Najdi forum

samsung ace2

samsung ace2 aparat je še v garanciji pa me zanima, če lahko naložim novejši android, kako? ali morda program za navigacijo brez povezave kateri, kako? l.p.

Da je aparat v garanciji ni pomembno, kar se nadgradnje tiče. Če še nimaš tazadnje uradne verzije Androida lahko preveriš pod:

Nastavitve – Splošno – O napravi – Programska posodobitev – Preveri posodobitve

Če napiše da so najnovejše posodobitve že nameščene pomeni da uradne podpore za novejši Android nima. V tem primeru ti ostane “root” aparata in nalaganje custom ROMa, pri čemur pa je treba biti previden, saj lahko telefon tudi uničiš, če se ne držiš postopka,

Zelo dobre navigacija, pri kateri ne potrebuješ povezave je npr. Navigon (Garmin) za Android

Sicer pa je opcija še izvrsten iGO in Sygic …

nameščen imam android 2.3.6 ko dam na posodobitev mi napiše: posodobitve niso na voljo. kako namestim igo prima? ali lahko vstavim micro sd v prenosnik in jo nato vstavim v tel. ali moram direkt s tel. ace2. hvala

Potem moraš namestit novejšo Android verzijo ročno, en VODIČ … Sicer pa je za telefon na voljo Android 4.1.2

Lahko pa povprašaš pri operaterju, če je za ta telefon kakšen lažji postopek …

iGo Primo uradno ni podprt za Android, ga pa lahko z malo iznajdljivosti poiščeš. Tam bodo tudi navodila kako se namesti. Imaš opcijo direktno na SD kartico prek računalnika ali preko USB povezave na kartico …

androida nebi nadgrajeval, ker s tem telefon postane še bolj počasen- tako berem na forumih. jaz bi imel nekko enostavno-free varianto IGO. l.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close