Samski moški na monu vs v reali?
Ojej kam je tema zašla.
Se sprašujem, če so v reali samski moški taki pacienti kot so tule gor, kjer žalijo, ponižujejo ženske, grozijo in tako naprej. Potem pa pride Desi in začne, da so ženske krive, da jih moški tepejo, Žaba mu kima, Matias pristavi svoj lonček… zraven nora Žaba naklati, da mene tepejo, da sem jaz žrtev. Hm, norica pač.
Tako mimogrede Desi, sicer spet mimo teme, ampak, ker se že sprašuješ:
Veliko se nas spomne kako si tule gor pisal svoje CVje. Med drugim tudi to, da si kar tako malo seksal okrog, da je bila ena noseča in da si odpeketal od nje. Pač sama kriva, da je noseča. Potem si se poročil, spet delal otroke. In tule gor žalil ženske, ki hodijo v službo, blebetal kako mora ženska biti doma kot dvoja, skrbeti za otroke, gospodinjstvo… potem so pa sledile cele monade o tem kako je ona grozna, kako si odpeketal od nje in od otrok in tako naprej. V glavnem veliko gnojnice si prelil tu gor. Ne rabiš se sprenevedat.
upam da ne, 30.03.2025 ob 13:25
Ojej kam je tema zašla.
Se sprašujem, če so v reali samski moški taki pacienti kot so tule gor, kjer žalijo, ponižujejo ženske, grozijo in tako naprej. Potem pa pride Desi in začne, da so ženske krive, da jih moški tepejo, Žaba mu kima, Matias pristavi svoj lonček… zraven nora Žaba naklati, da mene tepejo, da sem jaz žrtev. Hm, norica pač.
Tako mimogrede Desi, sicer spet mimo teme, ampak, ker se že sprašuješ:
Veliko se nas spomne kako si tule gor pisal svoje CVje. Med drugim tudi to, da si kar tako malo seksal okrog, da je bila ena noseča in da si odpeketal od nje. Pač sama kriva, da je noseča. Potem si se poročil, spet delal otroke. In tule gor žalil ženske, ki hodijo v službo, blebetal kako mora ženska biti doma kot dvoja, skrbeti za otroke, gospodinjstvo… potem so pa sledile cele monade o tem kako je ona grozna, kako si odpeketal od nje in od otrok in tako naprej. V glavnem veliko gnojnice si prelil tu gor. Ne rabiš se sprenevedat.
Če nečesa ne razumeš, raje trikrat preberi. Le nasvet. Nisem pretepač.
ve se, 30.03.2025 ob 09:49
Pravijo, da je v družinah veliko nasilja, zlorab, da je dosti varanja partnerjev, alkoholizma, parazitiranja in vsega. Kaj to pomeni? To pomeni, da si veliko žensk za partnerje izbere alkoholike, nasilneže, prevarante, lenuhe, smrduhe, škrtuhe, falirance in iztirjence vseh vrst.
Torej, če so samski na monu res tako grozni, so samski po lastni izbiri. Lahko bi si komot našli babe, ker vas je polno takih, ki se poročate z “groznimi karakterji”.
Točno to.Babe so glupe ker izbirajo take tipe pol pa jok.Veliko dobrih po karakterju poznam pa so samski .
iDesi
Zdi se, da se tu na forumu pokažejo tudi naše temne plati, ki jih v vsakdanjem življenju poskušamo skriti. Verjamem, da če bi se spustili v odnos s kom od tu, bi te dejavniki, ki jih tu beremo iz varne razdalje, priplavali nezavedno na površje in bi se z njimi rabili soočiti v realnem času.
Mislim, da je dogajanje na forumu odraz stanja na terenu in da ni dosti drugače, kot bi bilo, če bi se srečali iz oči v oči. Ljudje nosimo v sebi marsikaj, kar je bilo potlačeno in odcepljeno in nezavedno ponavljamo vzorce, ki so nam nekoč služili, da smo preživeli. In ko prevzamejo krmilo, imamo pred seboj frustriranega, ranjenega, trmastega otroka, ki poskuša izraziti svojo stisko na način, ki mu je najbolj domač in bolj kot ne edini poznan.
Velja tako za moške, kakor za ženske. Pogosto, ko berem zapise tu, me zagrabi nekakšna otožnost pomešana z grozo, da je na drugi strani nekdo, ki je morda v vsakdanu medicinska sestra, trgovka, učiteljica,… in se bova ob kaki priložnosti srečala. Potem pa pomislim, da v resnici tudi sicer oseba, ki jo vidim ni oseba s katero govorim in da je tudi sicer treba z mnogimi delati v rokavicah, saj se že ob bežnem pogledu obazi, da so tik pred tem, da izbruhnejo.
