Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški na monu vs v reali?

Samski moški na monu vs v reali?

Glej, spet bom napisal, Slovenci ste pač večinoma narod bedakov in tu ne gre samo za medsebojne odnose. Bolj cenite prijetne laži, kot iskreno besedo. Zato že desetletja volite Janše, Golove in Drnovške. Krambergeja ste raje kr vstrelili, ko vam je povedal, kako pa kaj. Pučnik vas je z iskrenimi besedami tako šokiral, da ste raje volili komunista Kučana. Ste pač bedaki, večno se boste usajali nad nizkimi plačami, visokimi davki, obenem študirali, kako zaobiti sistem. V odnosih ste enako površni, zadovolji vas slaba veza, kar vodi v varanje, kar vodi v življenje v laži. raje imate laž kot resnico, ker ste pač taki ljudje. Tu ne pomaga nič.

In to se vam vidi povsod, kako vas nategujejo politiki, kako partnerji, komu zaupate, komu verjamete, skregani z lastnimi sorojenci, želite biti všečni na internetu. zanimajo vas tako samo vam všečna mnenja. Ko nekdo napiše, kako kaj vidi, itak mislite, da se heca. ker v vaši agendi je pač edino sprejemljivo podpirati brezvezno oblast, hoditi v brezvezno službo in edini normalen moški je seveda po mnenju feminizirane večine ženskam v rit lezujoč lolek.

Ljudje, ki jim je vsaj malo jasno, vam v življenju zato raje ničesar ne povedo, ker jim je jasen vaš omejen domet, zato ste v lajfu večno deležni le kimanja okolice ali pač prijetnih laži, ker resnice itak ne prenesete, ker je prekruta.

Kako ne razumeš, čudno so to tebe doma naučili.

Mene so že kot otroka učili: prva ni dovoljena, druga je dovoljena. To je pomenilo, da jaz ne smem drugih otrok tepsti, se pa moram braniti. Torej, če me je kdo udaril, se ga treščila nazaj.

Predvsem pa so nas vedno učili, da nad šibkejšimi se ne znaša. Torej ne brcaš, ne tepeš nekoga, ki je šibkejši. Ne tepeš invalidov, ne tepeš starejših, ne tepeš mlajših otrok, ne tepeš živali… ter ja, moški ne tepe ženske.

Ti pa kot odrasla takole razmišljaš…

Odgovor na objavo uporabnika
upam da ne, 30.03.2025 ob 13:25

Ojej kam je tema zašla.

Se sprašujem, če so v reali samski moški taki pacienti kot so tule gor, kjer žalijo, ponižujejo ženske, grozijo in tako naprej. Potem pa pride Desi in začne, da so ženske krive, da jih moški tepejo, Žaba mu kima, Matias pristavi svoj lonček… zraven nora Žaba naklati, da mene tepejo, da sem jaz žrtev. Hm, norica pač.

Tako mimogrede Desi, sicer spet mimo teme, ampak, ker se že sprašuješ:

Veliko se nas spomne kako si tule gor pisal svoje CVje. Med drugim tudi to, da si kar tako malo seksal okrog, da je bila ena noseča in da si odpeketal od nje. Pač sama kriva, da je noseča. Potem si se poročil, spet delal otroke. In tule gor žalil ženske, ki hodijo v službo, blebetal kako mora ženska biti doma kot dvoja, skrbeti za otroke, gospodinjstvo… potem so pa sledile cele monade o tem kako je ona grozna, kako si odpeketal od nje in od otrok in tako naprej. V glavnem veliko gnojnice si prelil tu gor. Ne rabiš se sprenevedat.

Zakaj misliš, da naj bi bile ženske krive, da so tepene? Pojasni. Ne rabiš se skrivat in triangulirat. Stoj za svojimi besedami in jih zagovarjaj.

podatki333, 30.03.2025 ob 15:28

Idesi, statistični podatki ne podpirajo tvoje trditve.

https://www.stat.si/StatWeb/News/Index/10159

Razumem. Jaz sem preveril precej statistik in ostajam pri tem, kar sem zapisal.

upam da ne, 30.03.2025 ob 18:23

Kako ne razumes, sem že parkrat napisala, bom še enkrat, da boš mogoče le dojela, ko že ravno zagovarjaš Desija in njegovo tezo, da so ženske krive, da jih moški tepejo.

