih potrošna roba, za povalat in pustit. Ampak takih ni tako dosti. Mogoče 20-25%. Tudi moški sive miške so, isto kot pri ženskah, so zagrenjeni ker so bili tolikokrat zavrnjeni, vendar ni zlobe v njih. Nekateri dolgoletni samski potem otopijo, nehajo verjeti v ljubezen. Imeli so smolo, končali z vezo pri 35 letih, nato še niso znali spet vklopiti v parckanje in je čas mineval. Pa so lahko zelo v redu. So pa družbeno aktivni, sodelujejo v lokalnih skupnostih in so dostikrat zelo prijetni moški. Škoda da se je življenje tako zasukalo , ker čist iskreno, marsikateri samski moški je bolj prijeten kot zasedeni moški. Varanja je dosti manj, kot se tu opisuje (9 moških na 10), pa znam zelo dobro ocenjevati. So določeni moški ki morajo varati, to je v njih, ni jih pa tako veliko kot se tu opisuje. Moški ki najde žensko, z katero se razume, ki ga privlači, seksualno in mentalno, bo bil z njo. Srečen bo, da ima svojo komoditeto, da lahko za kratek čas zaspi po kosilu, da ima urejen dom in družino, tak moški ne bo skakal okoli.
ve se, 30.03.2025 ob 09:49
Pravijo, da je v družinah veliko nasilja, zlorab, da je dosti varanja partnerjev, alkoholizma, parazitiranja in vsega. Kaj to pomeni? To pomeni, da si veliko žensk za partnerje izbere alkoholike, nasilneže, prevarante, lenuhe, smrduhe, škrtuhe, falirance in iztirjence vseh vrst.
Torej, če so samski na monu res tako grozni, so samski po lastni izbiri. Lahko bi si komot našli babe, ker vas je polno takih, ki se poročate z “groznimi karakterji”.
!!!
Res se v vsaki temi namesto posvečate vsebini, posvečate uporabniku.
Desi je nekoga ranil s tem ogledalom o sikajočih ženskah. Res si je težko nalit čistega vina in se pogledat objektivno. Ženske smo komplikatorke in še kaj. Ogromno je primerov, ko se jezik ne ustavi ob pravem času, ko se pika pika pika in priliva. Vsak posameznik ma svoj glas in temu glasu pripada njegova pogled. Pričakovat od drugega, da bo mislil in čutil popolnoma enako kot ti je norost. Da si je nekdo popoln in brez napak je norost. Ni normalno, da se kdo nosi nad drugimi, poveličuje vse na sebi in ne vidi napak. Enostavno to ni normalno. Ne more bit. Recimo ta zartrose. To more bit nekje premaknjeno. Pč tk to ne gre. Moti vas pa en idesi, ker vsi čutite z njegovo familijo in vse vete, o sebi pa nč ne povete. Tu gor je vse tk al tk noro. Včasih seveda tut js. Ampak nikol nism mela potrebe po tem, da zaničujem soljudi in hvalisim sebe 24/7. Od kje enim tk nujna potreba po tem.. že vedo. Na monu ni nobene reale. VEČINA VAS PLAVA V OBLAKIH SE PRETVARJA IN FANTAZIRA. Ampak s tem ni nič narobe, če s tem ne škodite sebi in drugim. Huje je to, da večina vas rabi NUJNO rabi slabše druge, da lahko vidite v sebi kanček dobrega. Bodite kr stene glede na druge!
Idesi, vse imaš prav. Vse kar je črno skrito v resnici, se tu gor prelije. Žal sem sama izkusila to črnino, s tem da nikogar nisem ne poznala ne slabega želela. Samo dobro. Dobila pa sem hudo žalostno lekcijo, ki bo za vedno v mojem srcu.
Da zaključim. Najbolje je naredil Popaj, ko se je res povsem distanciral od mona. Sama sem večkrat poskušala oditi, pa vseeno pridem nazaj zaradi posameznikov, ki znajo tudi kaj lepega napisati in se podružiti. Hvala tebi pa še vsem, s katerimi se na kratko občasno podružim in si izmenjam pozitivno besedo, ki jo vsi rabimo.
Gledam posledice potresa. Žalostna sem.
Lep vikend, kolikor je lahko.