Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski na dopust

samski na dopust

imam 27 let in nimam prav veliko družbe in nisem ravno komunikativen.Grem pa poleti sam za 14 dni na hrvaško na morje v apartma,ne vem pa kaj bi tam počel
Kaj počnete vi meni podobni,ko greste kam sami in kje ste že bili?

Internet si zrihtaj za čez dan, zvečer pejt na nice night for a walk https://www.youtube.com/watch?v=STu8lmVzxSo, pol ga boš ga boš vrgel lepo (zato rabš internet, če ne boš na plaži dost materiala nabral za v spankbank), potem kakšn film pa spat.

Pač če si tak k si napisal boš delal isto kot sedaj delaš doma, edin morda se boš malo v morju namočil, kurca posončil, ostalo bo pa isto kajne ?

Premagaj svojo sramežljivost in pojdi ven, tja kjer se kaj dogaja. Lociraj kako nemko, ki nima moškega spremstva in uživaj.
Lahko pa loviš ribe…

Jaz grem tudi letos po stotih letih sama na dopust 🙂 ker mi ni do celodnevnega poležavanja na plaži, sem izbrala počitnice za dušo, imajo program čez cel dan, ti pa izbereš, česa se udeležiš, kdaj greš pohajkovat, kdaj greš na plažo ali na kak krajši izlet.

Če te lahko vprašam, kam greš npr. to?

Jaz bi ti vsekakor predlagala karkoli drugega, kot pa apartma na Hrvaškem. Saj nisi upokojenec no 🙂

Pojdi na kakšen bolj zanimiv kraj, kjer je veliko mladih tujcev in je živahno. Malta (St. Julians recimo) je odličen in cenovno zelo dostopen kraj za mlade – je majhen in študentje žurajo non stop. Kamorkoli že, kjer so turistična središča, pa izbereš kak hostel, kjer bodo tvoji vrstniki in boš mimogrede spoznal zanimive ter neobremenjene ljudi s celega sveta.

Daj si malo duška no 🙂

Jaz bi ti vsekakor predlagala karkoli drugega, kot pa apartma na Hrvaškem. Saj nisi upokojenec no 🙂

Pojdi na kakšen bolj zanimiv kraj, kjer je veliko mladih tujcev in je živahno. Malta (St. Julians recimo) je odličen in cenovno zelo dostopen kraj za mlade – je majhen in študentje žurajo non stop. Kamorkoli že, kjer so turistična središča, pa izbereš kak hostel, kjer bodo tvoji vrstniki in boš mimogrede spoznal zanimive ter neobremenjene ljudi s celega sveta.

Daj si malo duška no :)[/quote]

Ti še na pragu 40-tih razmisljaš samo o žurkah.

Otok Iž

Če te lahko vprašam, kam greš npr. to?[/quote]

Otok Iž. Se splača pogledat, če se ti lih ne žura divje na dopustu 🙂

Daj si malo duška no :)[/quote]

Ti še na pragu 40-tih razmisljaš samo o žurkah.[/quote]

Če sva iskrena tudi tebi ne bi falila kakšna. Da se malo sprostiš 🙂

Ko greš sam na morje boš dobil na plaži kakšno lustno žensko ki ti bo dela družbo .
Vendar če bosta z žensko spoznala se lahko v morju skopaj kopljeta , uživata , zvečer se družita na zavbavi , ali hodita na sprehode , na pomolu se lahko zgovarjata ter skupaj nabavljata vse mogočne stvari .
Če sta oba sama se sigurno zaljubita tako da se poljubljata ter stiskata .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close