Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški na monu vs v reali?

Samski moški na monu vs v reali?

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 30.03.2025 ob 11:19

upam da ne, 30.03.2025 ob 09:56

Ma ne no. Sem bila prepričana, da so Božota blokirali pa se pojavi ta driska v moji temi. Pa kaj ga res ne morejo odstraniti z mona?

Včasih so se ženske skoraj morale poročiti. Redka je ostala samska. Nekako skoraj nujno je bilo, da se poroči. Tako, da so tudi razni izmečki dobili svoje žene.

Danes je drugače. Če ženska ne najde ok moškega, komot ostane samska. Posledično izmečki ostanejo samski in zlivajo gnojnico po ženskah, jim grozijo, žalijo.

V reali poznam kar nekaj samskih moških, takih normalnih, ne žalijo žensk, ne grozijo. Ženskam pa so zanimivi.

Idesi, vse imaš prav. Vse kar je črno skrito v resnici, se tu gor prelije. Žal sem sama izkusila to črnino, s tem da nikogar nisem ne poznala ne slabega želela. Samo dobro. Dobila pa sem hudo žalostno lekcijo, ki bo za vedno v mojem srcu.

Da zaključim. Najbolje je naredil Popaj, ko se je res povsem distanciral od mona. Sama sem večkrat poskušala oditi, pa vseeno pridem nazaj zaradi posameznikov, ki znajo tudi kaj lepega napisati in se podružiti. Hvala tebi pa še vsem, s katerimi se na kratko občasno podružim in si izmenjam pozitivno besedo, ki jo vsi rabimo.

Gledam posledice potresa. Žalostna sem.

Lep vikend, kolikor je lahko.

Ja grenivka. V tolažbo tebi. Tut popaj je rabil, dolgo je rabil da je naredil korak ki ga je. Spomni se vseh tem, ki jih je odprl in črev v njih. Torej,ne obupaj!

Jaz močno dvomim, da imajo tile monovci sploh kaj izkušenj z ženskami. MOgoče prostitutke.

Drugače si pa težko predstavljam, da bi jih kakšna ženska povohala.

Pa, ko gledam moške v reali, so čisto normalni. Ko pa berem mon pa dobim občutek, da so tule gor skoraj sami motenci, psihopati, zlobneži. Vsekakor upam, da je pač mon zbirališče izrodkov in da v reali moški niso taki.

Mogoče gre v resnici samo za par osebkov, ki pa naklofajo na stotine postov vsak dan pod različnimi niki in je potem videt, da je ogromno moških tu gor, ki tako razmišljajo?

Toliko enega sovraštva do žensk. Za kozlat res.

Pa ne ni panike, da bi se taki razmnoževali. Današnje ženske niso nore, da bi si navlekle to na glavo. Raje ostanejo samske.

Z vsakim samskim je nekaj narobe, drugače ne bi bil samski. Najboljši so poročeni!

Crazy Frog, torej so ženske same krive, da jih moški pretepava, ubije, zakolje? Ja, bravo, s čim vse ene v rit lezete temu Desiju.

Ti resno nimaš pojma.

Včasih je bilo veliko žensk deležnih nasilja. Moški so jih pretepali in to je bilo čisto normalno. In ne, te ženske niso nič sikale. NIso upale ust odpreti pa je že letelo. Ker je bil on pač pijan ali pa, ker ga je kdo ujezil in muni upal vrniti pa je potem stolkel ženo.

Se ti sploh zavedaš kaj blebetaš? Vemo, da je Desi trčen do kraja, da se ima za žrtev. Vemo, da se je gonil okrog kot pes in delal otroke pa ni skrbel zanje. Zdaj pa se joka po monu, da je on žrtev. In ene mu še nasedate. Ja, ženske so do žensk res najbolj podle.

upam da ne, 30.03.2025 ob 11:22

Jaz močno dvomim, da imajo tile monovci sploh kaj izkušenj z ženskami. MOgoče prostitutke.

Drugače si pa težko predstavljam, da bi jih kakšna ženska povohala.

Pa, ko gledam moške v reali, so čisto normalni. Ko pa berem mon pa dobim občutek, da so tule gor skoraj sami motenci, psihopati, zlobneži. Vsekakor upam, da je pač mon zbirališče izrodkov in da v reali moški niso taki.

Mogoče gre v resnici samo za par osebkov, ki pa naklofajo na stotine postov vsak dan pod različnimi niki in je potem videt, da je ogromno moških tu gor, ki tako razmišljajo?

Toliko enega sovraštva do žensk. Za kozlat res.

Pa ne ni panike, da bi se taki razmnoževali. Današnje ženske niso nore, da bi si navlekle to na glavo. Raje ostanejo samske.

VI verjamete v pravljice.

Ne?

