Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški od 40 do 50

Samski moški od 40 do 50

Živijo. Moja težava je, da mi ne pride na pot pravi moški. Samska sem dve leti, vmes imela eno polletno zvezo. Itak vem, da imam svoje kriterije preko katerih ne morem, mučiti se z nekom se mi je brez veze, če ni skupne energije. V real lajfu je težko kakšnega srečati, saj nobenemu na čelu ne piše, da je samski. Spletni portali so pokvarjeni v dno duše. Kaj naj?

Hvala za vzpodbudne besede 😉

-premalo reskiraš
-premalo si aktivna
-predpostavljam. Preveč si zanemarjena (fizično)

-po 50-tem je še večje pomanjkanje moških.

Začni hodit po drugi poti.

Hahaha, preveč zanemarjena, kje si pa ti to zdej pogruntal 😉 aktivna dovolj.
Edino reskirati je vedno težje, vsakič se vprašam, zakaj že?

Saj detajli osebnosti niso napisani na čelu in zanemarjen /v vsem kao ostalem/ si-so tudi tisti, ki delajo 12 ur in več.

Dovolj aktivni nimamo takšnih problemov in skupna energija ni samo strela in blisk, je tudi čas.

Ja najbrž zato, da ne bi več bila samska? Saj si s to težavo prišla semkaj, ali sem morda jaz kaj narobe razumel?

Res je 🙂 no in…imaš rešitev zame? 😉

Imam..

Pač hodiš po poti naprej in uživaš v naravi. Mogoče te čaka že za naslednjim ovinkom. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mi zaupaš?

Noup… A ti zgledam tako blesav? Boš pa že morala vsaj za eno kavico reskirat, da vidim, če sploh imaš resen namen…

Tega pa nisem rekla 😉 no, eno kavico pa z veseljem reskiram 😉

No potemtakem boš deležna nekaj nasvetov … tud garancijo ti bom dal 🙂

Ulalaaa 😉 super, se veselim 🙂 in kako bova to izvedla?

Tja, nič težjega… najprej boš morala stopit v stik z mano 🙂

Lahko recimo kakšnemu moškemu pomagaš nesti vrečke iz trgovine..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja vem, registrirati se moram.

beri pogrebne oglase.

@ Ena samska,
nekak kot je RACIO napisal, nič ne izgubiš, če veš kaj hočeš. Dovolj aktiven! Ni slabe izkušnje, samo vprašanje kaj pričakuješ! Ko boš razmislila, razn kavic, pol boš poletela in živela.

Takrat, ko nič ne pričakuješ te UDARI in ga boš videla! NE ODNEHAJ. Princ, morda ne na konju – sam pol ga moraš cartat in negovat! Tolk o moji izkušnji o “kolesar v zavetrju” – razgled je bi neprecenljiv, še mal me je počakala!

uh veš da se mi isto dogaja,ne pa ne.pa kaj naj.očitno nam je tko vsojeno,kam kaj zahajaš,mogoče se pa kje kdaj srečava.lp.

Evo me! Trenutno imam belega konja pa imam v načrtu it na srebrnega!
Torej, kje ste princeske?!?!?

taprav desc babnico pahne, da pade.
Ker, če sama pade pa misli, da je ku.rba
Da pa je lahko pahnjena, pa ne sme viseti na MON_u

Hvala 🙂 za nasvete, očitno bom res morala odmisliti, da je nekje nekdo zame 😉

Nič ne obupaj, registriraj se -;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close