Zdaj pa počasi beri:

Osebno poznam več žensk, ki so bile tepene, mlatene s strani moža. Starejše generacije in zdaj pazi, posebej zate ponovno: te ženske si niti ust ne upajo odpreti, ko dec pride domov. Kaj šele, da bi sikale, se drle ali kaj podobnega. Razumeš to? Verjamem, da imaš ti dolg, nesramen, zloben gobec, ampak ženske, ki jih omenjam pa ga nimajo. Tako, da ne sodi po sebi. In verjemi, če bi tebe dec mlatil, da tudi ne bi upala gobcati.

Tako, da ja, mi greste na kozlanje tisti, ki branite in zagovarjate nasilneže. Pa tudi, če bi bilo res, da ona gobca, je nima on kaj tepsti. Štekaš? Ne, itak, da ne.

Isto velja, če ženska naga okrog hodi pa je tip nima kaj posiliti. Štekaš to, verjetno tudi tega ne.

Zdaj mi je jasno zakaj si ženske ne upajo povedat, da niso padle po stopnicah, ampak, jih je mož namlatil. Saj pa jih bodo ravno ženske požrle in jih zmerjale, da so si same krive.

Ni čudno, da je toliko umorov žensk. Ko se pa tudi vam ženskam zdi normalno, da je moški nasilen, se je pa ženska kriva.

Desi pa je itak znan po tem, da je bil podl do žensk. Tudi na monu je veliko prezmerjal ženske, ki so proti temu, da je ženska doma, brez službe, odvisna od moškega. To so bile hudo vroče debate in kar nekaj žaljivk je namenil ženskam v službah. Dokler ni začel jokcat o tem kako je njegova grozna.

Dokaži svoje trditve o meni. Jaz se spomnim drugače.

samski cinik

Človek, na balkanu imate še več korupcije pa nižji standard življenja (Bdp), kaj nakladaš ti. Daj pozdravi frustriacije pa nehaj utrujat.

Ej, kaj zdaj budališ Desi? Ne, niso ženske krive, če jih moški tepe. Ne mislim jaz tako. Kaj ti ni jasno?

Jao, glede tvojih budališčin, ki si jih pisaril na monu, verjamem, da se ne spomniš. Maligani? Pa, če te je spomin zapusitl, ker si pisal v kakem zadetem stanju, imaš ahriv pa brskaj.

Glede na to, da se ne spomniš, si bil verjetno res ornk zadet, ko si pisaril.

Lahko prosim pošlješ kakšen link?

Tvoja trditev mi je bila zanimiva, zato sem šla preverjat podatke, pa ne pri nas, ne preko podatkov v tujini ne najdem številk, ki bi potrdile tvoje besede. Razen nekje je bilo navedeno, da so moški večkrat žrtve fizičnega nasilja kot ženske  nasploh, ampak v tem primeru nasilja s strani drugih moških.

upam da ne, 30.03.2025 ob 21:42

Ej, kaj zdaj budališ Desi? Ne, niso ženske krive, če jih moški tepe. Ne mislim jaz tako. Kaj ti ni jasno?

Jao, glede tvojih budališčin, ki si jih pisaril na monu, verjamem, da se ne spomniš. Maligani? Pa, če te je spomin zapusitl, ker si pisal v kakem zadetem stanju, imaš ahriv pa brskaj.

Glede na to, da se ne spomniš, si bil verjetno res ornk zadet, ko si pisaril.

Verjamem ti, da ne moreš dokazati svojih trditev, ker zanje ni nobene podlage v stvarnosti.

podatki333, 30.03.2025 ob 21:43

Lahko prosim pošlješ kakšen link?