Izkušnje kažejo, da je ta forum en tak odraz, kaj ljudje, ki jih srečujemo v vsakdanu pogosto čutijo in kaj jih bremeni. Da tu na forumu lahko sem ter tja pokukamo v kotičke duše ljudi, ki jih srečujemo, katerih se močno sramujejo in ki posledično močno zaznamujejo njihova vedenja in ravnanja, kadar se sprožijo čustva, pred katerimi bežijo. Odtujenost se mi zdi kar širši fenomen, ki ni niti najmanj omejen zgolj na ta forum.
Točno tako je . Sam tipi babam ne bodo v reali tko govorili.
upam da ne, 30.03.2025 ob 09:56
Ma ne no. Sem bila prepričana, da so Božota blokirali pa se pojavi ta driska v moji temi. Pa kaj ga res ne morejo odstraniti z mona?
Včasih so se ženske skoraj morale poročiti. Redka je ostala samska. Nekako skoraj nujno je bilo, da se poroči. Tako, da so tudi razni izmečki dobili svoje žene.
Danes je drugače. Če ženska ne najde ok moškega, komot ostane samska. Posledično izmečki ostanejo samski in zlivajo gnojnico po ženskah, jim grozijo, žalijo.
V reali poznam kar nekaj samskih moških, takih normalnih, ne žalijo žensk, ne grozijo. Ženskam pa so zanimivi.
zanimivo zakaj so pol samski če so tko vredu po tvoje.Ja so sam oni nočejo z vami bit ker ste postale zelo slabe .
Ah, v reali jaz srečam kar dosti ok samskih moških. Samo jim nisem zanimiva.
TUle na monu je samo kup izmečkov, ki pač sovražijo vse ženske, ker ne dobijo za seksat. Pa ja, verjetno jih ni ravno veliko, so pa toliko bolj glasni.
Mene so že velikokrat žalili in pljuvali po meni. Je hudič, ker tudi grde babe ne maramo za take mončke.
Samski mončki pač niso neki povprečni samski moški, ampak so to podn od podna, kar se samskih moških tiče. Se na monu najde tudi kak primerek ok samskega moškega, večina pa podn od podna. Besni, kar nimajo šans pri nobeni ženski, tudi pri nas grdih ne.
Kdo na monu je samski in odraža nek pogled za realo?
Recimo WD40, želi biti samski, čist kul, takšnih je dosti v reali. Raje kot WD 40, korekten, ne pa en, ki se slini in hlini za vsako kiklo.
Nasprotje Modri vrag, žali na monu ženske, malo katera temu uide, a ima dosti plusov, ve in zna vse, kar imajo dandanes moški dve levi roki, tudi v možganih.
Meni, da modri vrag v reali ne žali žensk. To si da duška na monu. Tako, da je lep primerek, da velika večina v reali ni tako žaljiva do žensk. Lepo nedeljo želim.
Kaj pa vem, Modrega Vraga še nisem naštudirala. Meni je tudi na monu že parkrat kaj koristnega svetoval. Se pa spomnim tudi njegovih izpadov. Pa ja, po drugi strani pa močno odstopa od ostalih bebčkov tu gor. Zna kaj narediti, ni mevža, ni zabit. Tako, da zna biti čisto ok dec, ki je bil pa prizadet s strani ženske.
WD je pa tudi ok možakar. Tako, da ja tudi na monu se najde kak ok samec :).
Oba omenjena se mi zdi, da sta čisto druge sorte kot ostali. Ostali so ene cmerike, mevžike, dve levi roki.
WD in MV sta v reali sigurno zanimiva ženskam :).
za 3469-Lepo,da vedno dobiš žensko.še lepše,da to v vsakem postu v vsaki temi deliš z nami.
Povej mi kako si ugotovil,da je nick upam da ne kurba,suha veja?btw izraza suha veja sploh ne poznam oz. ne vem,kaj to pomeni?
meni deluje kot ženska,ki je v redu,se zna postavit zase.ti pa na podlagi dveh stavkov veš vse o njej…
upam da ne, 30.03.2025 ob 10:13
Jao, Desi, kaj si boš še namislil? Hočeš povedat, da je kriva ženska, če jo moški tepe? Kako nizko boš še ti padel?
