Samski tipi na netu
Piše ti samski tip na netu in pogovor izgleda približno tko:
On: Ful si lepa, na jok mi gre, da tok daleč živiš.
Jaz: Hah ja no pa saj ni spet tako daleč :).
On: No ja, dve uri, to pa res ni malo. Lahko pa si narediva prijeten vikend in mi pustiš, da prespim pri tebi. To bi bilo pa izvedljivo.
Jaz: lol (ker sem ostala brez besed)
On: Ja in zdaj me obsojaš da kk na seks namigujem ane, mislu sm na kavč… A naj se vozm 6/7 ur (ne vem, od kod je bil in od kod je tempistike sicer potegnil..) sam da te na kavo pelem al kaj? Lah se pa ti k men prpeleš.
Jaz: Je ok, lep dan!
On: Malo si razmisli da ni vsaki milionar da se ima denar do tebe vozit.
No pa imamo en lep primerek te moške nesigurnosti vase, ker je brez financ, pravega karakterja in uspeha v življenju. Patetično do amena.
realna slika, 29.06.2025 ob 16:47
Piše ti samski tip na netu in pogovor izgleda približno tko:
On: Ful si lepa, na jok mi gre, da tok daleč živiš.
Jaz: Hah ja no pa saj ni spet tako daleč :).
On: No ja, dve uri, to pa res ni malo. Lahko pa si narediva prijeten vikend in mi pustiš, da prespim pri tebi. To bi bilo pa izvedljivo.
Jaz: lol (ker sem ostala brez besed)
On: Ja in zdaj me obsojaš da kk na seks namigujem ane, mislu sm na kavč… A naj se vozm 6/7 ur (ne vem, od kod je bil in od kod je tempistike sicer potegnil..) sam da te na kavo pelem al kaj? Lah se pa ti k men prpeleš.
Jaz: Je ok, lep dan!
On: Malo si razmisli da ni vsaki milionar da se ima denar do tebe vozit.
No pa imamo en lep primerek te moške nesigurnosti vase, ker je brez financ, pravega karakterja in uspeha v življenju. Patetično do amena.
“naj se vozm 6/7 ur sam da te na kavo pelem al kaj?”
Začni šprintat!
aha, ja, najprej si lepa, nato pa grda, ker laganje ni palilo do cilja..
ja al pa monovci, znana imena tudi… mi pišejo in pihajo na dušico, češ kok jim je všeč moja energija, moje pisanje, da se vidi, da sem brihtna, to da se znam obranit, da sem ziher lepa, da sva sorodni duši, ki si znata brat misli in se lahko brez besed sporazumeva (lol, sem infjevka, ki nekako skor da znamo brati misli, ker vidimo za maskami ljudi in vzorce ter več kot večina, ampak tule ni infj monovca tko da…).. noben od njih pa me ni branil, ko so me napadali niti me ne citirali ali tule gor skakali za mano (dejanja povedo vaš namen ne besede, če ste tok glupi, da vse padamo na vaše sluzenje).. glupani mislijo, da bi me za sex dobili, če mi z mojo resnico pihajo na dušico, v bistvu jih je pa sram, da bi se tule javno z mano citirali, ker pač nisem ritolizniška sluzavka vezana/poročena, na katere pač padajo in jih javno skoz naskakujejo.. njim pišite ane..
anonim899, 29.06.2025 ob 17:46
Fant je pošten. Povedal ti je, da je daleč in da pride, če se bota več časa družila. Kje je problem???
kako pošten, če najprej pove, da dve uri nista malo, potem pa bi se vozil 6/7 ur do nje, da bi ja izsilil nek “kavč” pri njej.. od kje je sedaj 6/7 ur privlekel, se je v eni uri preselil nekam s tako razdaljo.. ki pa seveda slovenija ni..
