Samski – uspešneži?
Itak , da je samskim bolje.
Ne rabiš denarja delit, ne rabiš se ukvarjat z otroci.
Namesto na morje na Hrvaško, greš raje na potovanje.
Noben ti ne teži, če si cel dan na okrog, nobena dama nima dolge surle.
Ne, ni pri vseh parih tako. Tihi tedni so tehnika manipuliranja. In to v kvalitetnih zvezah nima kaj iskati. tam se partnerja pogovarjati in sproti rešujeta morebitna nestrinjanja.
meni je to žalostno, ko pari pristajajo na te tihe maše, pomankanje spolnosti, ignoranco.. in po drugi strani agresijo, dretje, nasilje. Ne, to ni nič vredno. V takem primeru je res bolje biti sam, saj dihaš z polnimi pljuči in ti nihče ne mori vsakodnevno. brez veze.
Je pa res, da dlje časa ko si v zvezi in starejši si, je lažje ostati skupaj kot pa iti svojo pot. če ti finance ne dovolijo tega. Veliko jih ravno zaradi skupnih financ ostane skupaj.
Kolikor je pa samski res uspešnejši, je pa to odvisno samo od njegovih ambicij in karakterja, nikakor pa ni vezano na stan. je pa res, da jim za vrat ne diha neprimeren partner/ka :).
Zadetek v polno. :)[/quote]
Kaksen folk. Stalno pljuvate po drugih sami pa niste nic boljsi. Hej vsakega se lahko spljuva.
Zadetek v polno. :)[/quote]
Kaksen folk. Stalno pljuvate po drugih sami pa niste nic boljsi. Hej vsakega se lahko spljuva.[/quote]
Saj se vsakega spljuva in vsi pljuvamo. Razlika je le v frekvenci. 🙂
Upostevaj da ljudje razlicno sprejemajo kritike. Plus kritika je samoobramba pred svojo slabo samo podobo.
Kdor slabo sprejema kritike, naj preventivno zmanjša količino lastnih kritik. Tako bo sebi pomagal, da bo manjkrat tarča drugih kritik. Kdor pa nenehno in pod tisočerimi nicki deli kritike, pa s tem le še bolj pada v svoj začaran krog samoponiževanja in slabe samopodobe.
Glede tega, če samo potrdim, da se pod nekim nickom spet skriva multinick DS, pa ni nobena kritika.
Tako, tako. Če pa nisi uspešen, se pa pač poročiš.
:))
Torej si pretežno samski, imaš pa vseeno pomoč pri plačevanju računov.
Pa ti si ekstra uspešen :)))
Stvar je povsem jasna.
Moški tam 35+ in samski je uspešen. Taki gradijo kariero, hobije, športajo, potujejo. Ne rabijo neke ženske, da jim trati denar.
Samske 35+: grde, zoprne, nezaželene, zagrenjene. To vidimo tu gor.
Bo kar držalo.
Samski moški so pogosto zelo uspešni. Če pa pogledamo samske ženske so pa zagrenjene, ponavadi tudi slabo zgledajo, tečne. Nezanimive sive miši.
To pišem tam po 35tem.
Ja, razni robiji se zelo dobro spoznajo na to uspešnost in neuspešnost. Vsak dan predavajo o takih ženskah.
Mene pa samo to zanima, kdaj imajo ti razni Robiji čas, da uživajo s svojo realno drago… če samo pametujejo o drugih ženskah, ki imajo vedno kup napak??? So njihove realne drage res zadovoljne in zadovoljene?
Bemti, da jaz ne bi imel čas v zasedenem stanu viseti in pametovati po forumih. Razumem samske, da so tu… zasedene pa nikakor ne. Je to le beg pred realo?
Zdravo,
Še eden, ki je bil samski, uspešen (altruistično gledano), čeprav mogoče malce naiven,… fejst pa sigurno.
NIKOLA TESLA
Še kdo pozna kaj konkretnega ? 😀
Probaj nekoga predlagat, ki ni umrl nepoznan in v taki revščini, da ni imel za jest….