Tvoja trditev mi je bila zanimiva, zato sem šla preverjat podatke, pa ne pri nas, ne preko podatkov v tujini ne najdem številk, ki bi potrdile tvoje besede. Razen nekje je bilo navedeno, da so moški večkrat žrtve fizičnega nasilja kot ženske  nasploh, ampak v tem primeru nasilja s strani drugih moških.

NFVS – Strauss & Gates (1985, 1990): Razmerje iniciatorjev nasilj v družini je približno enako med spoloma

J. Archer (2000): rezultati kažejo, da ženske nekaj pogosteje sprožijo fizično nasilje v družini, hkrati pa tudi, da moški pri fizičnem nasilju povzročijo več škode

PASK: pri pregledu nekaj več kot 1.700 izvedenih študij ugotovi, da je v primeru družinskega nasilja in uporabe fizične sile ženska pogosteje iniciator, kakor moški.

Whitaker, D. J., et al. (2007): v primeru družinskega nasilja brez recipročnih ukrepov, so ženske izvršiteljice v več kot 70% primerov

Itd.

upam da ne, 30.03.2025 ob 18:23

Kako ne razumes, sem že parkrat napisala, bom še enkrat, da boš mogoče le dojela, ko že ravno zagovarjaš Desija in njegovo tezo, da so ženske krive, da jih moški tepejo.

Zdaj pa počasi beri:

Osebno poznam več žensk, ki so bile tepene, mlatene s strani moža. Starejše generacije in zdaj pazi, posebej zate ponovno: te ženske si niti ust ne upajo odpreti, ko dec pride domov. Kaj šele, da bi sikale, se drle ali kaj podobnega. Razumeš to? Verjamem, da imaš ti dolg, nesramen, zloben gobec, ampak ženske, ki jih omenjam pa ga nimajo. Tako, da ne sodi po sebi. In verjemi, če bi tebe dec mlatil, da tudi ne bi upala gobcati.

Tako, da ja, mi greste na kozlanje tisti, ki branite in zagovarjate nasilneže. Pa tudi, če bi bilo res, da ona gobca, je nima on kaj tepsti. Štekaš? Ne, itak, da ne.

Isto velja, če ženska naga okrog hodi pa je tip nima kaj posiliti. Štekaš to, verjetno tudi tega ne.

Zdaj mi je jasno zakaj si ženske ne upajo povedat, da niso padle po stopnicah, ampak, jih je mož namlatil. Saj pa jih bodo ravno ženske požrle in jih zmerjale, da so si same krive.

Ni čudno, da je toliko umorov žensk. Ko se pa tudi vam ženskam zdi normalno, da je moški nasilen, se je pa ženska kriva.

Desi pa je itak znan po tem, da je bil podl do žensk. Tudi na monu je veliko prezmerjal ženske, ki so proti temu, da je ženska doma, brez službe, odvisna od moškega. To so bile hudo vroče debate in kar nekaj žaljivk je namenil ženskam v službah. Dokler ni začel jokcat o tem kako je njegova grozna.

Ti imaš radikalen, religiozni pogled na svet, poenostavljen, simplicistični, kjer je vse črno ali belo skozi svojo seksistično prizmo kompleksov v odnosu z moškimi in osebnimi negativnimi izkušnjami z očetom, ki je verjetno bil odsoten, ter pohlevno “mučeniško” materjo.

Mišljenje, da če je nekdo moškega spola, je nasilnež, če ženskega, je avtomatsko miroljubnež, to je ideološko gledišče. “Strupene ženske” uničujejo cele družine, pa se to nikjer navzven ne vidi, da bi njen mož ali otroci naokrog hodili z modrimi očesi.

upam da ne, 30.03.2025 ob 19:34

Kako ne razumeš, čudno so to tebe doma naučili.

Mene so že kot otroka učili: prva ni dovoljena, druga je dovoljena. To je pomenilo, da jaz ne smem drugih otrok tepsti, se pa moram braniti. Torej, če me je kdo udaril, se ga treščila nazaj.

Predvsem pa so nas vedno učili, da nad šibkejšimi se ne znaša. Torej ne brcaš, ne tepeš nekoga, ki je šibkejši. Ne tepeš invalidov, ne tepeš starejših, ne tepeš mlajših otrok, ne tepeš živali… ter ja, moški ne tepe ženske.