Cist slucajno vsi tlele isto tupimo. In lih celotna populacija teh ki to tupimo smo se tlele zbrali…

Zunaj pa cist slucajno ne gre.

Res je, v reali takih ni, v virtuali pa take negativnosti piše samo zlobna umetna inteligenca.

Umetna inteligenca tudi spravlja v javnost lažne podatke o pretepenih, posiljenih in na vse načine zlorabljanih ženskah. V resnici moških, ki bi to počeli v reali ni. Kaj šele, da bi s takimi izmečki šle ženske v partnerska razmerja. Tega se enostavno ne da zamisliti.

crazyfrog, 30.03.2025 ob 11:20

Ja grenivka. V tolažbo tebi. Tut popaj je rabil, dolgo je rabil da je naredil korak ki ga je. Spomni se vseh tem, ki jih je odprl in črev v njih. Torej,ne obupaj!

Vidim ga občasno res redko, komentar en in ga spet dolgo ni. Upam da je ok. Tole življenje ki ga zdaj vsi živimo je zelo skeri. Tam nekje na enem otoku ob Karibih ljudje kar zginjajo, 60 ljudi pogresajo. Ni jih. Nihče ne ve kje so. Če to tu pride ….

upam da ne, 30.03.2025 ob 11:26

Crazy Frog, torej so ženske same krive, da jih moški pretepava, ubije, zakolje? Ja, bravo, s čim vse ene v rit lezete temu Desiju.

Ti resno nimaš pojma.

Včasih je bilo veliko žensk deležnih nasilja. Moški so jih pretepali in to je bilo čisto normalno. In ne, te ženske niso nič sikale. NIso upale ust odpreti pa je že letelo. Ker je bil on pač pijan ali pa, ker ga je kdo ujezil in muni upal vrniti pa je potem stolkel ženo.

Se ti sploh zavedaš kaj blebetaš? Vemo, da je Desi trčen do kraja, da se ima za žrtev. Vemo, da se je gonil okrog kot pes in delal otroke pa ni skrbel zanje. Zdaj pa se joka po monu, da je on žrtev. In ene mu še nasedate. Ja, ženske so do žensk res najbolj podle.

Težko verjamem, da bi takega Desija v reali katera povohala. On, če že, ima izkušnje samo s prostitutkami. On je samo osebek, ki nekaj na internetu klofa brez veze, v resnici se pa žensk boji.

Halo zenska ma kontinent zamenjaj… casovni stroj da izumijo in se vrni 100, 200, 300 al pa 500 let nazaj.

Slaba zenska je se vedno slaba zenska. Vedno bo tretirana tako.

To kar ne deluje ne bo nikjer delovalo. Noben čas ne bo delovalo.

Oslice so naredili iz vas.

Lahke stvari niso spostovane. Kako bi potem morali tezke tretirat?

Vidis da mas ti v glavi logiko cisto pomendrano.

Dve celici se tepeta za tretje mesto.

Smešno pri vsem tem pa je, da tile mončki, ki tule zlivajo svoje sovraštvo na ženske, cele dneve visijo na tinderju, ona on.

Tule žalijo ženske, jih ponižujejo, jim grozijo, privoščijo same grdobije… a ti isti mončki visijo po spoznavnih portalih in fehtarijo ženske za pozornost. Potem pa jokajo na monu, ker so poslali več tisoč lajkov ženskam pa niso dobili niti odziva, kaj šele zmenka.

Grenivka422, 30.03.2025 ob 11:30

Vidim ga občasno res redko, komentar en in ga spet dolgo ni. Upam da je ok. Tole življenje ki ga zdaj vsi živimo je zelo skeri. Tam nekje na enem otoku ob Karibih ljudje kar zginjajo, 60 ljudi pogresajo. Ni jih. Nihče ne ve kje so. Če to tu pride ….

Sm vidla to. Ja vsega boga se dogaja. Ampak kakorkoli obrnem skeri gor dol.. rezultat končn bo vedno ostal enak. Smrt je tista, ki se ne soremeni,kljub dinamiki življenja, smrt je tista, ki nam je vsem enako garantirana. S strahom se nič ne spremeni, sam trenutek se izgubi. Ne bodi preveč žalostna, glej s svetle plati in užij kokr ti je še dano.

Ti “upam da ne”. Iz mojega zapisa si vzela in poljubno razbrala kar kopiči in tehta tvoj um. Moj zapis meni ni tk bran. Dediju nič ne lezem v rit, še manj pa v tvojo. Podpiram njegovo izjavo, da ženska ni vedno žrtev,ampak je zagon. O tem se bo še govorilo. Ogromnokrat je žrtev v kriznem centru je dela s tem neomajno. Ogromno posredovanj. Ogromno neumnosti in vračanja v popolnoma enakl zanko,kljub pomoči, posredovanju. Ampak js nikol ne izhajam zgolj iz ž in m  ampak gledam na vsako bitje enakovredno. Nikol ne sodim  nekoga zrt kurca med nogami ali kakšno zrt pičke, kakor vi svet delite. Gledam na situacijo. In življenjski primeri kažejo, da se je preveč teže dajalo na fizično ranljivost. Psihično nasilje paostaja neopazno.