Kaj je s človekom, ki tu gor piše cele romane in se dela, da je strokovnjak za psihologijo in ta ista oseba hrakti piše neboluze v stilu, da je ženska kriva, ker jo moški tepe? Aja, ne ženska je pogosteje nasilna kot moški. Zato pa beremo kako moški koljejjo ženske, ker jih zapustijo, a ne? Ker so ženske ta nasilne.
Saj Idesi ni napisal, kot si Tolmačila. Ženske s provociranjem, vpitjem dosežejo, da moški izgubi živce. Jaz sem mojega udarila, on mene ni nazaj.
Idesi, statistični podatki ne podpirajo tvoje trditve.
podatki333, 30.03.2025 ob 15:28
Idesi, statistični podatki ne podpirajo tvoje trditve.
5let staro si navrglo to še za seminarsko ni. lol kakšni idioti.
pinboks, 30.03.2025 ob 13:13
@matias-mislim,da nobena namerno ne izbere nasilneža,alkoholika,narcisa.mogoče to postane s časom ali pa skriva na začetku.zakaj pa ostane s takšnim pa ne vem.lahko zaradi financ,upa,da se bo popravil,mogoče zaradi otrok.govorit,da je sama kriva,ker je tako izbrala se mi ne zdi ok
“Norost” ni seksistična, je lepo enakomerno porazdeljena po spolu v našem liberalnem kulturnem okolišu. Sadist ne more biti brez mazohista in mazohist ne brez sadista. Dva duševno zdrava osebka se privlačita, in dva “bolnika”. Kombinacije zdrav in nezdrav v psihološkem smislu so neobstojne, dvojice, ki se praviloma ne privlačijo.
Če ženska nabaše fizično nasilnega moškega, ali če moški nabaše dominantno, psihično nasilno žensko – to ni naključje.
matias, 30.03.2025 ob 15:45
“Norost” ni seksistična, je lepo enakomerno porazdeljena po spolu v našem liberalnem kulturnem okolišu. Sadist ne more biti brez mazohista in mazohist ne brez sadista. Dva duševno zdrava osebka se privlačita, in dva “bolnika”. Kombinacije zdrav in nezdrav v psihološkem smislu so neobstojne, dvojice, ki se praviloma ne privlačijo.
Če ženska nabaše fizično nasilnega moškega, ali če moški nabaše dominantno, psihično nasilno žensko – to ni naključje.
No matias tokrat si izkrempil pravo vsebino. Dejansko je vzorec pogosto tk,seveda so posebnosti kot vedno, sam vseeno..ampak vseeno pa pozabljaš na element spremenljivosti. Poglej trampa in ivano,ko ji je dvoril se še sam ni zavedal, da bo postal tako govno..
upam da ne, 30.03.2025 ob 11:26
Crazy Frog, torej so ženske same krive, da jih moški pretepava, ubije, zakolje? Ja, bravo, s čim vse ene v rit lezete temu Desiju.
Ti resno nimaš pojma.
Včasih je bilo veliko žensk deležnih nasilja. Moški so jih pretepali in to je bilo čisto normalno. In ne, te ženske niso nič sikale. NIso upale ust odpreti pa je že letelo. Ker je bil on pač pijan ali pa, ker ga je kdo ujezil in muni upal vrniti pa je potem stolkel ženo.
Se ti sploh zavedaš kaj blebetaš? Vemo, da je Desi trčen do kraja, da se ima za žrtev. Vemo, da se je gonil okrog kot pes in delal otroke pa ni skrbel zanje. Zdaj pa se joka po monu, da je on žrtev. In ene mu še nasedate. Ja, ženske so do žensk res najbolj podle.
Idesi in potem Crazyfrog sta rekla da je ženski jezik sprožilec nasilja. Ko tera in tera, zmerja, vpije, manipulira, potem pa je moškemu dovolj. Ali se lahko skulira in gre ven ali pa useka. Dajte no nehat obračat besede, ženske nismo nobene žrtve, dostikrat smo ravno kontra. Jaz imam tudi preveč eksplozivno naravo, vsakic ko izbruhnem, mi je potem žal, k sreči pa spoštujem mejo, moj mož mi jo je jasno postavil, nevidno, niti o tem nisva govorila, le začutim kdaj jo prekoračim. In to spoštujem, ker ga cenim in ga nočem prizadeti. . Do tu lahko grem,naprej ne.
Kako ne razumes, sem že parkrat napisala, bom še enkrat, da boš mogoče le dojela, ko že ravno zagovarjaš Desija in njegovo tezo, da so ženske krive, da jih moški tepejo.