Ti pa kot odrasla takole razmišljaš…

Niti en moški , fant me ni udaril. Bi ga jaz tako prikopala nazaj, da bi se mu vse iskre prikazale. Vem pa za primere, ko so ženske udarile moške in jih ti niso nazaj udarili. So udarili v steno in šli ven. So zmogli to.  Videla sem kako je v avtu na avtocesti tepla žena Dimitrija Rupla.   Ti vse izven konteksta jemlješ, čist brez veze je s teboj govoriti . A je danes kakšna luna, ljudje ste čist nezmožni komunikacije

Ja, seveda, vsako leto v Sloveniji ne umorijo moški kup žensk, ampak ženske moške. Samo mediji lažejo in napišejo, da so bili moški morilci.

Ko pride Desi v temo, se ve da bo tema uničena. S svojimi blodnjami bo spremnil temo in začel bloditi nekaj mimo teme.

Za ono butaro ženskega spola, ki se ji ne da nič dopovedat pa itak nima smisla zgubljat besed. Sem ji razložila večkrat, ona bevska naprej, bedarije seveda.

Desi: zame so tipi tvoje sorte, navadni gnoji. Kdor naredi otroka in ne skrbi zanj, je zame gnoj. Ne gnoj, navadno govno. Gnoj je koristen.

Lahko leporečiš kolikor hočeš, ampak zame ste taki to, kar sem napisala. Verejtno boš spet jokcal kako je ona kriva, da je bila noseča, a ne?

pinboks, 30.03.2025 ob 15:06

za 3469-Lepo,da vedno dobiš žensko.še lepše,da to v vsakem postu v vsaki temi deliš z nami.

Povej mi kako si ugotovil,da je nick upam da ne kurba,suha veja?btw izraza suha veja sploh ne poznam oz. ne vem,kaj to pomeni?

meni deluje kot ženska,ki je v redu,se zna postavit zase.ti pa na podlagi dveh stavkov veš vse o njej…

Zanimivo. Meni pa način izražanja deluje kot tipičen “baiting”. Če si sposodim malo kriminologije, me to napelje na pomisel, kak vtis želi ustvariti. Kajti za tem vtisom se skriva potreba, ki ustvarja čustveno napetost.

Ja, iz nekaj stavkov se da včasih marsikaj izluščiti. Tu bi stavil na čustveno anoreksijo. Hrepenenje po čustveni povezanosti in globoko vkoreninjen strah pred ranljivostjo. Kar žene v neke vrste mazohizem. Z zajedljivostjo proži pri drugih čustvene odzive, s čimer teši svojo čustveno lakoto in hkrati utrjuje svoje prepričanje, da je čustvena izmenjava nekaj, kar povzroča nelagodje.

Gre ta precej borderline strukturirano osebnost, verjetno. Zataknjeno nekje v obdobju zgodnje adolescence. V živo verjetno funkcionira kot 12 do 15 letna deklica, kar lahko pri moških sproži starševalni, zaščitniški refleks…

Ta pravi samski moški ne visijo na monu oz zelo redki. V reali srečaš čisto drugačne moške kot tule gor.

Tule se je zbralo nekaj totalni luzerjev, dno človeške družbe. Saj pa vidiš kake pisarijo: hvalijo se, da hodijo v kurbe, ženskam pravijo kurbe, kuzle, fantazirajo o seksu z živalmi, blodijo o ženkah, ki naj bi hodile v afriko se fu… in podobno. Pa to vidiš, da so zblojeni do kraja.

Tu pa tam se pojavi kak normalen samski tu gor, ampak tisto so redke izjeme. Ostalo pa dno človeške družbe. Pa itak ti, ki hodijo v kurbe, veš da je to človeški odpadek. Kdo drug bi plačal, da se ga ženska dotika, čeprav se ji gnusi?

upam da ne, 30.03.2025 ob 22:52

Ja, seveda, vsako leto v Sloveniji ne umorijo moški kup žensk, ampak ženske moške. Samo mediji lažejo in napišejo, da so bili moški morilci.

