Samsko športno punco
Anonimno 8405, 06.11.2024 ob 18:51
Zelo dobra blondinka. Prava zapeljivka…
Ojla465, 06.11.2024 ob 19:04
Anonimno 1409, 06.11.2024 ob 18:12
Če, 06.11.2024 ob 14:04
Kaj je fora športne zneske ? A bosta šla skupaj tect? Res so mi smešni taki kriteriji. Pomembno je kako se ujemata ne pa ali je nekdo športen . Ni čudno da ste samski, če ste tako nezreli.
Pa. Nimam viška kilogramov, da ne boste mislili da se zato oglašam .
So mi všeč športne punce, da imajo fit postavo. Tudi tečt in ostalo…
No, karakter je seveda pomemben, samo zame je pomembno tudi, da so interesi in hobiji podobni.
Katere interese, hobije imaš ti? Se bi ti spoznala?
Jaz sem športna, od nekdaj dobra pri telovadbi, fit postave, ves čas imam isto kilogramov. Moj mož je anti športnik, ne prenese kolesa, je motorist, storast za vsak šport, ampak skupaj super peljeva že blizu 3 desetletja. Skupaj greva z motorjem, kadar pa nima on časa, grem jaz sama na kolo. Kar hočem reči , da je meni figo vseeno , kdo je športnik in kdo ne, pomembno mi je da se z nekom ujamem , ne pa da je športnik ali ima raven trebušček.
Jurcek 5148, 07.11.2024 ob 06:25
Hahah vsi sami sportniki..itak ce zivite v mansardah noben nebi vec k 8h delu…sam sportat😅
Jurček
Točno to. Le mislim, da v večini ne živijo v mansardah hiš od staršev, ker tam je vseeno malo več dela. Živijo v mini stanovanjih in dneve preživljajo na kolesu in fitnesu. Hkrati pa ni iz njihove sportnosti nič , ko je treba kaj narediti, ker so to drugačni gibi 🤣