Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški od 40 do 50

Samski moški od 40 do 50

Nima jajc �

Pozdravljena, sem samski moški iz Ljubljane, star sem 41 let… Iz kje pa si ti in koliko let šteješ? Bi te povabil na kavo, če si za ?

To so leta, ko mnogo descev pride končno k pameti in jih babe nehajo zanimat.

Ko se to zgodi, da nas ljubezen več ne zanima, potem nam ostane še samo dom za ostarele, kjer lahko v naslonjaču apatično zremo skozi okno in preštevamo minute, ure, dneve, mesece, leta, kako bežijo mimo nas. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Familiaren dec, star čez 40, je poročen oz. v vezi. Ali pa je že ločen. In če je ločen in plačuje preživnino, verjetno res komaj čaka, da si bo novo babo na grbo vrgel.

Vsak normalen človek pri določeni starosti opusti ene iluzije. dec, star čez 40, je ali v vezi, ali ločen, ali pa ga zveza sploh ne zanima.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Samski dec po štiridesetem, če je dal kaj skozi, ima dovolj izkušenj z babovjem, da si jih ne želi več v svoji bližini.

A je še 4. opcija? Kot če bi napisal splošni znano dejstvo, da se voda lahko nahaja v 3. agregatnih stanjih. 😀

Ni četrte opcije.

Babe, ki ste čez 30 ali celo 35 in samske, boste samske ostale…ta vlak je odpeljal..Razlog je pa enostaven, ker se vam tudi Robiji in Markoti zdijo brezvezni. O tem poročate, ko jamrate, da je na portalih nikakva ponudba. Vam se v resnici tudi dedci, ki so kao resni in zainteresirani, zdijo brezvezni. Tako da, to je brezupno, ostale boste samske.

Seveda ne, če si pa zajel vse možne opcije in predstavil kot nekakšno presentljivo ugotovitev, da je lahko voda tudi mlačna in ne samo vroča in hladna. 🙂

Mislim, da je to odvisno predvsem od značaja, samskost ni toliko pogojena z leti. Mogoče so nekatere z razlogom samske tako dolgo oz. imajo slično “ljubezensko prognozo” tudi za prehodnost, v kolikor ne pride do nobenih premikov (v osebnem življenju).

Prav nič. Živi svoje življenje s polno žlico in tako, kot si ga želiš preživljati, pridno skrbi za svoje telo in dušo, bodi odprta za nova poznanstva, pa bi se jih morala skoraj otepati. Osamljenost ni enaka samskosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close