Ko pride Desi v temo, se ve da bo tema uničena. S svojimi blodnjami bo spremnil temo in začel bloditi nekaj mimo teme.

Za ono butaro ženskega spola, ki se ji ne da nič dopovedat pa itak nima smisla zgubljat besed. Sem ji razložila večkrat, ona bevska naprej, bedarije seveda.

Desi: zame so tipi tvoje sorte, navadni gnoji. Kdor naredi otroka in ne skrbi zanj, je zame gnoj. Ne gnoj, navadno govno. Gnoj je koristen.

Lahko leporečiš kolikor hočeš, ampak zame ste taki to, kar sem napisala. Verejtno boš spet jokcal kako je ona kriva, da je bila noseča, a ne?

V bistvu imaš prav. Ženske so redkeje storilke pri umoru, zato pa so njihove žrtve praviloma intimni partnerji. Medtem ko moški morijo pogosteje, žrtve pa so praviloma moški iz kroga prijateljev in znancev. Nobenega indica ni, da bi moški pogosteje umorili žensko, kakor ženske moškega.

O dejte no ga spat. Jaz tudi skoz gobcam, pol bi me mogel mož že ubit. Tip ima resne anger issues, nikoli od kar sva skupaj ni roke name dvignil, ampak jaz sem njegova žena bog vas nima rad, žene se ne tepe- nikoli. Samo pusiji tepejo ženske. Pobijte se med seboj muškarčine, potovčte se kot zajci, postrelite se če ste budale, nihče vam ne brani, ženske pa nimate kaj tepsti. Žensk, otrok in živali se ne tepe. The end.

Desič, vrzi podatke na mizo. Za zadnje leto. Koliko žensk je umorilo svoje partnerje oz bivše partnerje? Pa koliko moških je umorilo svoje partnerke oz bivše partnerke?

Dajmo. Saj vejrento ne lažeš, a ne?

Piši za Slovenijo. Ne rabiš za kako Azijo, Afriko, kjer je kar normalno, da moški ubije žensko.

Moja soseda je večkrat pristala v bolnici: mož ji zlomil roko, zlomil ji je nos. Sigurno je sama kriva, da jo je tako mlatil.

Znankin svak je poskušal posiliti njeno hčero. K sreči so ga pravi čas dobili. Punca je sigurno sama kriva.

Mojo babico je moj dedek mlatil kot vola. Njo in otroke. Pravi mačo, a ne?

Mačji morilci iz Kranja ali tam nekje, pobili in to zverinsko okrog 50 mačk, maturantje. Sami moški. Čisti mačoti, mačke so sigurno bile nesramne in so jih izzivale.

Mačo s 6 otroki, je skupaj s sinovoma ubil ženo. Prav ji je, sigurno je imela dolg jezik, zato jo je mož in sinova mlatili. Ko je bila še bolj predrzna, so jo ubili.

Bačirovič je posiljeval pse. Spet moški. Ziher so bili nesramni in ga provociirali, da se je izživljal nad njimi.

Na Brniku je tip zaklal ženo, ker je hotela stran od njega, nesramnica kako si ga drzne zapustiti. Sama si je kriva, da tako provocira.

Pa tako naprej in naprej. Po Desiju so si otroci, ženske, živali sami krivi, da so jih moški pretepali, mučili, ubili.

daj vrži podatke, 30.03.2025 ob 23:22

Desič, vrzi podatke na mizo. Za zadnje leto. Koliko žensk je umorilo svoje partnerje oz bivše partnerje? Pa koliko moških je umorilo svoje partnerke oz bivše partnerke?

Dajmo. Saj vejrento ne lažeš, a ne?

Piši za Slovenijo. Ne rabiš za kako Azijo, Afriko, kjer je kar normalno, da moški ubije žensko.

Najprej se rabim popravit. Narobe sem se izrazil. Pravilno bi bilo: delež umorov, kjer je storilec moški in žrtev ženska ni višji od deleža umorov, kjer je storilec ženska in žrtev moški. Pri teh stvareh je prav biti natančen in moja prejšnja izjava to ni bila.