CrazyFrog, Desi se topi ob tvojih besedah. Ves srečen, da ga ena podpira v njegovih nebulozah. Velikokrat je že poniževal ženske tu gor, da ne omenjamo kaj je počel ženskam v reali, kaj je počel svojim otrokom, a se najdete trape, ki mu lezete v rit in ga poveličujete. Kdo bi si mislil.

Daj še začnita skupaj vreščati, da so si ženske same krive, če jih moški posili.

upam da ne, 30.03.2025 ob 11:45

CrazyFrog, Desi se topi ob tvojih besedah. Ves srečen, da ga ena podpira v njegovih nebulozah. Velikokrat je že poniževal ženske tu gor, da ne omenjamo kaj je počel ženskam v reali, kaj je počel svojim otrokom, a se najdete trape, ki mu lezete v rit in ga poveličujete. Kdo bi si mislil.

Daj še začnita skupaj vreščati, da so si ženske same krive, če jih moški posili.

So primeri,ko so zagonski trigger. A ločiš ti kaj med tem kr se ti razlaga. Js menim, da nihče nima pravice nad druga roko stegnt. Pravim pa tudi, daje zlo pogosto kje trigger tam kjer se dela vse nedolžno. Jah sori tk je. Marsikaj je treba v zakuo vzet. Pa v zahodni družbi,ko so naši dedci res že pomehkuženi kužeki se lepite na popolne norce? Ob vsej mržnji, vedenju, inteligenci ste vseeno žrtve? Ja pol mamo pa res ekstremno prefrigan moški svet, ki mu ženske nikol ne bomo dorasle. Js menim, da v zahodni družbi smo manj zatirane, mamo svoj glas,smo pa zlo objektivizirane, sam zgleda nam to prevečkrat ustreza, da bi ble sposobne to dejansko predrugačit. Ženske ki so okusile manjvrednost v pravem pomenu nikakor niste/nismo te novodobne jezikave in napoudelujče lutke. Vse je po malem izrojeno in pretirano. Pravim ti, da imaš možnost bit odgovorna zase. Zato preprosto skrbi zase. Ti si tut sama kriva, da si odprla temo, vanjo je padel nekdo s čimer si obsedena in zdaj živčkaš zrt naših pogledov? Kdo ti je kriv, da ne izhajamo vsi iz tvoje perspektive? Svet ni črno bel.

Ti si pa res usekana do kraja Nora Žaba. Od kje ti sedaj ideja, da se jaz lepim na psihote, da imam s kakim nasilnežem opravka? Res si usekana do kraja, kar nekaj si namisliš in potem blodiš in blodiš. Ne mešat mene v svoj drek.

upam da ne, 30.03.2025 ob 11:57

Ti si pa res usekana do kraja Nora Žaba. Od kje ti sedaj ideja, da se jaz lepim na psihote, da imam s kakim nasilnežem opravka? Res si usekana do kraja, kar nekaj si namisliš in potem blodiš in blodiš. Ne mešat mene v svoj drek.

Aja to pa res nism razumela. Da je tvoj popoln svet brezmadežn, vse imaš pošlihtano, sam mal kosti si navrgla -popolnoma nedolžne opazke. Pa sm res js ta usekana? Btw nad mano izvajaš verbalno nasilje💪 women power!

Ojej, če norici poveš, da je norica, je to nasilje.

Če si zmešana žaba namisli, da sem jaz neka žrtev, da imam nasilneža pa tako naprej, je nasilje, če ji povem, da je nora, usekana.

Kaj vse ne zveš na monu.

NOrica si izmišlja zadeve, ji kdo pove resnico in potem vrešči, da je resnica verbalno nasilje. Njeno norenje pa je kaj?

upam da ne, 30.03.2025 ob 12:09

Ojej, če norici poveš, da je norica, je to nasilje.

Če si zmešana žaba namisli, da sem jaz neka žrtev, da imam nasilneža pa tako naprej, je nasilje, če ji povem, da je nora, usekana.

Kaj vse ne zveš na monu.

NOrica si izmišlja zadeve, ji kdo pove resnico in potem vrešči, da je resnica verbalno nasilje. Njeno norenje pa je kaj?

Ni čudno, da si tepena🤣 vseeno ni lepo in prav, da te zatirajo. Takšna pač si. Sam najprej spremembe pri sebi, mogoče bo potem kaj drugače. S sikavostjo delaš krivicam pravim žrtvam, tistim ki so dejansko nemočne. Moje norost je res v tem, da pričakujem, da ste eni bralno in umsko sposobni.