Zdaj pa počasi beri:
Osebno poznam več žensk, ki so bile tepene, mlatene s strani moža. Starejše generacije in zdaj pazi, posebej zate ponovno: te ženske si niti ust ne upajo odpreti, ko dec pride domov. Kaj šele, da bi sikale, se drle ali kaj podobnega. Razumeš to? Verjamem, da imaš ti dolg, nesramen, zloben gobec, ampak ženske, ki jih omenjam pa ga nimajo. Tako, da ne sodi po sebi. In verjemi, če bi tebe dec mlatil, da tudi ne bi upala gobcati.
Tako, da ja, mi greste na kozlanje tisti, ki branite in zagovarjate nasilneže. Pa tudi, če bi bilo res, da ona gobca, je nima on kaj tepsti. Štekaš? Ne, itak, da ne.
Isto velja, če ženska naga okrog hodi pa je tip nima kaj posiliti. Štekaš to, verjetno tudi tega ne.
Zdaj mi je jasno zakaj si ženske ne upajo povedat, da niso padle po stopnicah, ampak, jih je mož namlatil. Saj pa jih bodo ravno ženske požrle in jih zmerjale, da so si same krive.
Ni čudno, da je toliko umorov žensk. Ko se pa tudi vam ženskam zdi normalno, da je moški nasilen, se je pa ženska kriva.
Desi pa je itak znan po tem, da je bil podl do žensk. Tudi na monu je veliko prezmerjal ženske, ki so proti temu, da je ženska doma, brez službe, odvisna od moškega. To so bile hudo vroče debate in kar nekaj žaljivk je namenil ženskam v službah. Dokler ni začel jokcat o tem kako je njegova grozna.
upam da ne, 30.03.2025 ob 18:23
Kako ne razumes, sem že parkrat napisala, bom še enkrat, da boš mogoče le dojela, ko že ravno zagovarjaš Desija in njegovo tezo, da so ženske krive, da jih moški tepejo.
Zdaj pa počasi beri:
Osebno poznam več žensk, ki so bile tepene, mlatene s strani moža. Starejše generacije in zdaj pazi, posebej zate ponovno: te ženske si niti ust ne upajo odpreti, ko dec pride domov. Kaj šele, da bi sikale, se drle ali kaj podobnega. Razumeš to? Verjamem, da imaš ti dolg, nesramen, zloben gobec, ampak ženske, ki jih omenjam pa ga nimajo. Tako, da ne sodi po sebi. In verjemi, če bi tebe dec mlatil, da tudi ne bi upala gobcati.
Tako, da ja, mi greste na kozlanje tisti, ki branite in zagovarjate nasilneže. Pa tudi, če bi bilo res, da ona gobca, je nima on kaj tepsti. Štekaš? Ne, itak, da ne.
Isto velja, če ženska naga okrog hodi pa je tip nima kaj posiliti. Štekaš to, verjetno tudi tega ne.
Zdaj mi je jasno zakaj si ženske ne upajo povedat, da niso padle po stopnicah, ampak, jih je mož namlatil. Saj pa jih bodo ravno ženske požrle in jih zmerjale, da so si same krive.
Ni čudno, da je toliko umorov žensk. Ko se pa tudi vam ženskam zdi normalno, da je moški nasilen, se je pa ženska kriva.
Desi pa je itak znan po tem, da je bil podl do žensk. Tudi na monu je veliko prezmerjal ženske, ki so proti temu, da je ženska doma, brez službe, odvisna od moškega. To so bile hudo vroče debate in kar nekaj žaljivk je namenil ženskam v službah. Dokler ni začel jokcat o tem kako je njegova grozna.
Ti greš iz ekstrema v ekstrem. En ekstrem je nasilni moški, pijanec, drugo pa je prepir med dvema, ki zaradi zmerljivk, provociranja, osebnih žalitev, preide mejo in lahko moški udari ker mu prikipi. Videla sem tudi kako ženske udarijo. Nihče ne brani nasilja, samo čist preveč si zapela na stavku ki je nam ostalim bil čist ok napisan. Zelo so pomembne okoliščine. Ali nekdo pride nazgan domov in udari ženo pa se posili jo. Drugo pa je kar je Idesi mislil. Človek mora biti zelo močen da ne reagira na trigger, osebne žalitve,provociranja, v večini to zmorejo le osebno zelo močni ljudje in profesionalci (vojaki). vsi ostali pa lahko popustimo in potem nam je žal ker smo se pustili sprovucirati.