Lisica obrača tematiko sebi v prid, 30.03.2025 ob 15:05

Če mislim da vem katera je temo odprla ni čudno da vas moški take babe sovražijo in tu gor pljuvajo. Po tipu pisanja mi je vse jasno, to je lahko samo ena pijanka iz štajerske ali pa bivša Lady g. Poden od žensk. Zdaj vse jasno

Ja! Ta misel se je tudi meni porodila.

Desi, dokaži. Le zakaj moški zapori v Sloveniji pokajo po šivih. Ženski zapor je pa samo en? Pa še tam so večinoma ženske, ki niso morilke.

Skoraj vse umore zagrešijo moški. Jp, v Sloveniji. V Afriki in Aziji pa je itak še bistveno slabše. Tam pa umorijo žensko pa itak niso kaznovani.

Meni je tako smešno, ko mončaki grozijo ženskam, če jih ne bodo marale, da bodo večno samske ostale.

He, he, kot da bi bilo kaj slabega, če je ženska samska.

Časi so se spremenili. Mončkoti pa tega ne dojamejo. Njih so naučili, da jim ženska kar pripada, zdaj pa je ne dobijo. Posledično pač grozijo.

Ej, kaj vse pisarijo mončkoti, že leta. Ženske se jim pa režijo. Mončkoti bodo pač morali dojeti, da fajn moški komot dobijo žensko. Mončkoti so pa svetlobna leta od fajn moških in bodo pač ostali na suhem. Ženskam samski lajf odgovarja, nočejo mončkotov.

moja soseda, 30.03.2025 ob 23:29

Moja soseda je večkrat pristala v bolnici: mož ji zlomil roko, zlomil ji je nos. Sigurno je sama kriva, da jo je tako mlatil.

Znankin svak je poskušal posiliti njeno hčero. K sreči so ga pravi čas dobili. Punca je sigurno sama kriva.

Mojo babico je moj dedek mlatil kot vola. Njo in otroke. Pravi mačo, a ne?

Mačji morilci iz Kranja ali tam nekje, pobili in to zverinsko okrog 50 mačk, maturantje. Sami moški. Čisti mačoti, mačke so sigurno bile nesramne in so jih izzivale.

Mačo s 6 otroki, je skupaj s sinovoma ubil ženo. Prav ji je, sigurno je imela dolg jezik, zato jo je mož in sinova mlatili. Ko je bila še bolj predrzna, so jo ubili.

Bačirovič je posiljeval pse. Spet moški. Ziher so bili nesramni in ga provociirali, da se je izživljal nad njimi.

Na Brniku je tip zaklal ženo, ker je hotela stran od njega, nesramnica kako si ga drzne zapustiti. Sama si je kriva, da tako provocira.

Pa tako naprej in naprej. Po Desiju so si otroci, ženske, živali sami krivi, da so jih moški pretepali, mučili, ubili.

To indicira, da so med moškimi tudi takšni z antisocialnimi in sociopatskimi tendencami. Žalostno, pa tudi pričakovano.

Če se naslonim na svoj primer: moja nekdanja soproga je bila nagnjena k poškodovanju ali uničenju tuje (moje) lastnine v navalih besa.

Prakticirala je fizično, psihično in ekonomsko nasilje – praktično na dnevni ravni. Vključno s dejanji, kot je pljuskniti vrelo kavo v obraz ali vreči predmet vame.

S svojimi vedenji in ravnanji je večkrat mene in otroke spravila v življenjsko ogroženost.

Itd.

Ali to pomeni, da lahko sklepamo, da vse ženske izkazujejo antisocialne tendence? Po mojih izkušnjah ne. Pa tudi sicer dostopni podatki kažejo, da je takšnih žensk sorazmerno malo.

Eh ja, samski monovci ne vedo, da obstajajo vibratorji. Huda konkurenca za samske monovce.

Aja, v reali je kar nekaj samskih moških, nimajo težav dobiti žensk, če le želijo.

New Report

Close