Imel je menda golobico, ki jo je nagovarjal z ljubica, kakor z žensko. 🙂 Tako da je bil verjetno z razlogom samski. Genij, ki se je pa odtujil od življenja, saj tudi kak Nietzsche je podoben tip, je tudi živel preveč v ‘zraku, v svojem notranjem sveti, v idejah, čeprav bi se moral zasidrati tudi v ‘zemljo’, kjer bi spustil korenine in se prizemljil, npr. žena, otroci, družina. Naravno to ni in večina plačuje neke posledice.
Še enkrat preberi – sem dovolj razumljivo napisal, duh.
Aja ?
V tem norem svetu ? Kdo bi bil pa tako “pameten”, da bi karkoli načenjal ? It’s not the fear, it’s the understanding. 😉
Tesla je bil genij. zakaj bi on imel družino, to bi ga samo oviralo pri vsemu, kar je dal človeštvu. Nietzsche je bil filozof. Matjažko, po tvojih teorijah je tudi s tabo nekaj narobe, da tukaj trajbaš filozofijo, namesto d abi zdajle preživjal čas s kakšno babo in pripadajočimi otroci..
Se mi zdi, da se ti tudi malo skrivaš pred ženskim EROSOM za raznimi tipičnimi razumarskimi moškim razglabljanji, filozofijami, citati, kaj kdo kje napiše in pove, kot da bi se bal čustvenega odpiranja (ženskam), da čislaš samotarje, znanstvenike, ki se se izgubili v miselnih sferah duha brez zemeljskega sidrišča (odnosi, partnerstvo, erotika in spolnost…). Goli LOGOS (miselni moški duh) brez EROSA (zemeljska naravna ustvarjalnost) je nekako mrtev, življenje in barvitost mu vdahne ravno strast (nezavedno nagonsko). 😉
Nekoliko čudno je, ko nekdo, ki venomer znova citira Junga, drugim očita čislanje znanstvenikov, samotarjev..Pa tudi če jih čisla, je to konec koncev njegova pravica…
matjažko, kar očitaš drugim, počneš sam, vsak tvoj post je eno samo teoretično jungovsko razpredanje..
Mene uravnoveša nasproten pol, da ne zaidem v skrajnosti, kar pomeni, da nisem samski. 🙂
Pa tudi če nisi, v tej zvezi neke vsebine pač ni, če se tu tolk prerekaš s samskimi in jih prepričuješ v svoj prav.
S samskimi se preprekam, ne vem, kdo je samski. Samo napišem, kar si mislim.
Enoznačni razum omehča pač ženski princip, ker trajna samskost pač ni naravna.
Se mi zdi, da se ti tudi malo skrivaš pred ženskim EROSOM za raznimi tipičnimi razumarskimi moškim razglabljanji, filozofijami, citati, kaj kdo kje napiše in pove, kot da bi se bal čustvenega odpiranja (ženskam), da čislaš samotarje, znanstvenike, ki se se izgubili v miselnih sferah duha brez zemeljskega sidrišča (odnosi, partnerstvo, erotika in spolnost…). Goli LOGOS (miselni moški duh) brez EROSA (zemeljska naravna ustvarjalnost) je nekako mrtev, življenje in barvitost mu vdahne ravno strast (nezavedno nagonsko). ;)[/quote]
Po pisanju sodeč tudi jaz opažam, da se skriva pred žensko energijo in se opira na izkušnje drugih in ga niti ne zanima, kako bi pa ključna izkušnja nanj vplivala. Saj jo vsak drugače dojema.
Nič ni narobe s tem. Mene samo moti, da mi o življenskih stvareh pametuje nekdo, ki ni tega doživel. Ne gre tako. Ne veš, dokler ne doživiš. Prazne besede so le besede in nič več kot to.
Nekdo, ki v življenju ni čutil čar ljubezni, ker beži pred morebitno bolečino, ne more pametovati o teh čustvih.
Forum je zaprt za komentiranje.