Zartrose, 29.06.2025 ob 18:15
tko zveni sodobno parčkanje.. vezani zadnjih 20 let nimajo pojma kako je stanje pa kar nekaj bluzijo pa lapetajo bla blah, češ sama take privabljaš. a sem jaz te monovce vabila k sebi? ne nisem, tko da ne bluzite leporečniki hinavski..
Res je . Sodobno parčkanje je v kurcu . Tipi raje namakajo v prostitutke ženske punce pa mnoge prepotentne danes . In se tipom ne ljubi več truditi okoli punc in imamo kar imamo .
eni ste res debili. postavte se enkrat v kozo moskih, recimo tistih, ki nimajo tok denarja in ki niso tok uspesni. kok jim to vpliva ze na samozavest in ostalo.
prvo, ne ves kaj je do tega prpelal, kaksna preteklost, kaj mu dogaja v lajfu. ampak eni bi kuj sodil nekomu. jaz mislm, da ce bi se en lahko izkopu iz vsega tega, bi se ze. in ce bi se znal. ce pa je kej drugac, tukaj so si pa sami krivi.
ene bejbe bi jih pa se jebale v glavo, joj jadan lej k nima nc in podobne, da joh se bolj zjebes (primitivce in podobne loh ). in da morajo bit nevem kok uspesni, da bi bili vredni v njihovih oceh. res smo si ratal eni proti drugmu, zenske in moski, namest da bi enkrat v lajfu skupi stopl.
sej je logicno da vsak zeli najboljse zase ampak govorim bolj o obsojanju nekoga. na koncu, lahko pa nekaj skupaj gradita (vendar tukaj mora bit taksno zaupanje, ki ga pa v tem svetu ni, ker bo slej ko prej nekdo drugega zajebal, ko bo na malo boljsem polozaju v zivljenju)
ja, itak da je pomemben denar ampak v danasnjem svetu je vse fucked up, tukaj se gre ze od srece, pa nazaj do otrostva, pa kaksen je kdo karakter, ne obvlada vsak social situations in tako naprej. edino plus je, da je drugace miljon moznosti, kako lahko zasluzis.
to sicer pisem jaz, ki nisem lih mahnjena na vse to in mi iskreno veliko bolj pomenijo cisto neke druge stvari, ki so ze pozabljene dan danes (redkost). vendar pa sem bila s tistimi, ki imajo dosti in tud z kaksnim, ki ne.
tukaj gor kar je napisan, se mi ne zdi nic neprimernega, edino, ko je omenil kavo in pa da se lahko ona do njega pripelje
se vseeno, videno pri meni in nas zenskah, moski se pac radi trudite okol nas in nas razvajate in vse zivo. taki pac ste, zato pa se locimo na zenske in moske, z razlogom (no razen izjeme, o takih pa ne bom )
da bi se zenska okoli moskega trudila, ni v nasi naravi
realna slika, 30.06.2025 ob 10:09
točno tako! Kaj naj si s takim pomagam?
to spletno ribarjenje je vendarle drugačno kot spoznavanje v živo. ta dva se ne poznata, nista se niti videla, ne vesta kakšen vajb bo med njima v živo. Dejansko se lahko fant skešira do konca, ona pa bo doma na riti sedela in edin premik bo klik na netu in zraven bo jamrala, kakšni so danes moški.
Ja no eni so res perle. On bi kar prespal, ker si dve uri stran :)))
A da bi se dobila na pol poti , ni mogel predlagati, če je ze tako grozno daleč?
Vseeno ga en “moj” poseka…ko sem bila še samska in sem imela stanovanje v Ljubljani – je bil on tudi iz enega bolj oddaljenega kraja, pa spet ne tako grozno daleč – cca 70 km.
In se ti nariše Pod lipco (tam sva bila zmenjena) kar s potovalko v rokah, da on je kar za en teden k meni prišel, ali vsaj za par dni, ker za manj se mu “ne splača” vozit. Prvi randi :))) Ful čeden moški drgač, visok, v pogovoru me je tudi pritegnil – mi ga je bilo kar žal skenslat :)))