Nora Žaba, ne da se mi več s tabo. Si skrajno bolna, v glavo. Imaš Desija pa udarita debato, sta na istem nivoju. Meni se ne da ukvarjat z noricami.

upam da ne, 30.03.2025 ob 12:18

Nora Žaba, ne da se mi več s tabo. Si skrajno bolna, v glavo. Imaš Desija pa udarita debato, sta na istem nivoju. Meni se ne da ukvarjat z noricami.

Ja mene kmot skenslaš,maš vso pravico. Pred sabo boš pa težko spizdla🤣🤣 mislim da ti natežja naloga vseeno ostaja. Pogumno in uživaj.

za desija, 30.03.2025 ob 10:41

Desi, glede na to, da si napumpal žensko in jo zapustil nosečo, samo z otrokom.

To si že prijavil, da je ženska kriva, če je noseča. Boš sedaj trdil še, da je bila ona nasila do tebe in te posilila?

Pa imaš ti kak dokaz za to kar pišeš? Ker meni to ni poznano.

sam mislim,da psihičev na monu ni veliko,le isti pišejo pod večimi nicki.tud to,da ti reveži pišejo veliko več,bolj pogosto kot ostali moški na tem forumu.

je pa CF napisala,da preveč komentiramo uporabnike in premalo teme,vsebine.ima prav glede tega.tud sam sem to počel,pa se poskušam odvadit

upam da ne, 30.03.2025 ob 10:37

Desi, ja, res si padel na poden, da si take izmišljuješ.

Poznam lepo število žensk, ki so jih možje pretepali. REs, da starejše generacije, amapk vseeno. In samo skrajno moteni osebek bo trdil, da so ženske tiste, ki so prve napadle. Ti povem, da si te ženske niti glasno govoriti niso upale, kaj šele, da bi upale udariti.

Prav verjeti ne morem kaki zmazki od moških se najdete na monu.

Vse tvoje leporečenje, potem pa take izjave, da te kozlat stisne.

Lahko padeš še bolj na dno? No pa saj me ne čudi na vse, kar si pisal tu na monu, da gre za resno bolnega tipa.

Tudi jaz poznam človeka, ki je zadel glavni dobitek na takrat popularnem 3×3. Pa mi na kraj pameti ne pade, da bi posploševal iz nečesa, kar je sicer možno, a malo verjetno, kar na pravilo.

Nasilja je veliko. Naredi se premalo. Ironično pa je govoriti o fozičnem nasilju nad ženskami, ki je v resnici v primerjavi z vsemi oblikami nasilja dokaj redek pojav, kot o neki kategoriji, ki si zasluži posebno obravnavo in druge oblike zanemariti.

upam da ne, 30.03.2025 ob 09:33

Kaj pravite, je tipičen samski monovec tak kot tipičen samski moški v reali?

Tule gor je nekaj samskih moških in močno upam, da to niso tipični samski moški v reali.

V reali srečam samske moške pa so večinoma čisto ok, normalni ljudje. Pa potem berem mon in se sprašujem ali tisti moški v reali samo dobro igrajo ali pa se na monu zbirajo samo odpadki?

Izberemo selektivno partnerja, prijatelje… In vsi problemi so rešeni! Če ženska izbere agresivneža, ki jo pretepa in se zapija, je ravno tako “bolana”, sicer ne bi bila z njim.

To, da so samo moški agresivni, je pa tudi samo seksistični ozkogledni stereotip, sploh v naši zahodnjaški kulturi. Verjamem pa, da so moški bolj neposredno agresivni, medtem ko ženske uporabljajo bolj prefinjene in čustvene oblike manipulacij in izsiljevanj. Vem za psihopatke, ki so odličnega zakonskega moža in očeta obtožile pedofilije, kar so izkoriščale na sodiščih.

Največji vpliv na fanteka in kasnejši odnos moškega do žensk ima njegova mati. Če je moški norec, je v močni večini “kriva” ženska, torej njegova disfunkcionalna mati, ker ob normalni in ljubeči materi ne bo postal ženskomrznež.

pinboks, 30.03.2025 ob 12:52

sam mislim,da psihičev na monu ni veliko,le isti pišejo pod večimi nicki.tud to,da ti reveži pišejo veliko več,bolj pogosto kot ostali moški na tem forumu.

je pa CF napisala,da preveč komentiramo uporabnike in premalo teme,vsebine.ima prav glede tega.tud sam sem to počel,pa se poskušam odvadit

Cf je veliko  prav napisala. Ji ne dam vedno prav, ker se toliko z modrim pajdaši, ampak me velikokrat pozitivno preseneti.

New Report

Close